NOKİA mı SAMSUNG mu ....?

Sponsorlu Bağlantılar

NOKİA mı SAMSUNG mu ?

• Kullanılan toplam oy
    304

coydaras

Üye
senelerce nokia dedimdurdum asla başka marka kullanmam dedim.ama bir süredir samsung kullanıyorum bence samsung,nokia efsanesini bitirmek üzere.çünkü samsung muazzam bir atağa geçti.şu anda piyasadaki sonmoda samsunglar nokia ile kıyaslanamaz bile.nokia tabusu yıkılıyor bence.samsung durdu durdu yüksek teknolojisiyle onikiden vurdu.bundan sonra samsungdan başka model kullanmam.

Aksi

Aksi

Üye
nOKIA tabıkı

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
Nokia Süper . :oke:

buyukyanık

buyukyanık

Üye
:hmmmher zaman her yerde nokıa kardeşim......:oke:

eyup007

eyup007

Üye
Nokia dan öte telefon varmı yahu? Ha bu arada nokia dışında çok güzel htc ler ve blackberry ler var

tahsin_007

tahsin_007

Üye
kesinlikle nokia sesi sağlamlığı desteklediği özellikler ve değişebilen dış kabı kolay bulunabilen ve ucuz parça ları 2. eeli iyi bir markadır nokiaaaaaaaa samsung e 250 ve d900 kullananların hepsi perişan bizim ark e 250 aldı 1 ayda tel 2 ye ayrıldı sesi çıkmaz kızağı kaymaz ve arkasındada made in china yazıyo düşün kalitesini

--------------- Ekleme ---------------

N O K İ A süper

--------------- Ekleme ---------------

ben sony ericssonuda k800ide kullandım samsungu d900da ikiside güzel değil mesala sony k800i de kamera fotograf çekimi güzel ama video berbat ötesi 3.2 mpxl kamerası olan telefon 176x220 video çekiyo yani 6600 la aynı bluetooth la veri gönderip veya alırken hiç bir işlem yapamıyon dosya yöneticiten video veya mp3 dinlersen şarkıyı ileri ve geri alamıyon illaki video oynatıcıya veya mp3 playere girmen lazim mp 3 playeri ve sesi berbat şarkının kapak resmini göstermiyo samsungda ise kamera ve video iyi değil mp3 leri zil sesi veya mesaj uyarı sesi yapamıyon kızağı berbat kısa sürede lakırdıyo ve bozuluyo şarzı çok az gidiyo uygulama ve program desteklemiyo müzikçaları iyi değil ekran çözünürlüğü düşük menüyü soluk gösteriyo şimdide nokia 3120c var 2 sine oranla çok daha üstün bir telefon 2 telefonun eksikleri fazlasıyla 3120c de mevcut 800X640 video çekiyo yeni yazılımda diğerlerininde yazılmları son ama değişen bişey yok ama nokia her yazılım değişikliğinde süper özellikler geliyo şimdi kısmet olursa k800i yi ve samsung d900u satıp 5800 xm alcam

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Nokia Al telefonu yerlere vur hiç bişi olmaz Samsung al telefonu normal bi yere koy telefonu çaldır Her tarafı çiziklerle dolu .. Al sana bir sebep :)

AlpReis

AlpReis

Üye
ikiside diğerleri sıfır

JayJayyy

Üye
nokia bence.

SavinMe

SavinMe

Üye
kim ne derse desin telefonun kralı nokia' kardes alcaksan zaten 1 kere alcan telefonu samsungla yok blackberry Iphone felan ugrasamam...aslan gibi nokia5800XpressMusic'imi aldım 6 aydır kullanıyorum bi sıkıntım yok..her türlü uygulama ws.seyleri destekliyor kamera kim ne derse desin bence güzel ses harika sınırsız navigasyon var 360x640 ekranda gece yatakta sabaha kadar sinema keyfi yasıyorum =)) daha sayabilecegim bir sürü özellik daha ne olsn kardes hangi samsung'da var bunların hepsi mantıklı ol derim..yani anlıycagınız hic bi marka Nokia'ya kafa tutamaz!!! suan nokia Iphone 4'den daha iyi telefon cıkaramaz mı cıkarır ama adamlar mantıklı is yapıo yavas yavas ilerliyo ve karına kar katıyor...Herseye Rağmen Nokia Farover :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia ezerrr nokia al hayatına bak

konyarapp

Üye
Nokiayı al yere vur kasa batarya dağılsın tekrar tak kullan ;) ama samsungda 60 cmden aşağı düşür illa bi sorun çıkıyor ya ekran patlıyor.benim şebeke gitti mesela.

dış tasarım,menü,özellik,sağlamlık vee kullanışlı lık olarak NOKİA dan şaşmamalısın arkadaşım...

enescebeci

enescebeci

Üye
arkadasşar bence nokialar çok yavaş bu yüzden samsung alcam

futbol123

futbol123

Üye
nokia tabiki..

Lacoste

Lacoste

Üye
yeni makinalarda samsung çok daha iyi diye düşünüyorum ama şöyle 5 yılı harmanlayıp bişi dersek nokiadır heralde

asker1978

Üye
nokia'mı birdaha tövbe inşallah almam bence kesinlikle samsung veya sony ericsson.

Kyıtsızz

Üye
Arkadaşlar SAMSUNG diyorum niye mi ? nokia pisaya gelen ilk telefon markası özellikleri o yüzden çok güzel ama samsung bana kalırsa daha yeni gelişmeye başlıyor ve 3-4 sene sonra nokiayı ezeceginden eminim .

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
Nokia ...

Eray1910

Üye
Kardeş Nokia diyorum çünkü Nokia yaklaşık 20 yıldır telefon işinde Samsung telefon işine başlayalı kaç yıldı oldu.

forever262626

forever262626

Üye
nokia iyi güzel hoş telefeon ama bazı modellerı samsung bakarak vasat misal nokia 2220 32 mb hafıza var ama nedense bluetotht yok samsung modellerı her bütceye uygun ve ozellık olarak nokıa ustun yonlerı var ıkı yuz kusure dokunmatık var nokıada bu yok ve nokıadan daha hızlı telefon bence bence SAMSUNG

Takipçi Satın Al

Üst Alt