amoled de yaşanan bozukluk teli ciddi şekilde etkilermi[ACİL CEVAP]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
amoled de yaşanan bozukluk teli ciddi şekilde etkilermi[ACİL CEVAP]
arkadaşlar benim tel c6-01.telde herhangi bi uygulama açık olduğunda veya nette gezinirken ekranın enlemesine ortasında saydam bi çizgi oluşuyo ve o çizginin üst tarafında ışık hzlı hzlı azalıp artıyo.ben amoledde sorun var diye duydum ama sizce nedir ve eğer sorun amoleddeyse bu sorun ciddi bi sıkıntı oluştururmu telefon için ekranın kararması gbi?
belirtmek istedğm bşy daha var nette dolaşrkn ışık hızli hızlı azalıp artyoken ekranı tuttuğumda ekranın ortasnn üst tarafı hafif beyaza dönk şekilde grilşyo. Bu ışğn azalıp artması florasan ampullerdki gbi bşy bu

PriZm

PriZm

Üye
buna benzer bir sorun eski 5800 ımdada oluyordu.Ekran ile alakası olduğunu sanmıyorum.

_ardaa

_ardaa

Üye
amoled de enine çizgi oluyor bazen ama öyle çok net anlaşılmıyor genelde beyaz ekranda belli oluyor senin ki bariz belliyse servise götürmen gerekebilir, o çizginin resmini çekip buraya koyarsan bence daha net belli olur ama amoled o kadar bariz belli olmaz hatta benim n8 de şuana kadar görmedim hiç çizgi falan.

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
buna benzer bir sorun eski 5800 ımdada oluyordu.Ekran ile alakası olduğunu sanmıyorum.

peki o çizgi dışında bi problem çıkardmı sana ve o şekilde ne kadar kullandın

----------Eklendi @ 17:04:58 ---------- Yazıldı @ 17:01:59 ----------

amoled de enine çizgi oluyor bazen ama öyle çok net anlaşılmıyor genelde beyaz ekranda belli oluyor senin ki bariz belliyse servise götürmen gerekebilir, o çizginin resmini çekip buraya koyarsan bence daha net belli olur ama amoled o kadar bariz belli olmaz hatta benim n8 de şuana kadar görmedim hiç çizgi falan.

ya enine çok ince bi çizgi rengi gri gbi.servise gö trmesemde cddi bi problem çkarrmı bana

cyber

cyber

Üye
servise versene

PriZm

PriZm

Üye

yedek telefn yok vermeyi düşünyrm ama verene kadar sorun ciddileşirmi onu merak ediyorum

----------Eklendi @ 17:13:45 ---------- Yazıldı @ 17:12:56 ----------

yazılım güncellemesi yapmamşmydn hç
yaptım. teli v30 dan v52 ye kadar güncellemiştim.ama yazılım problemi olduğuna emindim çünkü her zaman çıkmıyordu.dosya yöneticisinden dosya taşırken,uygulama yüklerken,ve görev yöneticisi açıldığında bazen yapıyordu.

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
bendede bi uygulamada bşy yaparken falan ortaya çıkıyo hç bşy yapmadğm zaman nrmal oluyo ekran ve beyaz ekranda dha çok belli oluyo

----------Eklendi @ 17:35:34 ---------- Yazıldı @ 17:25:19 ----------

servis karşılarmı acaba bu sorunu

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
bence bir servise göster onlar sana bir cevap verecektir iyi yada kötü

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Bence cihazı bi servise vermek lazım bariz belirgin ise rahatsız eder sanıyorum ...

salihk

salihk

Emekli Yönetici
yazılımsal olabilirmi bilmıyorum ama Telefonu cihaz güncellemelerinde güncellemen gerekiyor normalde verim alabilmek için wlan aracılıgı ile zaten hem performans atışları hemde görsellik için güncellemelisin

----------Eklendi @ 18:29:53 ---------- Yazıldı @ 18:28:12 ----------

baktın hala aynı Sorun var Servis ver yapsınlar Bu tip hataları Servis yapmak zorunda Bu ekrandaki bahsettıgın olayda Kullanıcı hatası olamaz :)

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
Bence cihazı bi servise vermek lazım bariz belirgin ise rahatsız eder sanıyorum ...

kullanıcı hatası dermi acaba servis.gerçi düşürmedim bişey yapmadım ama.ayrıca bariz şekilde belli olmuyo dkkatli bakınca belli oluyo

----------Eklendi @ 18:33:39 ---------- Yazıldı @ 18:31:38 ----------

yazılımsal olabilirmi bilmıyorum ama Telefonu cihaz güncellemelerinde güncellemen gerekiyor normalde verim alabilmek için wlan aracılıgı ile zaten hem performans atışları hemde görsellik için güncellemelisin

----------Eklendi @ 18:29:53 ---------- Yazıldı @ 18:28:12 ----------

baktın hala aynı Sorun var Servis ver yapsınlar Bu tip hataları Servis yapmak zorunda Bu ekrandaki bahsettıgın olayda Kullanıcı hatası olamaz :)

güncelleme yapmştm ama düzelmedi.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
telefonu Servis e verirken belirticeksin Sorunu Kesinlikle Kullanıcı hatası olamaz ve Servis Sonrası aynı pixel sorunları yaşarsan gene götür. sonucda telefonu alırken belli bi miktar garantisi için para ödedin yani yapmak zorundalar.

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
telefonu Servis e verirken belirticeksin Sorunu Kesinlikle Kullanıcı hatası olamaz ve Servis Sonrası aynı pixel sorunları yaşarsan gene götür. sonucda telefonu alırken belli bi miktar garantisi için para ödedin yani yapmak zorundalar.

haklsn kardeş ama benim merk ettğm knu götrmyi geçktrrsem tele bi zarar gelrmi.malum üni öğrncsym şmdi memlekettym servse aldğm bayi araclğyla gndrmem gerekiyo.dönene kadarda gelmz dye korkyrm tel.üni okdğm şehrde servs var vereceksm oraya verym dyorum

salihk

salihk

Emekli Yönetici

haklsn kardeş ama benim merk ettğm knu götrmyi geçktrrsem tele bi zarar gelrmi.malum üni öğrncsym şmdi memlekettym servse aldğm bayi araclğyla gndrmem gerekiyo.dönene kadarda gelmz dye korkyrm tel.üni okdğm şehrde servs var vereceksm oraya verym dyorum
illa aldıgın yere goturmen şart deyil türkiyenin hangi şehrinde olursan ol :) bakarlar telefona sen en yakınındaki Servis götürsende olur Kvk veya genpa Nokia com a.s garantiliyse Kvk ve genpa 2 sinede bakıyor garantili cihaza faturası yanında olsun yeter

----------Eklendi @ 19:07:04 ---------- Yazıldı @ 18:58:53 ----------

bu sendeki problem cogu kişide var galiba forumda acılmış bir konu daha sendeki problemle aynı http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/c6-01-ekran-problemlerim-597465.html
bende c6.01 kullanıyorum ama daha hiç öyle bir sorunum olmadı

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
illa aldıgın yere goturmen şart deyil türkiyenin hangi şehrinde olursan ol :) bakarlar telefona sen en yakınındaki Servis götürsende olur Kvk veya genpa Nokia com a.s garantiliyse Kvk ve genpa 2 sinede bakıyor garantili cihaza faturası yanında olsun yeter

----------Eklendi @ 19:07:04 ---------- Yazıldı @ 18:58:53 ----------

bu sendeki problem cogu kişide var galiba forumda acılmış bir konu daha sendeki problemle aynı http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/c6-01-ekran-problemlerim-597465.html
bende c6.01 kullanıyorum ama daha hiç öyle bir sorunum olmadı

memleketten almştm zatende .en yakn kvk trabzonda o yüzden üni okuduğum şehirdekine götrmem daha mantklı:)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Nasıl birşeymiş o merak ettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...