3. Adımda Bağlantı Kesildi Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

any0ne

any0ne

Üye
    Konu Sahibi
3. Adımda Bağlantı Kesildi Hatası
Arkadaşlar belleyi indirdim,yedekleme işleminide tamamladı fakat 3. adımda yüklerken bağlantı kesildi hatası alıyorum. Suiteyi silip tekrar yükledim yine aynı hatayı alıyorum. Yardımcı olurmusunuz lütfen.

• Beğen
Tepkiler: AhmeTR95 ve Astegmen_24

AмσηR@

AмσηR@

Üye
aynen bende de o hata oldu, bir kaç kez denedim olmadı. şimdi başka laptopa geçtim tekrar deneyecegim :S

any0ne

any0ne

Üye
    Konu Sahibi
AмσηR@;4324366' Alıntı:
aynen bende de o hata oldu, bir kaç kez denedim olmadı. şimdi başka laptopa geçtim tekrar deneyecegim :S

Çıldırıcam ya.. Naptıysam olmuyorrr...

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Flashlayın. Daha sağlam olur :islik

Astegmen_24

Astegmen_24

Üye
bende aynı hatayı aldım.ve hala aynı durumda. ovi yi silip son sürümünü kurdum yine değişen bir şey yok.3. yükleme aşamasında telefon kapanıyor.hata veriyor.hayırlısı bakalım zorlayacağız yapmaya.

any0ne

any0ne

Üye
    Konu Sahibi
bende aynı hatayı aldım.ve hala aynı durumda. ovi yi silip son sürümünü kurdum yine değişen bir şey yok.3. yükleme aşamasında telefon kapanıyor.hata veriyor.hayırlısı bakalım zorlayacağız yapmaya.

Kırıcam bu gidişle bilgisayar ve telefonu

Kaya0362

Üye
hata değil o tamam de gitsin ben öyle yaptım birşey olmaz

AмσηR@

AмσηR@

Üye
ben yaptım, 2 laptopta denedim sonuç başarılı.
nokia suite tamamen kaldırın, yüklü oldugu sürücülerdeki klasörleride silin bi, birde öyle deneyim umarım olur

any0ne

any0ne

Üye
    Konu Sahibi
AмσηR@;4324493' Alıntı:
ben yaptım, 2 laptopta denedim sonuç başarılı.
nokia suite tamamen kaldırın, yüklü oldugu sürücülerdeki klasörleride silin bi, birde öyle deneyim umarım olur

Silip tekrar yükleyip denedim ama olmadı sonuç yine hüsran... :(

Astegmen_24

Astegmen_24

Üye
değişen bir şey yok.artık başka bir bilgisayardan yapmayı deneyeceğim.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Peki şöyle yapalım Hard format atalım telefona tekrar deneyelim olmaz mı ama öncelikle suite ile yedeğini mutlaka al. Burdayım çözmeye çalışırız.

any0ne

any0ne

Üye
    Konu Sahibi
Peki şöyle yapalım Hard format atalım telefona tekrar deneyelim olmaz mı ama öncelikle suite ile yedeğini mutlaka al. Burdayım çözmeye çalışırız.
Hard formatta atamıyorum hocam. Tuşlara basıyorum 3 kere titriyor telefon fakat görüntü yok.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Telefon şuan çalışır durum da ama değilmi?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bir dakika arkadaşın da söylediği gibi bağlantıyı kesip tekrar telfondan başlatmanı ister o almasın hata dediğin.

Üst Alt