c6-01 ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

yoIcu

yoIcu

Üye
Bende de var. CLT özelliği beyaz zeminde belli oluyo diye aldırış etmedim. Ama parti hatası ise hakkımızı arayalım.

Telefonlarını kontrol etmek isteyenler duvar kagıdını beyaz secsinler

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Bende de var. CLT özelliği beyaz zeminde belli oluyo diye aldırış etmedim. Ama parti hatası ise hakkımızı arayalım.

Telefonlarını kontrol etmek isteyenler duvar kagıdını beyaz secsinler
sanırım cbd demek istedin neyse bu konu hakkında bugün kvk ya gidip detaylı bilgi alacağım o çizgilerden bende ve çok yakın bir arkadaşımda da mevcut. Ilk başlarda onda da var diye aldırış etmemiştim fakat forumda bazı arkadaşlar yok diyo. Servise gideyim gerekli bilgiyi burdan veririm. Bakalım servisteki güzel dostlarım ne diyorlar ;)

yoIcu

yoIcu

Üye
Evet yok diyenler kafa karıştırdı ya da varda anlayamadılar.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Evet yok diyenler kafa karıştırdı ya da varda anlayamadılar.
Arkadaşım olmadığını sana nasıl ispatlayabilirim bilmiyorum ama hakan_710 arkadışımın söylemiş olduğu bütün şeyleri yapmama rağmen bende çıkmıyor. Hatta benighted arkadaşımın dediği gibi 3,5g ile nette dolaştım her açıdan inceledim
, ayrıca yoIcu arkadaşım duvar kağıdını beyaz yaptım bende yine çıkmıyor.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Dediğin şeyi biliyorum. Bende de var.

II II II II II
II II II II II

şeklinde.

Bomb City

Bomb City

Üye
Aynen o şekilde.

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi

II II II II II
II II II II II

şeklinde.

evet aynen bu şekilde ama merak etmeyin simdi evden çıkıp servise gidiyorum bakalım ne diyecekler servisteki dostlarım

----------Eklendi @ 12:11:54 ---------- Yazıldı @ 11:14:11 ----------

telefonu yeni teslim ettim geldim c6-01 lerin bazılarında ekranda problem var dikkatinizi çekmiştir beyaz renkte belli oluyo. çoğu kişi bunu ekranın özelliği dedi ama bazılarında olmadığı için içime kurt düştü bende servise gittim biraz önce ekranı inceleyeceklerini söylediler. gitmişken belleyi de sordum tabi. :naughty: yazılım yükleticem belle çıkmış dedim. görevli bayan yazılımdan anlamadığı için teknisyeni aradı oda 25.007 var falan gibi bişeyler söyledi bende sorgut un çektiği videoyu tele atmıştım oracıkta açtım gösterdim arkadaşım istanbuldan aldı bu yüklü hemde türkçe deyince. kadın teknisyene telefonda anlatmaya çalıştı versiyon numarasını falan söyledim oda server a bakacaklarını varsa yükleyeceklerini söyledi.ayrıca telefonu koyduğu zarfa symbian belle yüklenecek versiyon 111.30.609 yazdı :zuhaha: akşama hazır olur heralde dedim büyük ihtimal dedi şimdi sabırsızlıkla bekliyorum :eller: bakalım sonuç ne olacak. beklemede kalın alın bu da servis formu

yoIcu

yoIcu

Üye
Ekran çizgileri ve belle son durum nedir hakan

LinkinParkMania

LinkinParkMania

Üye
Şimdi dikkat ettimde bendede varmış beyazda, öyle çokta belirgin bir hali yok telefonun dibine girince anca belli oluyor rahatsız edici bir durum değil(:

Purgatory-

Purgatory-

Üye

II II II II II
II II II II II

şeklinde.

