Symbian Belle 111.30.609 Nokia Suite'ten kullanıma sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

capadent

Üye
anna daki gibi gene gitti bütün oyun ve uygulamalar napıcaz?ingilizce yaptım geri gelmedi

covar

covar

Üye
yawww arkadaşlar ben ne yaptım isem bulmadı belleyi 059c260 kodu telefonun tekrar anna yaptım telefonu olmadı pc suite kaldırdım yükledim olmadı sizde nasıl oluyo?:hmmm

SilentOne

SilentOne

Üye
yupi belle geldi şuan indiriyorum :D

JACKSON3549

JACKSON3549

Üye
çok bekledik sonunda geldi belle bizi çok belle di :))))))))

SilentOne

SilentOne

Üye
harbi harbi geldi ya sonunda indiriyoz bakalım inş sorun çıkmaz bnde :D

----------Eklendi @ 14:53:22 ---------- Yazıldı @ 14:52:52 ----------

bu arda bnde 318 mb gorunuyor inş bişi olmaz

DxTR90

DxTR90

Üye
tüh be oyunların hepsi duruyor bitek angty birds gitmiş o kadarda geçmiştim be :D

nublies

nublies

Üye
hayırlısı olsun :)

Akatsuki

Akatsuki

Üye
C7 için de güncelleme mevcut. Şuan güncellemeyi yapıyorum.

yilan53

Üye
benim telefona neden çıkmadı nokia suit de rm 059d576 herkese çıkmış bende neden görünmüyor :S

eminde

eminde

Üye
arkadaşlar direk telefondan güncelleme yapılıyor mu anna da ki gibi

vsamanci

vsamanci

Üye
benimde oyunlar gitti yawwww

vuslat2005

Üye
evet suan belle kullanıyorum telefonu:))

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
n8ciler yükledinizmi belleyi bende ona göre yüklicem sorun flan varmı arkadaşlar ? cvplarınızı bekliyorum lütfen...

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
yawww arkadaşlar ben ne yaptım isem bulmadı belleyi 059c260 kodu telefonun tekrar anna yaptım telefonu olmadı pc suite kaldırdım yükledim olmadı sizde nasıl oluyo?:hmmm

Flash biliyorsan Nafirm linkleri ürün kodunun

siego and bp

siego and bp

Üye
arkadaşlar bnm tel hala aynı pc suite teli yeniden başlatıyor dedi başladı kilit kodunu sordu ama girmedim pc suitin altında yazıyor girmeyin diye sabahtan beri bekliyorum sizde de böyle mi oldu

_ardaa

_ardaa

Üye
Sadece Pin Kodunu gir başka hiçbir şekilde elleme telefona dil bile seçme bırak herşeyi kendisi yapıyor, bende5dk da yükledi yedeği geri yükledi şimdi güncelleme bitmek üzere.

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
belki product code da problem vardır türkiye değilde başka bir ülkenin product kodu varsa ondan olabilir. Ben yıldız 4 sıfır kareden baktım hiç güncelleme göstermedi ama suite bakmadım eğer navi firm de varsa sorun yok orda varmı

siego and bp

siego and bp

Üye
bnde kilit kodu yazıyor başka bişey yazmıyor pc suite de de tel yeniden başlıyor diyor anlamadım :s

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Sadece Pin Kodunu gir başka hiçbir şekilde elleme telefona dil bile seçme bırak herşeyi kendisi yapıyor, bende5dk da yükledi yedeği geri yükledi şimdi güncelleme bitmek üzere.
arkdaaşım sen belleyi kurdun mu n8e sorun çıktımı bende yüklicem bilgilendirirsen sevinirim şimdiden tşkrler..

Üst Alt