belle kesin olarak geldi

Sponsorlu Bağlantılar

dekor67

dekor67

Üye
arkadaş lar nawiye bktm c6 var ama boş

TURKUATA33

TURKUATA33

Üye
Arkadaşlar ben de şimdi aradım Nokia yı. Hatta yukarıdaki arkadaşın dediklerini de söyledim. Geliş tarihi ile ilgili bize bildirimde bulunmadılar dedi. Diğer nokia çalışanının neden öyle söylediğiyle ilgili bilemeyeceğim dedi ve geçiştirdi. Anlayacağınız ya benim konuştuğum kişi boşuna çalışıyor nokia da ya da yukarıdaki arkadaşa cevap veren nokia çalışanı! Ne yapalım? Bekleyelim yarını da görelim. Umarım doğrudur.

atakan25

atakan25

Üye
gelmezse forumdaki hesabını iptal ettir :ehe

• Beğen
Tepkiler: ravenas, MertcaN9, texasteam ve 1 kişi daha
cyber

cyber

Üye
hadi bakalım inş gelir

sand_storm

sand_storm

Üye
23 nisan cocuklari gibi mutlu oldum bu habere :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya çokmu zor kıyın 50kuruşa arayın kulaklarınızla duyun ama bu sefer kulakkarınıza da inanmazsınız

covar

covar

Üye
belleyi merak eten varsa destek hattını arasın bu kadar basit

okitox

okitox

Üye
sabit bişey söylemiyor ki adamlar hepsi farklı bişey söylüyor :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
hangi numarayı arayacaz?

any0ne

any0ne

Üye
ne belleymiş arkadaş. Hiç kimsenin başka odak noktası yok. Arkadaşlar istediğiniz kadar ıkının isterseniz yoga yapın hep birlikte nokia istediği zaman çıkaracak. Sakin olun...:)

covar

covar

Üye
FlaxLy

FlaxLy

Üye
Ben size dedim ama. Belleyi 1-2 saate kadar çıkaracağım dedim ama. Amcamı çok seviyorum. Size selamı var.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ƒℓα[χ]ℓу;4318526' Alıntı:
Ben size dedim ama. Belleyi 1-2 saate kadar çıkaracağım dedim ama. Amcamı çok seviyorum. Size selamı var.

aleyküm selam ellerinden öperiz artık senin amcan bizim amcamız

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
aynen benimde yeni geldi aklıma kimsenin lafına inanılmıyo biri başka biri başka diyo en doğrusu destek hattı müşteri temsilci belki bilir onlara sormak doğrusu
Müşteri temsilcilerinin her biri bir başka konuşuyor, ne dediklerini bilmiyorlar boşver.

matchless

matchless

Üye
belle kesın gelıcek zaten gelmeme lüxü yok

mc_mfi

Üye
olabilir aslında bende telefonu servise vercem diye pr1.0 döndüm annayıda yükleyimdedim adamlar işkillenmesin belleden döndüğüümden diye sunucuya bağlanamadım suit ile yapıyımdedim oda hata veriyo phonix le atacaktım bekleyimdedim hayırlısı

Üst Alt