germir
Üye
AminVe bu mutlu günümüze bir mutlulukta nokia'nın katması dileğiyle ve aynı şekilde yeniden yeşeren umutlarımızla.![]()

AminVe bu mutlu günümüze bir mutlulukta nokia'nın katması dileğiyle ve aynı şekilde yeniden yeşeren umutlarımızla.![]()

Yeni Bir Güne Daha Başladık Herkesin Hayırlı Kazançlı Mutlu Bir Güne Başlamasını Tememnni Ediyorum..
sağol sana da
rabbim gönlünüze göre versin dilekleriniz kabul olsun telefonlar belleyle dolsun
2-8 subat arası diğer telefonlarda güncellenecekMİŞBeyler az önce arkadaşın yeni aldığı c6-01i elime aldım. Telefonda belle yüklüydü. Gerçekten yeni c6lar belleli olarak geliyormuş..

2-8 subat arası diğer telefonlarda güncellenecekMİŞ![]()
şuan tam 2-8 şubat arasında değilmiyiz Febris
Yaw arkadaşlar kesin bilgi edinmek için nereyi aramak gerek bilginiz varmı yaw ortalıkta belleli c6-01 ler kol geziyo bizim düştüğümüz şu hallare bakın 5 gündür adamlar uğraştı emek verdiler yapamadılar nasıl bi iş anlamadım ihtimal vermiyorum ben şubatta yükleyebileceğimizi karamsar kalıyorum ağızdan duyma sözlerle 8 şubat bilmemne işallah gelir ama ben pek ümitli değillim işallah yanılıyorumdur
1.inş yanılırsın..
2. aynı fıkırdeyim
nokianın azerbaycan sitesi bile 8i diye duyurdu bizimkiler hala kesin bi tarih yok diyolar anlamadım nasıl iştir bu biz beşinci dünya ülkessimiyiz neyiz hiçbişeyden haberimiz yok

Benim düşüncem şu. Ben daha dünya forumlarında belle yüklü c6-01 in piyasada olduğuna veya firmware çıktığına dair bir haber görmedim. Fakat Türkiye için belle yüklü cihazlar satışda ve bir çok örneğinin bizlerde canlı şahidiyiz ve belgelendi. Sonuç olarak nokia rm-718 601 ne olursa olsun bu cihazları dolaşıma çıkardı ise sonuçta belle yüklü cihazlar için teknik desteğide(suite güncellemeleride dahil) en kısa zamanda hayata geçirmek zorunda. Buda belle güncellemelerinin pekde uzak olmadınığına dair umut veriyor.
gelsin bende Azerbaycan dilini yuklerım xoş gəldiniz der artık![]()
Benim düşüncem şu. Ben daha dünya forumlarında belle yüklü c6-01 in piyasada olduğuna veya firmware çıktığına dair bir haber görmedim. Fakat Türkiye için belle yüklü cihazlar satışda ve bir çok örneğinin bizlerde canlı şahidiyiz ve belgelendi. Sonuç olarak nokia rm-718 601 ne olursa olsun bu cihazları dolaşıma çıkardı ise sonuçta belle yüklü cihazlar için teknik desteğide(suite güncellemeleride dahil) en kısa zamanda hayata geçirmek zorunda. Buda belle güncellemelerinin pekde uzak olmadınığına dair umut veriyor.
Evet yaa :S Cihazini piyasaya surerken ver yazılımını daha başarılı olmazsa bişey bilmiyorum.. sık sık güncellemeler olsa.. yenilikler gelse..inan rezalet bi durumun içindeyiz haberimiz yok herkeste yeni belleli cihaz var deli oluyorum yaa