BÖLÜM KURALLARI! [Güncelleme: 06.02.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
BÖLÜM KURALLARI! [Güncelleme: 06.02.2012]
Bundan sonra karışıklığı önlemek için bölüm kuralları olacaktır. Çok yakında konu güncellenecektir... (Kurallar 07.02.2012 tarihiyle geçerlidir.)
Kuralların geçerli olan bölümler: Symbian^3 Genel, Symbian^3 Yazılım Destek, Symbian^3 Cihaz Destek

- Uygulama, tema, oyun, duvar kağıdı paylaşımı yapmak
- Konularda konuyla alakasız kendi arasında sohbet etmek
- Durmadan aynı konuyu açmak
- Her konuya gereksiz yorum yapmak
- Var olan konudan devam etmeyip başka konu açmak

Değişmesini istediğiniz ya da farklı bir düşünceniz varsa yazabilirsiniz. Şimdilik konu açık olacaktır ama daha sonra yorumlar silinecektir ve konu üst konu yapılıp kilitlenecektir.

• Beğen
Tepkiler: Febris, fnldstntn, Cihanî Sultan ve 1 kişi daha

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Bence kendi aramızda uzatmadan sohbet iyi olur birazda eğlenmek lazım ama siz bilirsiniz yinede :)

hakan_710

hakan_710

Üye
Uygulama, tema, oyun, duvar kağıdı paylaşımı yapmak yasak mı olacak yani bundan sonra?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bence kendi aramızda uzatmadan sohbet iyi olur birazda eğlenmek lazım ama siz bilirsiniz yinede :)
Tabii sohbet edilebilir ama arkadaşa bugün nasılsın diye de konuda sorulmaması lazım diye düşünüyorum. Yanlış mıyım? Bu işi abartanlar var...

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Tabii sohbet edilebilir ama arkadaşa bugün nasılsın diye de konuda sorulmaması lazım diye düşünüyorum. Yanlış mıyım? Bu işi abartanlar var...

tabi ya okadarıda ayıp sadece biraz gırgır şamata iyi olur :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uygulama, tema, oyun, duvar kağıdı paylaşımı yapmak yasak mı olacak yani bundan sonra?
Geçerli olacak yerler yukarıda yazıyor. Bunlar için gerekli bölümler zaten var. Orda tabii ki açabilirler.

TheMadness

TheMadness

Üye
tabi ya okadarıda ayıp sadece biraz gırgır şamata iyi olur :)

nasılsın diye soracaksa gitsin msn vs. sorsun. Biraz ağır kaçmış.

----------Eklendi @ 19:10:50 ---------- Yazıldı @ 19:09:55 ----------

Geçerli olacak yerler yukarıda yazıyor. Bunlar için gerekli bölümler zaten var. Orda tabii ki açabilirler.

Benim konum vardı taşınabilir mi? Fring belle uyumlu versiyon unsigned.

aleranol

aleranol

Üye
ha bide şu kışkırtma işini bi ele alsak mesela bölümdeki kullanıcıların telefonlarını kötülememek ve yersiz başka telefonları övmemek gibi bişiler de koyabilirmisiniz?

hakan_710

hakan_710

Üye
Umarım bu kurallara herkes riayet eder. Herkesin uyacağını sanmıyorum ama bekleyip görelim zaman ne gösterecek.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ha bide şu kışkırtma işini bi ele alsak mesela bölümdeki kullanıcıların telefonlarını kötülememek ve yersiz başka telefonları övmemek gibi bişiler de koyabilirmisiniz?
Bu özen gösterilecek bir şey. Bu yüzden bunu özen gösterilmesi altında yazsak olur :oke:

benighted

benighted

Üye
Zamanında bence adminler olaya el koydu teşekkür ederim gerçekten rahatsız edici bi hal almıştı forumdaki konular ve içerde konuşmayı bilmeyenler.umarım kurallara uymayanlar fazla geciktirilmeden gerektiği gibi cezalandırılır.yeniden teşekkür ederim.

