NOKİA mı SAMSUNG mu ....?

Sponsorlu Bağlantılar

NOKİA mı SAMSUNG mu ?

• Kullanılan toplam oy
    304
JkRooN

JkRooN

Üye
Tabiki de Nokia Türkiye'de bu soruyu sorman hata tek kötü tarafı son zamanlarda yaygınlaşan akıllı telefonlarda yanlış işletim sistemi seçmiş olması biran önce kurtulmalı bu bataktan her geçen gün kötüye götürüyor Nokia'yı...

saruman_me

saruman_me

Üye
her türlü nokia bu sadece türkiye için değil tüm tünya için geçerli bence..

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bu kadar çok nokia seven varsa neden hep nokia konularda kötüleniyor

orkunakbal

orkunakbal

Üye
Nokiaymis pehh

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Nokia

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
diğer, (iPhone) ama başlık sorusunu sorarsan Nokia nokianın sadece işletim sistemi hatalı, samsung'un satmasının tek sebebi android

ggokhan08

Üye
Kesinlikle nokia diyorum sağlamlık, kullanış açısından harika... Asla da vazgeçmiyecem :D

hzzson

hzzson

Üye
hocam tabıkıde nokıa.boyle bır soruya ancak gulerım.ha ha haah.samsung dedıgınız cıhazlar cın malı.buana kadar 30 a yakın cıhaz kullandım hepsıde nokıa. samsungun yanından bıle gecmem.telefon dıye elıme alıp gezdırmem.nokıa nında ısletım sıstemı sorunu var.nokıa 7650 ıle baslayan symbıan seruvenını halen daha devam ettırıyor.ılerıkı zamanlarda bunuda asacagına ınanıyorum.ama
arkadasında yukarda dedıgı gıbı samsungu kalkındıran androıd.yatsın kalksın adroıde dua etsın...

tempestshine

tempestshine

Üye
155'e 43 Nokia ezdi geçti .. :yuru

cnk52

Üye
Türkiye'de Nokia'nın servisi oturmuş durumda. Diğer çoğu markanın servisi berbat.

61semih

61semih

Üye
yetkılı servıs (genpa,kvk vb ) de tanıdıklarınız varsa nokıa ve iphone nın parçalarının nasıl oldugunu bir sorun bakalım ne dıyecekler.
bu konuyuda kım hortlatmışsa bılmıyorum :)

----------Eklendi @ 23:55:21 ---------- Yazıldı @ 23:54:45 ----------

bu arada genpa nokıa ıhalesını alamadı çalışanlarının 4te 3nu ısten cıkardı

karacehennem_

Üye
yetkılı servıs (genpa,kvk vb ) de tanıdıklarınız varsa nokıa ve iphone nın parçalarının nasıl oldugunu bir sorun bakalım ne dıyecekler.
bu konuyuda kım hortlatmışsa bılmıyorum :)

----------Eklendi @ 23:55:21 ---------- Yazıldı @ 23:54:45 ----------

bu arada genpa nokıa ıhalesını alamadı çalışanlarının 4te 3nu ısten cıkardı
anlamadım şimdi sen nokia nın parçalarına , kalitesine kötü mü diyorsun ? tam anlayamadımda kusura bakma.

pRime.

pRime.

Üye

Samsung için dedikleri kadar demediler. :)

----------Eklendi @ 23:26:17 ---------- Yazıldı @ 23:23:56 ----------

Ayrıca anket ve üyelerin söyledikleri de bu iddiayı komik bir şakaya çeviriyor. :kop:

curtaincall

curtaincall

Üye
microsoft ile nokia çok iyi iş çıkaracak

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
ben üzülerekte olsa samsung diyorum çünkü artık nokıa pazar payını kaybediyor ürettiği akıllı cihazlar beklentileri karşılamıyor .ne istediği satış rakamına ulaşabiliyor ne de kullanıcıların istediği nitelikte telefon üretebilmeyi..umarım güzel bir çıkış yapar çünkü herşeyin ilkini nokıa ile yaşadık haksızmıyım??

rebirthrebirth

rebirthrebirth

Üye
kesinlikle Nokia diyorum , samsung D900de animasyonlu mesaj olayı vardı o çok güzeldi D900 almaya gittim D900i al bu daha iyi dedi telefoncu neyse D900i aldım onda da animasyonlu mesaj var ama türkce karakter yoktu, aldığıma bin pişman oldum, ekran filmi tuş filmi flaş filmi bozuldu yaptırsım 2ay sonra yine bozuldu

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Şu an samsung bence.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
nokianin pazarlama taktigi iyi. Samsung htc sony lg telefonlari nokiayayi artik gecti bence

61semih

61semih

Üye

Samsung için dedikleri kadar demediler. :)

ben zaten samsung ıcın bırsey soylemedım cok kalıtelı malzemeler kullanıyorlar dıye kaldıkı bu lafı soylemen tartısma cıkarmak ıcın soylenmıs bır soz.samsung ıcın bırsey soylemedıler cunku genpa samsung a bakmıyor.bırkac ay sonra ıhalesı var alabılırseler ne ala..
en dandıgının nokıa oldugunu ve en saglam parçalara sahıp olan markanın sony oldugunu soyluyorlar.
bu benım kişisel tespitim değil çünkü bugune kadar herhangı bır telefonun içini aşmış değilim bundan dolayı içinde kullanılan malzemenın kalıtesını 'dandıkliğini' tespit edemem.
bu işi burada oy kullanan kullanıcılar değil işin uzmanı kısılerın goruslerını soyledım.konu zaten fi tarıhınde acılmış.
şahsı görüşümde zaten bu yonde.

----------Eklendi @ 04:26:51 ---------- Yazıldı @ 04:23:29 ----------

kesinlikle Nokia diyorum , samsung D900de animasyonlu mesaj olayı vardı o çok güzeldi D900 almaya gittim D900i al bu daha iyi dedi telefoncu neyse D900i aldım onda da animasyonlu mesaj var ama türkce karakter yoktu, aldığıma bin pişman oldum, ekran filmi tuş filmi flaş filmi bozuldu yaptırsım 2ay sonra yine bozuldu
nokıanınkılerı bılmıyorum fakat samsung un o denem cıkardıgı neredeyse tum telefonları kızaklıydı ve bır hayli sorunluydu e250,d900 vb telefon kullanan arkadaslarım cok sorun yaşıyordu.fakat samsung pazar payını arttırdıktan sonra yanı akıllı telefon pazarına gırdıkten sonra sorun yaşayana rastlamadım.samsung kendını cok geliştirdi,bunu kabul etmek lazım

Üst Alt