Teknosa nın oyunu mu sizceee

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akondd

akondd

Üye
    Konu Sahibi
Teknosa nın oyunu mu sizceee
bugün teknosa mağzasına gittim ve casper nirvana CN.TKI-2430E model notbook un indirimde olduğunu gördüm. Eve geldiğimde netten araştırmak istedim fakat teknosa ve 1 site haricinde sonuç bulamadım sizce teknosanın bir oyunu mu bu

----------Eklendi @ 20:20:03 ---------- Yazıldı @ 19:58:01 ----------

Kimse yok mu yardım edecek

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
hiç bısey anlamadıkkı..
Ee ındırım varmış teknosada ınternettede var...
Sorun ne ??
Bu arada casper yazan herşeyden uzak dur derim...

akondd

akondd

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım pc hakkında hiçbir bilgi yok hiçbir sitede

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
:D :D
yenı bır modeldır...
Yanı yoksa kesın olurdu

akondd

akondd

Üye
    Konu Sahibi
biraz işkillendim diğer sitelerden incelemesine falan bakıyım demiştim

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
caspersa bosver arastırmaya bıle degmez...
Hp toshıba felan bak

Joker.

Joker.

Üye
casperden neden uzak durun diyorsunuz

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
dandik cunku...
Cok sıkıntı cekersin casper ile

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Casperdan uzak durrr.lenovodan da.en iyisi hp ve toshiba

dogukandurak

dogukandurak

Üye
casper en iyisi.En kötüsü casper, çok dandik kulaktan dolma haberler bunlar kardeşim hemde türkiyede üretiliyor sorun yaşamazsın.
Sen bunları dinleme bilip,bilmeden atıyorlar.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
keyfınız bılır.. Gıdın casper alın ama. 1 yıl ıcerısınde bozulmalar mavi ekranlar resetlemeler yaşarsanız şaşmayın....

dogukandurak

dogukandurak

Üye
Bilip,bilmeden konuştukları çok belli Dünya markası Lenova'ya dandik diyorlar.
Casperdada her bilgisayarda yok ekran bozulurmuş,bilgisayar çok ısınırmış,yani her casper Bozulurmuş...
Bunların hepsi fasa fiso kardeşim...
Ama en iyi bilgisayar hangisi dersen bence Asus ve DELL...

----------Eklendi @ 11:15:42 ---------- Yazıldı @ 11:13:19 ----------

Bilip,bilmeden konuştukları çok belli Dünya markası Lenova'ya dandik diyorlar.Benim dayımda Lenova
laptop var ama hiç içi açılmadı.Yani anlayacağın bu haberde fasa fiso...
Casperdada her .bilgisayarda yok ekran bozulurmuş,bilgisayar çok ısınırmış,yani her casper Bozulurmuş...

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Bilip,bilmeden konuştukları çok belli Dünya markası Lenova'ya dandik diyorlar.
Casperdada her bilgisayarda yok ekran bozulurmuş,bilgisayar çok ısınırmış,yani her casper Bozulurmuş...

----------Eklendi @ 11:15:42 ---------- Yazıldı @ 11:13:19 ----------

Bilip,bilmeden konuştukları çok belli Dünya markası Lenova'ya dandik diyorlar.Benim dayımda Lenova
laptop var ama hiç içi açılmadı.Yani anlayacağın bu haberde fasa fiso...
Casperdada her .bilgisayarda yok ekran bozulurmuş,bilgisayar çok ısınırmış,yani her casper Bozulurmuş...

biz bılıp bılmeden konusuyoruz SEN bılıyorsun oylemi......

Toshıba asus sony dururken lenovo ya laf dusmez..
Casperı zaten katmıyorum karsılastırmaya....

Casper magduru yuzlerce ınsan var.
2 yıldır bılgısayarla ıclı dıslıyım
gozumle gordum kendım yasadım 10larca dandık casperın mavi ekran sorunlarını..
Garantıye gıdıp geldıkten sonra 2 haftada tekrar mavi ekran verışlerini....bu arada teknık servıs hızmetı berbat.. Sorun anakart mavi ekran verıyor ve 45 suruyor... Olaya bakk :@ arıza tespıt tam 21 gunde yapılıyor..ooooo

blog.milliyet.com.tr/casper-zedeler-var-mi-/Blog/?BlogNo=223619

casper yaz arama yap

bilip bılmeden konusan sacmalayan sensın. !

