Samsung için dedikleri kadar demediler. 
ben zaten samsung ıcın bırsey soylemedım cok kalıtelı malzemeler kullanıyorlar dıye kaldıkı bu lafı soylemen tartısma cıkarmak ıcın soylenmıs bır soz.samsung ıcın bırsey soylemedıler cunku genpa samsung a bakmıyor.bırkac ay sonra ıhalesı var alabılırseler ne ala..
en dandıgının nokıa oldugunu ve en saglam parçalara sahıp olan markanın sony oldugunu soyluyorlar.
bu benım kişisel tespitim değil çünkü bugune kadar herhangı bır telefonun içini aşmış değilim bundan dolayı içinde kullanılan malzemenın kalıtesını 'dandıkliğini' tespit edemem.
bu işi burada oy kullanan kullanıcılar değil işin uzmanı kısılerın goruslerını soyledım.konu zaten fi tarıhınde acılmış.
şahsı görüşümde zaten bu yonde.
----------Eklendi @ 04:26:51 ---------- Yazıldı @ 04:23:29 ----------
kesinlikle Nokia diyorum , samsung D900de animasyonlu mesaj olayı vardı o çok güzeldi D900 almaya gittim D900i al bu daha iyi dedi telefoncu neyse D900i aldım onda da animasyonlu mesaj var ama türkce karakter yoktu, aldığıma bin pişman oldum, ekran filmi tuş filmi flaş filmi bozuldu yaptırsım 2ay sonra yine bozuldu
nokıanınkılerı bılmıyorum fakat samsung un o denem cıkardıgı neredeyse tum telefonları kızaklıydı ve bır hayli sorunluydu e250,d900 vb telefon kullanan arkadaslarım cok sorun yaşıyordu.fakat samsung pazar payını arttırdıktan sonra yanı akıllı telefon pazarına gırdıkten sonra sorun yaşayana rastlamadım.samsung kendını cok geliştirdi,bunu kabul etmek lazım