Arkadaşlar symbian hatayı nerede yaptı?

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

Lenneth

Üye
Stabil degil, yuklu uygulama, oyun sayisi arttikca yavasliyor. Birde internet performansi zayif.

PriZm

PriZm

Üye
:D bende bahse girerim.çok bencil bu ios..dışardan ne kız alıyo, nede veriyo :) hehe

----------Eklendi @ 13:41:37 ---------- Yazıldı @ 13:40:10 ----------

iyimiş..hala çok pahalı o tel benim için.ama aklim hep onda :)

benimde zaten bundan sonraki telefonum kesinlikle XE :)

n000k

n000k

Üye
bana göre nokianın hatası, adam akıllı güncelleme yapmayıp birde bu güncellemeleri geç çıkarması.bu neya uzaydan sistem indiriyor sanki bize..orta segment için yeterince tel var.akıllı teller için biraz çaba sarf edip geliştirmesi lazım..yoksa sadece orta piyasada var olarak kalcak..

----------Eklendi @ 13:49:09 ---------- Yazıldı @ 13:46:24 ----------

benimde zaten bundan sonraki telefonum kesinlikle XE :)

benimde tercihim o.yaz başını bekliyorum artık.olmazsa yaz sonu.ama kesinlikle XE alıcam..

PriZm

PriZm

Üye
bana göre nokianın hatası, adam akıllı güncelleme yapmayıp birde bu güncellemeleri geç çıkarması.bu neya uzaydan sistem indiriyor sanki bize..orta segment için yeterince tel var.akıllı teller için biraz çaba sarf edip geliştirmesi lazım..yoksa sadece orta piyasada var olarak kalcak..

----------Eklendi @ 13:49:09 ---------- Yazıldı @ 13:46:24 ----------

benimde tercihim o.yaz başını bekliyorum artık.olmazsa yaz sonu.ama kesinlikle XE alıcam..

Birde 8 MP kamera koyup Auto focus Carl Zeiss gibi özelliklerden mahrum bırakması var.5800 da bile carl zeiss ve auto focus vardı.

----------Eklendi @ 13:51:08 ---------- Yazıldı @ 13:50:32 ----------

Edit:benim daha zamanım var :D şu telefonu 1-2 yıl daha kullanam :D

n000k

n000k

Üye
Stabil degil, yuklu uygulama, oyun sayisi arttikca yavasliyor. Birde internet performansi zayif.

yanlışın var.nokia sistemi çok stabil.oyun sayısı artıncada yavaşlamıyor.bir tarafından uydurma.ama haklısın internet performansı çok zayıf. ama stabilliğine bi laf deme hakkın yok..

----------Eklendi @ 13:56:36 ---------- Yazıldı @ 13:52:19 ----------

Birde 8 MP kamera koyup Auto focus Carl Zeiss gibi özelliklerden mahrum bırakması var.5800 da bile carl zeiss ve auto focus vardı.

----------Eklendi @ 13:51:08 ---------- Yazıldı @ 13:50:32 ----------

Edit:benim daha zamanım var :D şu telefonu 1-2 yıl daha kullanam :D

auto focus var diye okudum ben.ama markasını bilemiycem.inanki 8 mp yeterde artar bile ben benim n8 de mesela hep 9 mp yi kullanıyorum :D bana yeticek artacak bile..

PriZm

PriZm

Üye
yanlışın var.nokia sistemi çok stabil.oyun sayısı artıncada yavaşlamıyor.bir tarafından uydurma.ama haklısın internet performansı çok zayıf. ama stabilliğine bi laf deme hakkın yok..

auto focus var diye okudum ben.ama markasını bilemiycem.inanki 8 mp yeterde artar bile ben benim n8 de mesela hep 9 mp yi kullanıyorum :D bana yeticek artacak bile..

auto focus yok c6-01,c7,e7,700 vsvs telefonlarda.

n000k

n000k

Üye

auto focus yok c6-01,c7,e7,700 vsvs telefonlarda.

üüüü pardon ben xe içim diyon sandım..evet maalesef o tellerde autofocus yok :( 8mp kamera var ama,en ihtiyac olan autofocus yok.diyorumya.akıllı tel diye yaptığı teller birkaç sene sonra düşük segment olarak devam edicek...

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

Lenneth

Üye

Cok stabilmis, bir yildir N8 kullanmasam inanacagim.

Daha dun Belle yuklu N8 imin sarji bitmisti, taktim sarja 10 dakika durdu, sonra acayim dedim ekrana guc tasarufu kapatilsin mi yazisi geldi geldigi gibi beyaz ekran ve telefon kapanip acildi. Bu mu stabil ? Ki anna oncesinin daha ne berbat oldugundan bahsetme ihtiyaci bile duymuyorum

Oyun uygulama yukledikce Anna da klasorler inanilmaz yavas aciliyordu, bellede klasorlere koymadim ama hala tek sikintisi menu kasiliyor bir tarafimdan sallamiyorum die hard nokiacilar gibi.

PriZm

PriZm

Üye
üüüü pardon ben xe içim diyon sandım..evet maalesef o tellerde autofocus yok :( 8mp kamera var ama,en ihtiyac olan autofocus yok.diyorumya.akıllı tel diye yaptığı teller birkaç sene sonra düşük segment olarak devam edicek...
Aynştayn Waz Here:ehe

----------Eklendi @ 14:09:12 ---------- Yazıldı @ 14:07:38 ----------

Daha dun Belle yuklu N8 imin sarji bitmisti, taktim sarja 10 dakika durdu, sonra acayim dedim ekrana guc tasarufu kapatilsin mi yazisi geldi geldigi gibi beyaz ekran ve telefon kapanip acildi. Bu mu stabil ? Ki anna oncesinin daha ne berbat oldugundan bahsetme ihtiyaci bile duymuyorum

Oyun uygulama yukledikce Anna da klasorler inanilmaz yavas aciliyordu, bellede klasorlere koymadim ama hala tek sikintisi menu kasiliyor bir tarafimdan sallamiyorum die hard nokiacilar gibi.
Annayı anlarımda Bellenin stabil olmamasının nedeni belli.daha ovi de çıkmadı.

bir 701-600 falan kullan onlar böyle sorun çıkarmaz :)

n000k

n000k

Üye

ya abartıp durma be..bi git başımdan.zaten senin yüzünden uyarı alıp duruyorum:@ ... yok şarjı bitmiş yok açılmış kapanmış..bumu yani şimdi örnek stabil değile.pes yani..kötülücem diye illa bi tarafından bişey bulup uyduruyorsun yani:@

sen kendi kendine yaz uydur bişeyler..

Del Rey

Del Rey

Üye

Sallıyorsun. Ben E6 aldım, içinde 30-40 uygulama var şu anda. Bir sürü sistem ayarıyla oynadım. Tek bir kere bile reset atmadı kendine. Bir de Symbian Anna kullanıyor. Sense agelmiş Symbian Belle kullanan (Allah bilir o da sızdırma Belle'dir) N8'in güç butonuna basınca reset attığını söylüyorsun. Bir numaralı hayranınım, devam et. :alkis

pRime.

pRime.

Üye

o konuda herkes hemfikir gerçi internet anna ve belle ile hızlansa da yine de ios ve androide göre çok başarılı değil ama beni opera kullanmaktan kurtaracak kadar iyi.

cyber

cyber

Üye
belle ile html 5 gelcek mi

cyber

cyber

Üye
iyiymiş o zaman

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

Sen gidip sızıntıyı kullanırsan öyle olacak tabi 603 kullandım ben kasma yok bir şey yok madem bu kadar sevmiyorsun işin yok o zaman burada .

Üst Alt