sanırım cbd demek istedin neyse bu konu hakkında bugün kvk ya gidip detaylı bilgi alacağım o çizgilerden bende ve çok yakın bir arkadaşımda da mevcut. Ilk başlarda onda da var diye aldırış etmemiştim fakat forumda bazı arkadaşlar yok diyo. Servise gideyim gerekli bilgiyi burdan veririm. Bakalım servisteki güzel dostlarım ne diyorlarBende de var. CLT özelliği beyaz zeminde belli oluyo diye aldırış etmedim. Ama parti hatası ise hakkımızı arayalım.
Telefonlarını kontrol etmek isteyenler duvar kagıdını beyaz secsinler
Arkadaşım olmadığını sana nasıl ispatlayabilirim bilmiyorum ama hakan_710 arkadışımın söylemiş olduğu bütün şeyleri yapmama rağmen bende çıkmıyor. Hatta benighted arkadaşımın dediği gibi 3,5g ile nette dolaştım her açıdan inceledim, ayrıca yoIcu arkadaşım duvar kağıdını beyaz yaptım bende yine çıkmıyor.Evet yok diyenler kafa karıştırdı ya da varda anlayamadılar.
Dediğin şeyi biliyorum. Bende de var.
II II II II II
II II II II II
şeklinde.
yazılım yükleticem belle çıkmış dedim. görevli bayan yazılımdan anlamadığı için teknisyeni aradı oda 25.007 var falan gibi bişeyler söyledi bende sorgut un çektiği videoyu tele atmıştım oracıkta açtım gösterdim arkadaşım istanbuldan aldı bu yüklü hemde türkçe deyince. kadın teknisyene telefonda anlatmaya çalıştı versiyon numarasını falan söyledim oda server a bakacaklarını varsa yükleyeceklerini söyledi.ayrıca telefonu koyduğu zarfa symbian belle yüklenecek versiyon 111.30.609 yazdı
akşama hazır olur heralde dedim büyük ihtimal dedi şimdi sabırsızlıkla bekliyorum
bakalım sonuç ne olacak. beklemede kalın alın bu da servis formu akşama belli olack ara ara internetten bakıyorumEkran çizgileri ve belle son durum nedir hakan

Dediğin şeyi biliyorum. Bende de var.
II II II II II
II II II II II
şeklinde.
bugün servise gittim ekranın yapısı böyleymiş sorun yok diyolar haberiniz olsun arkadaşlar
Size mutlu bir haber vercem,Önce telefonu Konya da servise verdim cbd dediler.Ben de Antalya ya götürdüm orda da CBD dediler.PEKİ bazzılarında niye yok dediğimde onlar C6-01 1. ve 2. Üretimdir onlarda cbd yok zaten daha öncede nokia sitesinde c6-01 için cbd yazmıyor dedi .3. Ve 4. üretilen c6-01 ler için CBD ve bluetooth 3 gibi yenilikler var dedi.Örneğin benim arkadaşın telefonun kutusunun arkasında AMOLED DISPLAY/BT 2.1 yazıyor benimkinde Clear Black AMOLED DISPLAY/BLUETOOTH 3.0 yazıyor.Zaten dikkat ettiyseniz nokia sitesinde önceden c6-01 için BT 2.1 yazıyordu
o zaman bizim C601'ler çöpe.
Size mutlu bir haber vercem,Önce telefonu Konya da servise verdim cbd dediler.Ben de Antalya ya götürdüm orda da CBD dediler.PEKİ bazzılarında niye yok dediğimde onlar C6-01 1. ve 2. Üretimdir onlarda cbd yok zaten daha öncede nokia sitesinde c6-01 için cbd yazmıyor dedi .3. Ve 4. üretilen c6-01 ler için CBD ve bluetooth 3 gibi yenilikler var dedi.Örneğin benim arkadaşın telefonun kutusunun arkasında AMOLED DISPLAY/BT 2.1 yazıyor benimkinde Clear Black AMOLED DISPLAY/BLUETOOTH 3.0 yazıyor.Zaten dikkat ettiyseniz nokia sitesinde önceden c6-01 için BT 2.1 yazıyordu
Benimkinde Amoled Display/BT 3.0 yazıyor ancak çizgiler var :S