----------Eklendi @ 14:35:14 ---------- Yazıldı @ 14:32:44 ----------

casper bılgısayarın var dıye savunma yapmana gerek yok.

Bır dunya ınsan bılıyor casperın ne kadar dandık oldugunu....
Urunlerının ve hızmet kalıtesının ne kadar dusuk oldugunu goruyorum.. Duyuyorum... Ve yaşadım....

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
casper en iyisi.En kötüsü casper, çok dandik kulaktan dolma haberler bunlar kardeşim hemde türkiyede üretiliyor sorun yaşamazsın.
Sen bunları dinleme bilip,bilmeden atıyorlar.

Casper Clevo tarafindan uretiliyor. En iyi ihtimal Turkiyede montajlaniyordur ki sanmiyorum. Sadece masaustu sistemleri Turkiyede montajliyordur. Casper dahil, Grundig, Exper, Beko, Arcelik Clevo ya urettiriyor. Model numaralarindan internette bir arastir istersen ustad.

Ben cok fazla Casper ile muhattap olmadim, muhattap oldugumda ise sadece Marka olarak Turk markasi oldugunu gorebildim. Casper dusmani degilim fakat Turk markasi olarak lanse ediliyorsa bunu hak edecek birseyler yapmali. Etiket yapistirarak, fason urettirerek satmakla olmaz.

karaoglan94

karaoglan94

Üye
Casper hiç almayın ikidebir bozuluyor.haftada bir format atıyorum. Alıp camdan aşağı atasım geliyor.Önerim sony asus acer toshiba en iyileridir
hp nin parçası pahalı almak istemiyorum :s

dogukandurak

dogukandurak

Üye
O ne biçim PC...
Bende var Casper ama bir kez bile format yemedi...
En iyi bilgisayar Casper değil ama alacak olanlara önerim ASUS ve LG'dir...
:good::oke:

coolasker54

coolasker54

Üye
Benimde Casper marka bir birlgisayarım var. Ve bende almadan önce carper ile ilgili bir dünya kötüleme vs duydum ancak gerçekten çok abartılıyor. Alırsın 1 g ram 2 işlemci vs gidip yuksek istemli bir oyun oynarsın performans alamazsın kötülersin bu gerçekten çok basit olan bir mesele.
Ancak bu bozulmalar herzaman bilgisayarla alakalı olmayan şeylerdir. Örnek olarak ben geçenlerde yaklaşık olarak 20 saat kadar soba yanan bir odada oyun oynadım (aralıksız) gerçekten müthiş derecede ısınıyor ve "b" tuşum artık basmıyor. Bu hata bana ait. Yani herşeyi bilgisayara yüklememek lazım casperda kullanılan çoğu parçalar asus parçalarıdır montajı Türkiye de yapılıyor. siz dersenizki parçalar kötü vs. suçu asus a atıyorsunuz. casperda tek kötü şey gözlemlerimce kasasıdır. şık bir tasarımı olmadığı ortada ve darbelere karşı dayanıksız. Siz laptopla futbol oynamadığınız sürece kasası sağlamdır en azından benim kasa iyi.
Performans olarak özelliklerine oranla gerçekte güzel olduğunu söyleyebilirim. Toshiba felan bunları öneriyorsunuz evet haklı olabilirsiniz ancak bazı şeyleri gözünüzden kaçırmayın.

Hiç bir markayı veya hiç bir şirketi savunduğum yoktur. Bunlar benim şahsi fikirlerimdir.

İyi forumlar...

----------Eklendi @ 22:51:35 ---------- Yazıldı @ 22:40:46 ----------

Birde verdiğiniz sitede şu şikayete bakarmısınız. Gerçekten kahkahalara boğuldum. i7 8 ram 1 ekran kartı ve oyunları oynayamıyormuş işlemcisi 0.6 gh felandır herhalde.

:D

Consul9

Consul9

Üye
Casper kadar kandıran bir firma görmedim şahsen mesela ramleri uçurur yüksek bir ekran kartına 64 bit koyar.Tabi bilgisayar alan adama sorsalar 4 gb ram 1 gb ekran kartım var der.Bilmez tabi icerigini...Hani su sürüm oyun paylaşan sitelerde yorumlarda görürsünüz."i7 işlemci 1gb ekran kartım var oyun kasıyor"hah iste bu adamın bilgisayarı %90 casperdır.Bunun yanında teknik servisi vb cok kötüdür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt