Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian Belle 111.30.609 Nokia Suite'ten kullanıma sunuldu
Sponsorlu Bağlantılar
Nashhh
Üye
Bakalım yükleniyor umarım annadaki gibi qt uygulamalarında sorun çıkarmaz.
muratay_35
Üye
n8 için güncelleme geldimi ürün kodu
059D576 pc başında değilim bir bakabilirmisiniz teşekürler
anatolia28
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar kesin olarak belle türkiye ye geldi, suiteden yükleyemeyenler suit programını kaldırıp tekrar yüklesinler sorun hallolacak. Hayırlı olsun
relling
Üye
Yülledim süper çalışıyo akıcı bi şekilde c6-01e çok yakıştı bide Sanırım nokia c6-01e öz oğul muamelesi yaptı
rock_1723
Üye
N8 BELLE güncellemesi tamamlandı ... arkadaşların dediği gibi NOKİA SUİT i kaldırıp tekrardan kurun güncellemeyi görüyor ...
akçatlı
Üye
yükleyenlere soruyorum performans ve hızı nasıl hızlanma veya yavaşlama varmı
anatolia28
Üye
Konu Sahibi
suiteden yükleyemeyenler suit programını kaldırıp tekrar yüklesinler sorun hallolacak
relling
Üye
performans bende arttı daha akıcı telefon bekleme olmuyo menüye geçişde o kadar uygulama varkende
MoleküL1997
Üye
arkadaşlar hepinize hayırlı olsun sonunda geldi belleniz
Dimi3
Üye
Hayırlı olsun beyler
ravenas
Üye
Ya beyler bana geldi c6-01 için nokia suite'den güncelle dedim yazılım güncellemesini yüklemeye hazırlanıyor diyor 2 dakikadır öylece bekliyo normal mi acaba
relling
Üye
Bende Haritalarda takılmalar olmaya başladı :S ne yapsam
umutttt16
Üye
Banada gelmedi hala arkadaşlar .S
siego and bp
Üye
herkese hayırlı olsun yüklüyorum şimdi bundan sonra eleştiriler gelir herhalde
relling
Üye
umutttt nokia suiteyi kaldır yeniden kur gözükecektir bana öyle oldu
umutttt16
Üye
deniyorum hemen şimdi
MaRJiNaL45
Üye
bende yüklemeye başladım hadi hayırlısı
ucantcme
Üye
718e geldi mi beyler c601 black
relling
Üye
c6-01lerin hepsine gelmiş olması lazım görünmeyenler nokia suiteyi kaldırsın tekrar yüklesin o zaman görünür.
anatolia28
Üye
Konu Sahibi
sonunda yükledik cihazlara beklediğimize değdiğini düşünüyorum süper oldu telefon