BÖLÜM KURALLARI! [Güncelleme: 06.02.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cardanadam

cardanadam

Üye
ya haklısın her şey yerinde olmalı ama gelişmeleri nerden takip edecek o zaman herkes? Benim için hava hoş ben twitterda maxicep'i ve n8fanclub'ı takip ediyorum her şeyde anında haberim oluyo ama herkes de twitter veya facebook kullanmıyo.burası genel bölümü olduğu için bazı konuşarınilk buraya açılmasında bi sakınca görmüyorum şahsım adına.
kaldı ki benimki sadece bir öneri.gelen istekler doğrultusunda moderatörler bi karar alırlar ve biz de o kurallara uyarız.ben fikrimi belirttim ama sonuç olarak paylaşma denilirse paylaşmayız

arkadaşım orada paylaştığın bir şeyi burada link olarak koyabilirsin ama burada paylaşıp daha sonra oraya taşınması modaratörleride düşünmek gerek biraz çok yüklenmiyelim adamlara her nekadar onlar mod biz kullanıcı olsakda bu forumu korumak düzenli tutmak bizimde görevimiz bu forum sadece ozanın değil hepimizin herkez bu şekilde benimserse bu forum ne kirlenir nede düzen bozulur haksızmıyım

otostopçu

otostopçu

Üye
- Uygulama, tema, oyun, duvar kağıdı paylaşımı yapmak

bu konuyu bir ele alsak sonuçta forum paylaşımdır
ve hayat paylaşınca güzel :D paylaışmlar lazım

cardanadam

cardanadam

Üye
Benim en rahatsız olduğum gereksiz konuların ardısıra açılması,bu önlenirse forumun kalitesi daha da yükselir.

o konuları açanlar sorumsuz kişiler bence benim bu zamanakadar açtığım konular birtanesi üst konu birtanesi tanışma bölümünde link imzamda var bir tanede telefonumda menüye girmeme yapıyor ara sıra onun için konu açmıştım onuda kapattıracam diğer konularıda işim bitince kapattırıyorum

----------Eklendi @ 21:25:32 ---------- Yazıldı @ 21:24:06 ----------

bu konuyu bir ele alsak sonuçta forum paylaşımdır
ve hayat paylaşınca güzel :D paylaışmlar lazım

ama her şey yerinde güzel yani genel bölümüne uygulama paylaşılmaz değilmi

projectmaximo

projectmaximo

Üye

arkadaşım orada paylaştığın bir şeyi burada link olarak koyabilirsin ama burada paylaşıp daha sonra oraya taşınması modaratörleride düşünmek gerek biraz çok yüklenmiyelim adamlara her nekadar onlar mod biz kullanıcı olsakda bu forumu korumak düzenli tutmak bizimde görevimiz bu forum sadece ozanın değil hepimizin herkez bu şekilde benimserse bu forum ne kirlenir nede düzen bozulur haksızmıyım

orda paylaşılıp burda link koyulması olayını düşündüm ama bana aynı şey gibi geldi.sonuçta linki koymak için de konu açılacak.ha ama eğer konu silmek konu taşımaktan kolay olacaksa öyle de yapılabilir.
bence en büyük sorun gereksiz grreksiz onlarca konu açılması.millet 30 saniyesini ayırıp bu konu açılmış mı diye araştırmadan yeni konu açıyor.
özellikle bu güncelleme konularına aşırı uyuz oluyorum forum şu an belle konusundan geçilmiyor.
bence güncelleme konuları bir mod tarafından açılmalı ve yeni bilgi geldikçe onun altında konuşulmalı

cardanadam

cardanadam

Üye
orda paylaşılıp burda link koyulması olayını düşündüm ama bana aynı şey gibi geldi.sonuçta linki koymak için de konu açılacak.ha ama eğer konu silmek konu taşımaktan kolay olacaksa öyle de yapılabilir.
bence en büyük sorun gereksiz grreksiz onlarca konu açılması.millet 30 saniyesini ayırıp bu konu açılmış mı diye araştırmadan yeni konu açıyor.
özellikle bu güncelleme konularına aşırı uyuz oluyorum forum şu an belle konusundan geçilmiyor.
bence güncelleme konuları bir mod tarafından açılmalı ve yeni bilgi geldikçe onun altında konuşulmalı

bir süre sonra konunu kapattırırsın hem modlar fazla yorulmaz hemde sen paylaşımını duyurmuş olursun ayrıca güncelleme konusunda hem fikiriz gelecek güncellemeleri modlar açsın bir konu olsun herkez orada konuşsun ikinci bir konu açılmasına izin verilmesin hangi konuya bakacağımızı şaşırıyoruz

tempestshine

tempestshine

Üye
Güzel fikir.Ben beğendim :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Başka önerileri olan varsa bekliyorum. Yarın filan kurallar oturmuş olur.

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Birde şu sorun var symbian bölümündeyiz bir konu hakkında bilgi alışverişi yaparken android veya ios kullanan bir kişi gelip "android vs. alın hayatınızı yaşayın" tarzında yorumlar yapıyor. Bununla ilgili bir önlem alabilirsiniz.. En azından benim düşüncem böyle.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
benim fikirlerim var ama su anda uygulanabilirmi bilmiyorum bi kere yeni üye olanların belli kademeye kadar yorum yapamaması belli bir süreye kadarsa link görememesi gibi adam geliyo aradıgı uygulamayı buluyo iki dakkada üye olup indiriyo emek sömürüsüne izin vermiş oluyoruz sonuçta yeni üyenin kim oldugunu bilmiyoruz diger forumlardan da gelip dosya ve konu calıp paylasıyolar alıntı oldugunu bile söylemezler yani

pRime.

pRime.

Üye
Bu niye aşağı düşmüş böyle? Doğru yukarı.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
benim fikirlerim var ama su anda uygulanabilirmi bilmiyorum bi kere yeni üye olanların belli kademeye kadar yorum yapamaması belli bir süreye kadarsa link görememesi gibi adam geliyo aradıgı uygulamayı buluyo iki dakkada üye olup indiriyo emek sömürüsüne izin vermiş oluyoruz sonuçta yeni üyenin kim oldugunu bilmiyoruz diger forumlardan da gelip dosya ve konu calıp paylasıyolar alıntı oldugunu bile söylemezler yani

abi yorum yapamazlarsa nasıl kademe atlayacaklar :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
abi yorum yapamazlarsa nasıl kademe atlayacaklar :)

üyelikten bi hafta sonra yoruma acarsın olmazmı çünkü her yeni üye takır takır mesaj yazarsa olmaz hem forumu tanır kuralları ögrenir foruma adapte olmuş olur sonuçta forumunda bi disiplini olması lazım kaliteyi yükseltmek istiyosak

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
üyelikten bi hafta sonra yoruma acarsın olmazmı çünkü her yeni üye takır takır mesaj yazarsa olmaz hem forumu tanır kuralları ögrenir foruma adapte olmuş olur sonuçta forumunda bi disiplini olması lazım kaliteyi yükseltmek istiyosak

abi o biraz zor çünkü şahsım adına buraya üye olup 1 hafta sonra yorum yapmaya başlayacaksam pencereyi kapatır bir daha da aklıma eserse belki uğrarım o foruma
burda yapılan paylaşımlar sonuçta herkese açık bu yüzden de paylaşımın bilgimiz dahilinde yayılmasını istemiyorsak ya rar şifresi olacak ya da yapılan programın içine Maxicep-CanKartaL gibi imzalar atacağız ki nerden geldiği belli olsun

----------Eklendi @ 10:37:28 ---------- Yazıldı @ 10:34:37 ----------

Kademe nedir ? Herkes kademe atlamak istese Mesaj kasarlar. Ortalık gereksiz mesajlarla dolu olur.:zzz:

kesinlikle kademenin-rütbenin önemi yok benim adıma
zaten sırf rütbe kasmak için o kadar çok anlamsız mesaj yazan ve ifade koyup mesaj diye gönderen arkadaş var ki artık şikayet edesim geliyor

pRime.

pRime.

Üye

Zaten şu anda yeni üyeler için öyle bir uygulama mevcut forumda. İlk 3-5 gün üyenin yazdığı mesajlar moderasyon denetimine gidiyor. Bir çeşit çaylak modu gibi ancak indirme yapmak yasak değil.

----------Eklendi @ 10:42:57 ---------- Yazıldı @ 10:42:13 ----------

Olmamalı da.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
abi o biraz zor çünkü şahsım adına buraya üye olup 1 hafta sonra yorum yapmaya başlayacaksam pencereyi kapatır bir daha da aklıma eserse belki uğrarım o foruma
burda yapılan paylaşımlar sonuçta herkese açık bu yüzden de paylaşımın bilgimiz dahilinde yayılmasını istemiyorsak ya rar şifresi olacak ya da yapılan programın içine Maxicep-CanKartaL gibi imzalar atacağız ki nerden geldiği belli olsun

----------Eklendi @ 10:37:28 ---------- Yazıldı @ 10:34:37 ----------

kesinlikle kademenin-rütbenin önemi yok benim adıma
zaten sırf rütbe kasmak için o kadar çok anlamsız mesaj yazan ve ifade koyup mesaj diye gönderen arkadaş var ki artık şikayet edesim geliyor

sadece bi fikir güzel kardesim sende fikrini söylersin hepsi birlestirilip ortada güzel bi sistem oluşturulabilir sonuçta ben baska bi yurtdışı forumunda gördügümü söyledim paylasım güzeldir ama emek sömürüsünü engellememiz lazım sırf bu sömürüler yüzünden kac tanne bassrılı mod arkadas forumlardan uzaklastı veya sogudu adam alcagını alıyo bir tesekkürü bile çok görüyo ama o paylasımlar o kadar kolay yapılmıyo bugün madness kurtuluş belco hakan daha adını sayamadıgım bi sürü usta var forumda bunlardan biri aramızdan ayrılsa bizmi kaybederiz ayrılanmı bence biz kaybederiz o adamlardan bişey eksilmez bizim burda onlarıda onların emeklerinide korumamız lazım

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Bundan sonra karışıklığı önlemek için bölüm kuralları olacaktır. Çok yakında konu güncellenecektir... (Kurallar 07.02.2012 tarihiyle geçerlidir.)
Kuralların geçerli olan bölümler: Symbian^3 Genel, Symbian^3 Yazılım Destek, Symbian^3 Cihaz Destek

- Konularda konuyla alakasız kendi arasında sohbet etmek
- Durmadan aynı konuyu açmak
- Her konuya gereksiz yorum yapmak
- Var olan konudan devam etmeyip başka konu açmak

Değişmesini istediğiniz ya da farklı bir düşünceniz varsa yazabilirsiniz. Şimdilik konu açık olacaktır ama daha sonra yorumlar silinecektir ve konu üst konu yapılıp kilitlenecektir.

yaklaşık bir ay önce fikrimi beyan etmiştim bir konu açarak burda yineliyorum symbian^3 forumu android işletim sistemi kullananların resmen saldırısına uğruyor zamanla bu azalsada hala bir çok üye yardım konularında bile fırsat bulup ya android bir telefon öneriyorlar yada nokiayı kötüleyen bir takım gereksiz cümleler sarfediyorlar. bu durum şu an symbian^3 bölümünde ve de özellikle megoo bölümünde devam etmekte bu konuya bir çözüm(kural) getirilirse çok minnettar olurum iyi forumlar.

pRime.

pRime.

Üye
bence kurallar gayet açık ve yarinde üstüne öneri yapmaya gerek yok. dozunda bırakarak uzatmadan geyik yapılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt