Kurtuluş40
Emekli Yönetici
Belle Pazartesi Günü Gelebilir ! 06.02.2012
Belle, Belle işletim sistemi çıkış tarihi, belle ne zaman gelecek, belle ne zaman geliyor, c6 01 belle, c6 01 belle ne zaman çıkacak, c6 01 belle ne zaman gelecek, c6 01 belle update, c6 01 belle yükleme, c7 belle, c7 belle ne zaman çıkacak, n8 belle, n8 belle ne zaman, n8 belle ne zaman çıkıyor, n8 belle ne zaman gelecek, n8 belle ne zaman gelir, n8 belle nezaman çıkacak, n8 symbian belle ne zaman gelecek, Nokia, nokia belle güncellemesi ne zaman, nokia belle nezaman çıkıcak n8, nokia c6 01 belle, nokia c6 01 belle ne zaman gelecek, nokia c6 01 belle update, symbian belle güncellemesi ne zaman çıkacak, symbian belle n8 ne zaman çıkacak, symbian belle ne zaman cıkıyor, symbian belle ne zaman geliyor
Belle Pazartesi Günü Gelebilir !
Nokianın Symbian işletim sistemi için yayınlayacağı Belle güncellemesi için verilen tarihe adım adım yaklaştık.
Symbian kullanıcılarının merakla ve sabırsızlıkla bekledikleri güncelleme için Nokia 2012 yılının Şubat ayını işaret etmişti.
Nokia güncelleme için kesin bir tarih vermiyor ve sadece Şubat ayı içerisinde çıkacağını belirtiyor ancak teknoloji çevreleri Belle güncellemesinin en geç Şubatın ikinci haftası içinde yayınlanacağını düşünüyorlar.
Symbian kullanıcıları için içinde bulunduğumuz günler geçmek bilmiyor çünkü Şubatın ikinci haftasına girmemize sadece 2 gün kaldı.
Anlaşılan o ki, önümüzdeki hafta heyecan dorukta olacak.
Belle hakkında en son ve güncel bilgileri MaxiCep forumlarından ve Ana sayfamızdan takip edebilirisiniz.
Symbian Belle güncellemesini alacak olan telefon modelleri şu şekilde:
Nokia N8, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia C6-01, Nokia C7, Nokia 500 ve Nokia Oro.
Belle Pazartesi Günü Gelebilir !
Nokianın Symbian işletim sistemi için yayınlayacağı Belle güncellemesi için verilen tarihe adım adım yaklaştık.
Symbian kullanıcılarının merakla ve sabırsızlıkla bekledikleri güncelleme için Nokia 2012 yılının Şubat ayını işaret etmişti.
Nokia güncelleme için kesin bir tarih vermiyor ve sadece Şubat ayı içerisinde çıkacağını belirtiyor ancak teknoloji çevreleri Belle güncellemesinin en geç Şubatın ikinci haftası içinde yayınlanacağını düşünüyorlar.
Symbian kullanıcıları için içinde bulunduğumuz günler geçmek bilmiyor çünkü Şubatın ikinci haftasına girmemize sadece 2 gün kaldı.
Anlaşılan o ki, önümüzdeki hafta heyecan dorukta olacak.
Belle hakkında en son ve güncel bilgileri MaxiCep forumlarından ve Ana sayfamızdan takip edebilirisiniz.
Symbian Belle güncellemesini alacak olan telefon modelleri şu şekilde:
Nokia N8, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia C6-01, Nokia C7, Nokia 500 ve Nokia Oro.