Aynen bu şekilde bendede çizgiler var ilk aldığımda farkettim bunu ama kullanırken çok göze batmadgı için sorun etmedim ama bu sorun çoğu kişide varsa parti hatası var demekki servise durumu anlatmak lazım

ucantcme

ucantcme

Üye
c601mde boyle bşe belli değil ama arkadaşmın c7sinde bariz yeşil || şeklnde aşağa .inen cizikler var

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
bugün servise gittim ekranın yapısı böyleymiş sorun yok diyolar haberiniz olsun arkadaşlar

IVI-Elia

Üye
Size mutlu bir haber vercem,Önce telefonu Konya da servise verdim cbd dediler.Ben de Antalya ya götürdüm orda da CBD dediler.PEKİ bazzılarında niye yok dediğimde onlar C6-01 1. ve 2. Üretimdir onlarda cbd yok zaten daha öncede nokia sitesinde c6-01 için cbd yazmıyor dedi .3. Ve 4. üretilen c6-01 ler için CBD ve bluetooth 3 gibi yenilikler var dedi.Örneğin benim arkadaşın telefonun kutusunun arkasında AMOLED DISPLAY/BT 2.1 yazıyor benimkinde Clear Black AMOLED DISPLAY/BLUETOOTH 3.0 yazıyor.Zaten dikkat ettiyseniz nokia sitesinde önceden c6-01 için BT 2.1 yazıyordu

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
o zaman bizim C601'ler çöpe.

Bomb City

Bomb City

Üye
Çok sağol arkadaşım gerçekten mutlu bi haber verdin.
Size mutlu bir haber vercem,Önce telefonu Konya da servise verdim cbd dediler.Ben de Antalya ya götürdüm orda da CBD dediler.PEKİ bazzılarında niye yok dediğimde onlar C6-01 1. ve 2. Üretimdir onlarda cbd yok zaten daha öncede nokia sitesinde c6-01 için cbd yazmıyor dedi .3. Ve 4. üretilen c6-01 ler için CBD ve bluetooth 3 gibi yenilikler var dedi.Örneğin benim arkadaşın telefonun kutusunun arkasında AMOLED DISPLAY/BT 2.1 yazıyor benimkinde Clear Black AMOLED DISPLAY/BLUETOOTH 3.0 yazıyor.Zaten dikkat ettiyseniz nokia sitesinde önceden c6-01 için BT 2.1 yazıyordu

IVI-Elia

Üye
o zaman bizim C601'ler çöpe.

Sadece CBD ve Bluetooth 3.0 için telefonunu kötüleme

----------Eklendi @ 19:09:06 ---------- Yazıldı @ 19:08:13 ----------

Ha Nokia C3-01 in yeni basımında 1 GHZ işlemci var

Dostnametr

Üye

Benimkinde Amoled Display/BT 3.0 yazıyor ancak çizgiler var :S

IVI-Elia

Üye
Benimkinde Amoled Display/BT 3.0 yazıyor ancak çizgiler var :S

Clear Black AMOLED ve Bt3.0 yAZANLARDA ÇİZGİ OLUYOR SENİN TELDE CLEAR BLACK AMOLEC Mİ SADECE AMOLED Mİ YAZIYOR

----------Eklendi @ 19:47:36 ---------- Yazıldı @ 19:39:51 ----------

Şimdi daha açık bir bilgi Nokia C6-01.3 RM-718 productparty 3 /4/5 olan ürünlerin kutu arkasında 8MP FOCUS CAMERA/HD VIDEO CAPTURE AND PLAYBAK/3.2 İNCH AMOLED DISPLAY/2 GB MEMORY CARD/WLAN/BT 3. 0 yazanlsrda çizgi var benim telde bundan

NOT: DOSTNAMETR ARKADAŞIM BENİMKİNDEDE SADECE AMOLED YAZIYO AMA İÇİNDEKİ KAĞATTA CLEAR BLACK YAZIYO YENİ FARKETTİM CLEAR BLACK BİR EKRAN KATMANI OLDUĞUNDAN KUTU DIŞINDA YAZMIYOF AMA İLK BAŞTA VERDİĞİM BİLGİ DOĞRU

Takipçi Satın Al

Üst Alt