amoled de yaşanan bozukluk teli ciddi şekilde etkilermi[ACİL CEVAP]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
ekran görntsnü alcaktım ama belli olmuyor

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sorun sizce amoled demi ben youtube da bi kaç video izledim amoledle ilgili adam çekiçle vuruluyo kırılmıyo o zamn bu sorununda amoled den kaynaklanıyor olması saçma deilmi

_ardaa

_ardaa

Üye
O çekiçle vurma olayı amoled değil gorilla glass olduğu için deneme yapıyorlar, amoled ekranlarda bu söylediğin sorun var ama o kadar rahatsız etmiyor beyaz ekranda dikkatli bakınca anlaşılıyor ama senin ki net anlaşılıyorsa servislik durumu var demektir, her zaman yapmıyorsa arada sırada yapıyorsa format at belki yazılımsaldır.

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
O çekiçle vurma olayı amoled değil gorilla glass olduğu için deneme yapıyorlar, amoled ekranlarda bu söylediğin sorun var ama o kadar rahatsız etmiyor beyaz ekranda dikkatli bakınca anlaşılıyor ama senin ki net anlaşılıyorsa servislik durumu var demektir, her zaman yapmıyorsa arada sırada yapıyorsa format at belki yazılımsaldır.

yok öle bariz sekilde belli olmuyo.dedğn gbi beyaz ekran üzerinde belli oluyo. Ve netteyken hçbşy yapmynca çizgi falan gözkmyo ama sayfayı aşağı yukarı kaydrnca yada başka bi sayfa yüklenrken oluyo söledğm şeyler

_ardaa

_ardaa

Üye
Senin telefon modelin neydi hatırlamıyorum ama sanırım c6-01 lerde bu amoled sorunu biraz daha belirginmiş, eğer rahatsız edecek derecede değilse servisle uğraşma öyle kullan.

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
Senin telefon modelin neydi hatırlamıyorum ama sanırım c6-01 lerde bu amoled sorunu biraz daha belirginmiş, eğer rahatsız edecek derecede değilse servisle uğraşma öyle kullan.

evet c6-01. Ve netteyken hçbşy yapmynca çizgi falan gözkmyo ama sayfayı aşağı yukarı kaydrnca yada başka bi sayfa yüklenrken oluyo söledğm şeyler

_ardaa

_ardaa

Üye
Yazılımsal bir sorunda olabilir amoledin kendi sorunu da olabilir benimde geçen otg bağlıyken birden mavi renkler gitti yerine pembe geldi telefonu kapatıp açtım düzeldi sende olmazsa bilgilerini yedekleyip format atmayı dene yada yazılımı üstüne tekrar yükle veya az sabret belle gelecek yakında onu yüklersin o zamanda düzelmezse ekran sorunudur.

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
Yazılımsal bir sorunda olabilir amoledin kendi sorunu da olabilir benimde geçen otg bağlıyken birden mavi renkler gitti yerine pembe geldi telefonu kapatıp açtım düzeldi sende olmazsa bilgilerini yedekleyip format atmayı dene yada yazılımı üstüne tekrar yükle veya az sabret belle gelecek yakında onu yüklersin o zamanda düzelmezse ekran sorunudur.

ben bi formatlıym dönerim buraya

cyber

cyber

Üye
donanımsal formatla alakası yok

_ardaa

_ardaa

Üye
büyük ihtimal donanımsal ama şansını denesin parayla değil ya

joe_cenk

joe_cenk

Üye
donanımsal bir sorun güncelleme ile düzelebilecek bişey

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
düzelmedi arkadaşlar.donanımsal bi sorun güncellemeyle düzelrmki

PriZm

PriZm

Üye
düzelmedi arkadaşlar.donanımsal bi sorun güncellemeyle düzelrmki

demekki yanılmışım senin sorunun donanımsal kardeş.donanımsal sorun yazılımla düzelmez.en iyisi garantiye yolla.

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
bu sorunun ölü pixelle falan alakası varmdr arkadaşlar

PriZm

PriZm

Üye
sanmıyorum.ölü pixel dediğin sadece nokta halinde olur ve sağdan-soldan bakıldığında farklı renkler ile gözükür.

ekrandaki likit kristal çatlamış veya ona benzer birşey olmuş olabilir.

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
sanmıyorum.ölü pixel dediğin sadece nokta halinde olur ve sağdan-soldan bakıldığında farklı renkler ile gözükür.

ekrandaki likit kristal çatlamış veya ona benzer birşey olmuş olabilir.

ekranda herhang bi çatlaklık gözkmyo.ayrıca çatlaklğa benzer bşy olsa o çzgi kalıcı olmazmydı.ama bendeki bi uygulama işlevini yerine getrrken belli oluyo.uygulamada hçbşy yapmadan ışık açk halde ekrana bakarsak çzgi falan gözkmyo

???

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
telefonun nrmal haldeki görntlri

fotoğrafta işaretldğm yerlerdn yukarısında oluyo dedğm şey

PriZm

PriZm

Üye
telefonun ekranını dışarıdan başka bir kamerayla çekme imkanın varmı?

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
varda ekran fazla net gözkmyo

serecans

serecans

Üye
bendede sorun var mesela telin tuş ve ekranı kitlediğim zaman bazı yerlerde siyah bazı koyu siyah yerler var ama tuş klidini açtığımda hiçbir sorun yok :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...