Symbian Belle 111.30.609 Nokia Suite'ten kullanıma sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

foorumca

Üye
N8 içinde gelmiş yüklemeye devam

meg1ddo

meg1ddo

Üye
yükleyemeyenler niye bu kadar panik yapıyor anlayamıyorum, denesinler er geç yarına kadar yüklerler, servis yoğundur belki ya da anlık bir sorun vardır 3-4 saat geçsin öyle deneyin, ya da suite yi bilgisayardan komple kaldırıp tekrar son sürümü kurun...

ucantcme

ucantcme

Üye
hayırlıysa biz de b kuralım

umutttt16

umutttt16

Üye
sonunda yüklenıyo ohh be :D

eportakali

Üye
evet arkadaşlar güncelleme gelmiş... hadi hayırlısı bakalım emeğe teşekkürler.

relling

relling

Üye
İndirmede sorun olmadıgı sürece yüklemede bir hız sıkıntısı yaşanmaz bence bnm indirmem 5-10 dk sürdü gayet hızlı indi bence sadece indirme uzun sürebilir o kadar gerisinde bi hız sıkıntısı yaşanacagını düşünmüyorum.

akçatlı

akçatlı

Üye
Yükledim menü düzenim tamamen dağıldı hiç bir şey yerinde değil

devalionsa

Üye
şuan okuldan geldim direk foruma girdim bi baktım belle gelmiş resmide görünce inandım artık ve denedim ilkten bulmadı sonra tekrar yeniledim ve belleyi buldu şuan yüklüyorum ve sevinçten havalara ucacagım :D

anatolia28

Üye
    Konu Sahibi
şuan okuldan geldim direk foruma girdim bi baktım belle gelmiş resmide görünce inandım artık ve denedim ilkten bulmadı sonra tekrar yeniledim ve belleyi buldu şuan yüklüyorum ve sevinçten havalara ucacagım :D

hayırlı olsun

saynesim

saynesim

Üye
ben c6 01 ve c7 ye yükledim

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Ya bu güncellemeyi fota dan yapabilirmiyiz acaba, ben dışardayim şimdi denedim bi kaç kere güncelleme yok diyor, yani sırf boyutu büyük diye mi vermiyolar, belki benim sınırsız ve çok hızlı 3G internetim vardır, belki şebeke üzerinden güncellemek istiyorum alla alla ya ...

u_cosar

u_cosar

Üye
bu verdiğiniz resimde 318 mb yazıyor ama bende 288 mb dı peki ikimizin telefonu c6-01 olduguna göre bu fark neden?

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaşlar benim n8 e de güncelleme gelmiş yüklimmi ya biraz tırstım bir kaç kişinin teli çökmüş yüklerken? inş sorun olmaz ya :/ |-)

uruno

uruno

Üye
benim c601 öldü dikkatli olun

apof1s

Üye
telefndan yuklesek sorun olurmu ? Ve yukleyn arkadslr progrmlr oynlar gttmi.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
çöken telefonlar hep c6 herhalde. c7 ile n8 yok sanırım hala tereddütteyim :hmmm

relling

relling

Üye
benim bazı oyunlarım giti ör: asphalt 6

anatolia28

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hiç kurulum yapmayan arkadaşlar önce nokia suiteyi bilgisayardan siliniz daha sonra yeniden başlatıp yeniden yükleyiniz ve sorunun ortadan kalktığını göreceksiniz saygılar

relling

relling

Üye
eğer yüklem esnasında telefona dokunmassanız hiçbir şey olmaz sanırım telefonlarının çökmesi o arkadaşların dikkatsizliğinden oldu

Üst Alt