Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
telefonu yeni teslim ettim geldim c6-01 lerin bazılarında ekranda problem var dikkatinizi çekmiştir beyaz renkte belli oluyo. çoğu kişi bunu ekranın özelliği dedi ama bazılarında olmadığı için içime kurt düştü bende servise gittim biraz önce ekranı inceleyeceklerini söylediler. gitmişken belleyi de sordum tabi. :naughty: yazılım yükleticem belle çıkmış dedim. görevli bayan yazılımdan anlamadığı için teknisyeni aradı oda 25.007 var falan gibi bişeyler söyledi bende sorgut un çektiği videoyu tele atmıştım oracıkta açtım gösterdim arkadaşım istanbuldan aldı bu yüklü hemde türkçe deyince. kadın teknisyene telefonda anlatmaya çalıştı versiyon numarasını falan söyledim oda server a bakacaklarını varsa yükleyeceklerini söyledi.ayrıca telefonu koyduğu zarfa symbian belle yüklenecek versiyon 111.30.609 yazdı :zuhaha: akşama hazır olur heralde dedim büyük ihtimal dedi şimdi sabırsızlıkla bekliyorum :eller: bakalım sonuç ne olacak. beklemede kalın alın bu da servis formu

bilgi için sagol kardesim büyük ihtimal aksama telefonun belle

hakan_710

hakan_710

Üye
hadi hayırlısı bana servis yolu göründü galiba yarın artık
akşamı bekleyelim olursa herkes yollasın olmadı bana yollayın ben yükletirim :D:D

----------Eklendi @ 12:18:53 ---------- Yazıldı @ 12:15:14 ----------

ayrıca video şuan telde duruyo kanıtımı da bıraktım onu da belirteyim :D artık servislere yeterli delil olmadan gitmiyorum :D

mission01

mission01

Üye
video yu bızede ver bızde delil olarak sunalım hacoo:D

hakan_710

hakan_710

Üye
video yu bızede ver bızde delil olarak sunalım hacoo:D
dur link atıyım :D

----------Eklendi @ 12:27:56 ---------- Yazıldı @ 12:26:57 ----------

alın bunu indirin hazırda bulunsun her ihtimale karşı :)

fayzteck

fayzteck

Üye
Bende istiyorum :(

asrabi

asrabi

Üye
Hakan o ekran sorunu bndede var galba dedigin gibi beyaz ekrana dkkatli baknca tahtayı slersn ya iz kalır öyle gözüküyo sonra kayboluyo izler senin belle işi olumlu olursa bende kvk ya gitçem.

mission01

mission01

Üye
dur link atıyım :D

----------Eklendi @ 12:27:56 ---------- Yazıldı @ 12:26:57 ----------

alın bunu indirin hazırda bulunsun her ihtimale karşı :)

çok duygulandım ağlamak istiyorum:(

hakan_710

hakan_710

Üye
Hakan o ekran sorunu bndede var galba dedigin gibi beyaz ekrana dkkatli baknca tahtayı slersn ya iz kalır öyle gözüküyo sonra kayboluyo izler senin belle işi olumlu olursa bende kvk ya gitçem.

'' '' '' '' '' '' ''
'' '' '' '' '' '' ''
'' '' '' '' '' '' ''

bende ki sorun bu şekildeydi yukarıdan aşağı cetvelle çizmiş gibi

asrabi

asrabi

Üye
Ewet aynen öyle .d niye öyle ya

hakan_710

hakan_710

Üye
çok duygulandım ağlamak istiyorum:(
hele bi durun bakalım yazılım mevcutsa indirip atacız dedi kadın kesin bişey yok ama yine de ihtimali bile heyecanlandırıyo. sabırsızlıkla bekliyorum akşama hazır olsa ii :D

----------Eklendi @ 12:36:29 ---------- Yazıldı @ 12:35:11 ----------

Ewet aynen öyle .d niye öyle ya
valla ben kadına ekranın özelliğimi yoksa dedim arkadaşımda da var çünkü. incelenip ona göre karar verilecek bazen hatalı üretimler söz konusu olabiliyo dedi.

asrabi

asrabi

Üye
hele bi durun bakalım yazılım mevcutsa indirip atacız dedi kadın kesin bişey yok ama yine de ihtimali bile heyecanlandırıyo. sabırsızlıkla bekliyorum akşama hazır olsa ii :D

----------Eklendi @ 12:36:29 ---------- Yazıldı @ 12:35:11 ----------

valla ben kadına ekranın özelliğimi yoksa dedim arkadaşımda da var çünkü. incelenip ona göre karar verilecek bazen hatalı üretimler söz konusu olabiliyo dedi.

hmm anladım kardeşim sağolasın :)

mission01

mission01

Üye
napım hakan hıc boyle gormemıstım duygulandık bı an:)

hakan_710

hakan_710

Üye
telefonu yeni almış olsam çökertip götürecektim sonra anna yı yüklerseler bende belle vardı diyecektim :D ama telefonu alış tarihinden kaybediyorm :zuhaha:

hakan_710

hakan_710

Üye
napım hakan hıc boyle gormemıstım duygulandık bı an:)
er yada geç herkese gelecek. o değilde meraktan sürekli kvk nın siteye bakıyom. :) serviste sıra beklerken de kalbim küt küt atmaya başladı. sıra bana gelince zar zor toparladım. :D bu belle bizi yaktı :D

okitox

okitox

Üye
telefonu yeni almış olsam çökertip götürecektim sonra anna yı yüklerseler bende belle vardı diyecektim :D ama telefonu alış tarihinden kaybediyorm :zuhaha:

senin telefonu alıp bir ay sonra vermesinler bi de :D aman hoca. dikkat et :D

Üst Alt