PriZm
Üye
htc sensation xe nin bi teması çok hoşuma gitti hareketli bulutların arasında gidiyor ekran.manyak bişey..
o sense arayuzu ile butunlesik bir live wallpaper

htc sensation xe nin bi teması çok hoşuma gitti hareketli bulutların arasında gidiyor ekran.manyak bişey..

sorun nokia'da işte.3-Bu sistemin değerini bilemedi. Bilseydi neler olurdu neler.
Oh bee sonunda içimi döktüm rahatladım walla yaa haksızmıyım kankalar yoksa haa![]()
birde iphone 5 te NFC gelecekmis oda sadece iphone lar arasinda calisacaktir bahse dahi girerim![]()
bende bahse girerim.çok bencil bu ios..dışardan ne kız alıyo, nede veriyo
hehe
o sense arayuzu ile butunlesik bir live wallpaper![]()

bende bahse girerim.çok bencil bu ios..dışardan ne kız alıyo, nede veriyo
hehe
----------Eklendi @ 13:41:37 ---------- Yazıldı @ 13:40:10 ----------
iyimiş..hala çok pahalı o tel benim için.ama aklim hep onda![]()

benimde zaten bundan sonraki telefonum kesinlikle XE![]()
bana göre nokianın hatası, adam akıllı güncelleme yapmayıp birde bu güncellemeleri geç çıkarması.bu neya uzaydan sistem indiriyor sanki bize..orta segment için yeterince tel var.akıllı teller için biraz çaba sarf edip geliştirmesi lazım..yoksa sadece orta piyasada var olarak kalcak..
----------Eklendi @ 13:49:09 ---------- Yazıldı @ 13:46:24 ----------
benimde tercihim o.yaz başını bekliyorum artık.olmazsa yaz sonu.ama kesinlikle XE alıcam..
benimde tercihim o.yaz başını bekliyorum artık.olmazsa yaz sonu.ama kesinlikle XE alıcam..
şu telefonu 1-2 yıl daha kullanam 
Stabil degil, yuklu uygulama, oyun sayisi arttikca yavasliyor. Birde internet performansi zayif.
Birde 8 MP kamera koyup Auto focus Carl Zeiss gibi özelliklerden mahrum bırakması var.5800 da bile carl zeiss ve auto focus vardı.
----------Eklendi @ 13:51:08 ---------- Yazıldı @ 13:50:32 ----------
Edit:benim daha zamanım varşu telefonu 1-2 yıl daha kullanam
![]()
bana yeticek artacak bile..yanlışın var.nokia sistemi çok stabil.oyun sayısı artıncada yavaşlamıyor.bir tarafından uydurma.ama haklısın internet performansı çok zayıf. ama stabilliğine bi laf deme hakkın yok..
----------Eklendi @ 13:56:36 ---------- Yazıldı @ 13:52:19 ----------
auto focus var diye okudum ben.ama markasını bilemiycem.inanki 8 mp yeterde artar bile ben benim n8 de mesela hep 9 mp yi kullanıyorumbana yeticek artacak bile..
auto focus yok c6-01,c7,e7,700 vsvs telefonlarda.
8mp kamera var ama,en ihtiyac olan autofocus yok.diyorumya.akıllı tel diye yaptığı teller birkaç sene sonra düşük segment olarak devam edicek...yanlışın var.nokia sistemi çok stabil.oyun sayısı artıncada yavaşlamıyor.bir tarafından uydurma.ama haklısın internet performansı çok zayıf. ama stabilliğine bi laf deme hakkın yok..
----------Eklendi @ 13:56:36 ---------- Yazıldı @ 13:52:19 ----------
auto focus var diye okudum ben.ama markasını bilemiycem.inanki 8 mp yeterde artar bile ben benim n8 de mesela hep 9 mp yi kullanıyorumbana yeticek artacak bile..
Aynştayn Waz Hereüüüü pardon ben xe içim diyon sandım..evet maalesef o tellerde autofocus yok8mp kamera var ama,en ihtiyac olan autofocus yok.diyorumya.akıllı tel diye yaptığı teller birkaç sene sonra düşük segment olarak devam edicek...

Annayı anlarımda Bellenin stabil olmamasının nedeni belli.daha ovi de çıkmadı.Cok stabilmis, bir yildir N8 kullanmasam inanacagim.
Daha dun Belle yuklu N8 imin sarji bitmisti, taktim sarja 10 dakika durdu, sonra acayim dedim ekrana guc tasarufu kapatilsin mi yazisi geldi geldigi gibi beyaz ekran ve telefon kapanip acildi. Bu mu stabil ? Ki anna oncesinin daha ne berbat oldugundan bahsetme ihtiyaci bile duymuyorum
Oyun uygulama yukledikce Anna da klasorler inanilmaz yavas aciliyordu, bellede klasorlere koymadim ama hala tek sikintisi menu kasiliyor bir tarafimdan sallamiyorum die hard nokiacilar gibi.

Cok stabilmis, bir yildir N8 kullanmasam inanacagim.
Daha dun Belle yuklu N8 imin sarji bitmisti, taktim sarja 10 dakika durdu, sonra acayim dedim ekrana guc tasarufu kapatilsin mi yazisi geldi geldigi gibi beyaz ekran ve telefon kapanip acildi. Bu mu stabil ? Ki anna oncesinin daha ne berbat oldugundan bahsetme ihtiyaci bile duymuyorum
Oyun uygulama yukledikce Anna da klasorler inanilmaz yavas aciliyordu, bellede klasorlere koymadim ama hala tek sikintisi menu kasiliyor bir tarafimdan sallamiyorum die hard nokiacilar gibi.
... yok şarjı bitmiş yok açılmış kapanmış..bumu yani şimdi örnek stabil değile.pes yani..kötülücem diye illa bi tarafından bişey bulup uyduruyorsun yani
Cok stabilmis, bir yildir N8 kullanmasam inanacagim.

Aynştayn Waz Here
baba napiyim bazen basmıyo işte..o konuda herkes hemfikir gerçi internet anna ve belle ile hızlansa da yine de ios ve androide göre çok başarılı değil ama beni opera kullanmaktan kurtaracak kadar iyi.yanlışın var.nokia sistemi çok stabil.oyun sayısı artıncada yavaşlamıyor.bir tarafından uydurma.ama haklısın internet performansı çok zayıf. ama stabilliğine bi laf deme hakkın yok..
o konuda herkes hemfikir gerçi internet anna ve belle ile hızlansa da yine de ios ve androide göre çok başarılı değil ama beni opera kullanmaktan kurtaracak kadar iyi.
belle ile html 5 gelcek mi
Sen gidip sızıntıyı kullanırsan öyle olacak tabi 603 kullandım ben kasma yok bir şey yok madem bu kadar sevmiyorsun işin yok o zaman burada .Cok stabilmis, bir yildir N8 kullanmasam inanacagim.