c6-01 ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 ekran sorunu
arkadaşlar size bir sorum olacak. Bugün telefonumdaki ekran koruyucu filmi söktüm. Ekran çok güzel ve net fakat beyaz renkte daha çok belirgin olmak kaydıyla, ekranda belirli pixel aralıklarla yukarıdan aşağıya ekran boyunca dikey çizgiler mevcut. Bu durum herkeste var mı? Yoksa sadece bende mi mevcut ona göre servise gitmeyi düşünüyorum. Bilgisi olanlar yorum yapsın bir zahmet. Herkese teşekkürler şimdiden

cyber

cyber

Üye
cbd nin özelliği bu hepsinde var

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bende öyle bir şey olmuyor...

Febris

Febris

Üye
bndede yook.

cyber

cyber

Üye
e bende var

TeAmo42

TeAmo42

Üye
bendede yok

cyber

cyber

Üye
daha öncelerdede açılmıştı bu konu ve bu çizgilerin cbd den kaynaklı olduğuna karar kılmıştık

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
hiç dikkatimi çekmemişti nasıl bir çizgi acaba :S
1 hafta daha mobilde olacağım demiştin ama fotoğraf çekip gösterme şansın olur mu bilmiyorum. benim ekranda bi gariplik yok görünürde

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
resim çekip akşam yollamaya çalışırım. Yanlış saymadıysam 20 tane ekranın en üst kısmından en altına kadar sanki cetvelle çizmiş gibi pixel farklılığı var normale göre daha parlak duruyo

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
resim çekip akşam yollamaya çalışırım. Yanlış saymadıysam 20 tane ekranın en üst kısmından en altına kadar sanki cetvelle çizmiş gibi pixel farklılığı var normale göre daha parlak duruyo
Sistem olarak ne yüklü orjinal anna mı?

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
evet orjinal anna zaten cfw kullanmam. sistemle ilgili bi sorun yok ve yeteri kadar bilgim olduğunu düşünüyorum yine de teşekkür ederim. Ve lütfen her hatayı sistemle ilgili sanmayalım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
evet orjinal anna zaten cfw kullanmam. sistemle ilgili bi sorun yok ve yeteri kadar bilgim olduğunu düşünüyorum yine de teşekkür ederim. Ve lütfen her hatayı sistemle ilgili sanmayalım
Ben senin yerinde olsam öyle düşünmezdim, hatanın kaynağı elbette ölü piksel de olabilir ama yazılımdan kaynaklanan bir çok ekran hatası mevcut. Yinede tavsiyem son sürümü nokiasuite'ten tekrar bir yüklemendir. Sadece tavsiye...

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Son sürümü yaklaşık bir hafta önce yeniden yükledim. sistem kaynaklı bişey değil bazı arkadaşlarda da aynı sorun varmış. Yine de teşekkür ediyorum çok sağol

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Son sürümü yaklaşık bir hafta önce yeniden yükledim. sistem kaynaklı bişey değil bazı arkadaşlarda da aynı sorun varmış. Yine de teşekkür ediyorum çok sağol
Rica ederim ne demek keşke yardımcı olabilseydik. Muhtemelen hata pikselden kaynaklı servis yolu görünüyor geçmiş olsun...

cyber

cyber

Üye

Yazılmsal bişey değil donanımsal ama bu bir sorun değil cbd den kaynaklı

Bomb City

Bomb City

Üye
Bende de aynı çizgiler var. Beyaz zemin üzerinde belli oluyo özellikle. Bizim telefonlarda mi sorun var o zaman. Bazıların da var bazıların da yok :S

Dostnametr

Üye
Bende de aynı sorun var.Beyaz zeminde belli oluyor.Ölü pixel olsa diğer renklerde de belli olurdu.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
bence en iyisi servise götür.

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
valla bende bilmiyorum ya bu yok diyen arkadaşlar farketmedi ya da sadece bazı tellerde sorun var.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Takipçi Satın Al

Üst Alt