cardanadam

cardanadam

Üye
sen işini bilirsin Sensation gerekli olan her şeyi yazmışsın zaten

projectmaximo

projectmaximo

Üye
uygulama paylaşımının yasak olması konusunda emin değilim.çünkü burası symbian ile ilgili yeni gelişmelerinin merkezi gibi bi şey oldu:)
tabi her uygulamayı paylaşmak saçma olur ama mesela x-plorer, opera, fmobi vb. gibü herkesin önemli gördüğü uygulamalar ilk burda paylaşılsa sonra taşınsa? veya yeni bi cfw yapıldığında yapan kişi konuyu buraya açsa bi iki gün sonra cfw bölümüne tsşınsa daha doğru olmaz mı?
sonuçta burası en çok ziyaret ediyen symbian 3 bölümü ve kimse hergün önemli uygulamalara günceleme gelmiş mi diye uygulamalsr bölümündeki her bir bölümü ayrı ayrı inceleyemez.ben sahsım adına konuşuyorum uygulamalsr bölümüne sadece ihtiyacım olduğunda uğruyorum.onun dışında bakalım ne gibi yenilikler olmuş diyerek her gün bu bölümü açıyorum tarayıcımın ana sayfadaki yer imlerinden.
biliyorum bu biraz moderatörlere yük yükleyecek ama o kadar da olsun dimi?

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL, iatis ve DenizhaNq
cardanadam

cardanadam

Üye
yemrearslan arkadaşım istersen diyer başlıklar kapansın herkez burada paylaşım yapsın he olurmu öğle şey paylaşım yerinde paylaşım sorunlar yerinde sorunlar ve çözümleri bu arada Sensation bir güncellemenin gelmesi beklendiğinde modoratörlerden biri açsın konuyu aynı konuyu bir başkası açtığında kapatılsın

fnldstntn

Üye
Bence bu gerekliydi iyi oldu...:oke:

• Beğen
Tepkiler: Febris
Febris

Febris

Üye
Haklısın bu konuda... bi zaman sonra herkes muhabete başlıyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygulama paylaşımının yasak olması konusunda emin değilim.çünkü burası symbian ile ilgili yeni gelişmelerinin merkezi gibi bi şey oldu:)
tabi her uygulamayı paylaşmak saçma olur ama mesela x-plorer, opera, fmobi vb. gibü herkesin önemli gördüğü uygulamalar ilk burda paylaşılsa sonra taşınsa? veya yeni bi cfw yapıldığında yapan kişi konuyu buraya açsa bi iki gün sonra cfw bölümüne tsşınsa daha doğru olmaz mı?
sonuçta burası en çok ziyaret ediyen symbian 3 bölümü ve kimse hergün önemli uygulamalara günceleme gelmiş mi diye uygulamalsr bölümündeki her bir bölümü ayrı ayrı inceleyemez.ben sahsım adına konuşuyorum uygulamalsr bölümüne sadece ihtiyacım olduğunda uğruyorum.onun dışında bakalım ne gibi yenilikler olmuş diyerek her gün bu bölümü açıyorum tarayıcımın ana sayfadaki yer imlerinden.
biliyorum bu biraz moderatörlere yük yükleyecek ama o kadar da olsun dimi?
Böyle bir şey olamaz çünkü o konular yönetici onayından geçip paylaşılıyor ve bölümde var mı yok mu kontrol ediliyor. Dediğiniz gibi olursa karmaşa ortaya çıkar.

projectmaximo

projectmaximo

Üye
yemrearslan arkadaşım istersen diyer başlıklar kapansın herkez burada paylaşım yapsın he olurmu öğle şey paylaşım yerinde paylaşım sorunlar yerinde sorunlar ve çözümleri bu arada Sensation bir güncellemenin gelmesi beklendiğinde modoratörlerden biri açsın konuyu aynı konuyu bir başkası açtığında kapatılsın

ya haklısın her şey yerinde olmalı ama gelişmeleri nerden takip edecek o zaman herkes? Benim için hava hoş ben twitterda maxicep'i ve n8fanclub'ı takip ediyorum her şeyde anında haberim oluyo ama herkes de twitter veya facebook kullanmıyo.burası genel bölümü olduğu için bazı konuşarınilk buraya açılmasında bi sakınca görmüyorum şahsım adına.
kaldı ki benimki sadece bir öneri.gelen istekler doğrultusunda moderatörler bi karar alırlar ve biz de o kurallara uyarız.ben fikrimi belirttim ama sonuç olarak paylaşma denilirse paylaşmayız

• Beğen
Tepkiler: iatis
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim en rahatsız olduğum gereksiz konuların ardısıra açılması,bu önlenirse forumun kalitesi daha da yükselir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt