Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

DxTR90

DxTR90

Üye
beyler bu belle çıkacak da bunu sızdıran adamlar neden C7 ile birlikte C6-01 için de sızdırmadılar çok ayıp dövmek gerek bunları :)

asrabi

asrabi

Üye
allaaaaaaaaaaaaahhhhhh geliyomu belleeeeeeeeeeeee <3 :zuhaha: :yavrum: :dance:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Muhabbetinizi bozmak gibi olmasın ama :) lütfen artık boş mesaj atmaktan vazgeçiniz. Kusura bakmayın ama konuda bazı arkadaşlar çok abartmış ve neredeyse bin mesaj atmışlar.

• Beğen
Tepkiler: DxTR90

cukuleaks

Üye
Muhabbetinizi bozmak gibi olmasın ama :) lütfen artık boş mesaj atmaktan vazgeçiniz. Kusura bakmayın ama konuda bazı arkadaşlar çok abartmış ve neredeyse bin mesaj atmışlar.

zaten konu başlığı: c6-01 dosyalarını bulup firmware yapıoyoruz. Ama şu anda herkes orjinal belleyi bekliyor. Yani yapılacak fw hayal oldu :D

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
zaten konu başlığı: c6-01 dosyalarını bulup firmware yapıoyoruz. Ama şu anda herkes orjinal belleyi bekliyor. Yani yapılacak fw hayal oldu :D

değiştirdik. Hem denemeye devam edeceğiz.

cyber

cyber

Üye
konu başlığı böyle daha iyi olmuş sanki

cukuleaks

Üye

cukuleaks

Üye
yani demek istediğim daha dün herkes sizin yapacağınız fwyi beklrken bugün herkes orjinali bekliyor :) konu bu.

mission01

mission01

Üye
belleyi gördüm O o

mission01

mission01

Üye
arkadaşımda tcell den almıs belleli cıktı az kurcaladım guzeldı bi ara dusundum onun telefonuyla benımkısını degıstırıyım dıye ama kötülük yok içimde:)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yok şakasına diyorum zaten :) tabi devam edin bencede. Rakiplerden etkilenmemek ve başladığımız işi bitirmek lazım. Öyle değilmi ?

katılıyorum kardesim unuttunuz galiba konuyu calmaya calışanları kimseyi sevindirmeyelim başladıgımız işi bitirelim bundan sonrakilerde yol gösterici olur

Quaresma53

Quaresma53

Üye
arkadaş belle ertelenmş dyolar yine kim nerden biliyor anlmadmki ?

Üst Alt