Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

mission01

mission01

Üye
topragım bı kasa 3310 elimde temin basak şirketi:D

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Daha bulamadınız mı dosyaları :D 4.000 mesaja gidiyor konu devam :D

mission01

mission01

Üye
bugun rüyamda nokia belleyi navifirmde gördüm tam indiriyodum dosyaları uyandım:D

FlaxLy

FlaxLy

Üye
bugun rüyamda nokia belleyi navifirmde görmüştüm tam indiriyodum dosyaları uyandım:D

aa benimde oldu o yahu. Tam indirdim dosyaları. Flashladım.Telefonu açarken annem sağolsun (Kalk okulaa) diyince hay dedim ya bari rüyamda görseydim :ağlarım: Ama c7mde yüklüydü uçtu gtti. :)

germir

germir

Üye
beyler ben biraz dolaşmaya gidiyorum çarşıya gidim bi kaç telefoncu geziniyim bakam onlardan bi iş çıkarmı

FlaxLy

FlaxLy

Üye
beyler ben biraz dolaşmaya gidiyorum çarşıya gidim bi kaç telefoncu geziniyim bakam onlardan bi iş çıkarmı

Telefoncu ne bilsin yahu. Geçenlerde sordum belleyi bana aynen şöyle dedi bak: Bellemi? Dedim allah belanı vermesn :D

germir

germir

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4317372' Alıntı:

Telefoncu ne bilsin yahu. Geçenlerde sordum belleyi bana aynen şöyle dedi bak: Bellemi? Dedim allah belanı vermesn :D

burda çok sapıkları var bu işin

Febris

Febris

Üye
HAdi ben nokia care a ugrayıp sorcam cevabı yazarım

endless_craft

endless_craft

Üye
demin nokia destek hattını aradım, konuştuğum hanım kız pek şakacıydı symbian belle hakkında çok mesaj ve telefon alıyoruz, sizden beklemenizi istiyoruz diyor. bir de şöyle ekliyor; önümüzdeki aylarda web sitemizi takip edin bla bla.. şakalar espiriler konfetiler patlattı hatun

kakaleite1899

Üye
ben mobil giriyorum. Bilgisayar görünüme getirdim sayfayı denemek için şimdi değeri döndüremiyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar on dakka önceki speedtest sonuçlarımı açıklıyorum iphone:0.63 megabit n8:1.39 megabit arkafas su anda iphone presin altına koydu parçalamak üzere hahahaha haytbeeeee

----------Eklendi @ 11:15:19 ---------- Yazıldı @ 11:13:41 ----------

ben mobil giriyorum. Bilgisayar görünüme getirdim sayfayı denemek için şimdi değeri döndüremiyorum

log out yapıp tekrar giriş yap

hakan_710

hakan_710

Üye
ben şimdi servise gidiyorum yarım saate ne olacağı belli olur bekleyin bakalım az daha bakalım ne diyolar. Sorgutun video yu da attım tele tamamdir :naughty:

man20

man20

Üye
arkadaslar on dakka önceki speedtest sonuçlarımı açıklıyorum iphone:0.63 megabit n8:1.39 megabit arkafas su anda iphone presin altına koydu parçalamak üzere hahahaha haytbeeeee

ben şimdi baktım n8 telefonumdan indirme hızı 14.08 yükleme hızı 0.33 yazıo :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben şimdi servise gidiyorum yarım saate ne olacağı belli olur bekleyin bakalım az daha bakalım ne diyolar. Sorgutun video yu da attım tele tamamdir :naughty:

iyi haberlerini bekliyoz kardesim oluyosa hemen şirketten izin alıp kvkya gidicem

uran22

Üye
çerezleri temizleee :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

ben şimdi baktım n8 telefonumdan indirme hızı 14.08 yükleme hızı 0.33 yazıo :)
aynısı nerdeyse benimle o rakamlar kilobit megabite çevirince 1.4 gibi bi rakam çıkar

Üst Alt