Del Rey
Üye
Neden? opera daha hızlı değilmi?
Opera bana çok uyuz geliyor. Belle tarayıcısı Opera'dan daha gelişmiş. HTML 5 + FlashLite 4 + JavaScript. Ama hız isteniyorsa Opera iyidir. Yine de ilk tercihim Belle tarayıcısı.
Sen gidip sızıntıyı kullanırsan öyle olacak tabi 603 kullandım ben kasma yok bir şey yok madem bu kadar sevmiyorsun işin yok o zaman burada .

O sizinti İvo 3.1 cfw bir ara Androidden iyi diyorlardi birde![]()
Ben şöyle dediğimi hatırlıyorum: Orjinal Belle, Gingerbread (Android) i ezer.

O sizinti İvo 3.1 cfw bir ara Androidden iyi diyorlardi birde![]()
21. yüzyıl dahisi sanki arkadaş. Biz mi dedik IVO 3.1 CFW Android'den daha iyi diye? Ben şöyle dediğimi hatırlıyorum: Orjinal Belle, Gingerbread (Android) i ezer. Sızıntı Belle kullanıyor, sorun atıyor kafasından, bilgisayara geçer geçmez "bunu yazayım da kapak olsun" deyip yazıyor.

?
sen 2 dakika susacakmısın?
Yürü be kim tutar seni.![]()
Tartışmaya girmeye değmez mesajı şikayet et modlarımız gereğini yaparlar ben ettim bile .Konu birazdan
----------Eklendi @ 15:30:16 ---------- Yazıldı @ 15:29:55 ----------
sen 2 dakika susacakmısın?
neyseden devam ediyorum ben bir arkadaş malum kişi bana gs plus da internet tarayıcısını açık bırakınca sayfanın yüklendiğini bundan dolayıda gerçek manada multitasting olduğunu söyledi bizzat gingerbread yüklü beyaz gs plus da denedim sayfa bırakıldığı yerden devam ediyor aynı olay pusula programındada mevcut symbian gibi multi yapamayıpda ondan hızlı diye boşuna sallama haki neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum şöyoe ram yöneticisine giriyorum boşken cihazın raminin yarısı yok dandik bir şey açıyorsun fırlıyor hele asphalt 6 da daha da komik bir olay ana menü tuşuna basınca ana ekranda şöyle 10 sn widgetler kayboluyor onun için hızlı filan demeyin bana geçin o işleri symbianın eksiklerini ben yazdım sadece sistemi biraz daha görsel gerçi belleyle istediğimize ulaştı ama biraz daha isteyen olabilir belki ve birde oyun, uygulama ki onunda açıklamasını ilk sayfada yaptım he bu arada şöyle 5 milyar dolar toplayalım isteğiniz her şeyi yapacam symbiana![]()

----------Eklendi @ 14:28:36 ---------- Yazıldı @ 14:28:20 ----------
Gelecek diye söyleniyor.
doğru.ben 64 mb (bigmem) LMK ayarını kullanıyorum mesela.Ram yetmeyince sistem arka plandaki uygulamalari sonlandiriyor.(Servis uygulamalari haric muzik calar, alarm gibi) Buna launcherde dahil. Geri donunce bastan tekrar aciyor. Rami doldurmayan hd oyunlar uygulamalar arasinda gecis yaparsan hic bir uygulamanin kapanmadigini gorursun. Bunu ram miktari belli bir degerin altina dusunce (low memory killer degeri) yapiyor, eger arkadasin root lu kullaniyosa telefonu lmk degerini dusurecek bir program onerebilirim![]()
hmm tamam
Symbiandaki opera kötü bence kendi tarayıcısı çok daha hızlı.

Abuk subuk cfw leri yukleme aliskanligim yoktur bu kadar ovulunce merak ettim yukledim. Belle nin Gingerbreadi ezmesi icin daha cook yol var ayrica![]()

Aynen ya ben kurtuluş abi Cfw ' si görsem C7 ' ye yüklemeden durmam adam beğenmiyor birde ayıp valla .
Kurtuluş abi'nin cfwsine abuk sabuk diyorsun Hakan git at kendini bir yerden.![]()