flash player oyun için değil mi?
ben hep diyordum Apple ın malları pc siz bir hiç diye artı sadece pc değil.. PC+ITUNES .. siz düşünün artık ne kadar zahmetli olduğunuarkadaşlar suan iphone 3gs kullansamda kısa bır sure oncesıne kadar bır n8 kullanıcısıydım.. aklımın yettiği kadarıyla size sadece sunları solemek ıstıyorum.. bu 3gs i (nişanlıma hediye aldıgım tel kısa surelıgıne bende) kullanmadan oncesınde ıos bana hep ucuk gelırdı.. sankı telefonu elıme aldıgımda herseyı yapabılecekmısım gıbı dusunurdum.. hersey mumkun olacak hıc sıkıntı yasamayacak ve dertsız kullanım saglayacak.. ama elıe aldıgımda anladımkı ıphone jaılbreak( symbıanın hackı) olmadan bır halta yaramazmıs.. butun uygulamalar paralı.. bedava olan kısmı sadece demosu.. jaılbreak olayı ıse bızdekı hack kadar basıt ve tehlıkesız degıl.. gcık ve telı tamamıyle oldurebılen bır sey.. sadece bunlarla kalmamakta bır cok sıkıntı ıphone la bırlıkte sızı beklemekte.. bluetooht yok, pc olmadan ıphone kocaman bır hıc resmen.. ben symbıan konusunda eskıden asırı yetersız olarak dusunurdum.. ama elıme ıos gecınce symbıanın kıymetını anladım.. ayrıca sunu da belırteyım.. bunu sadece symbıan olarak dusunemezsınız.. nokıa deyıp bunun ıcıne saglamlılıgını dayanıklılıgını katıp ondan sonra kullanım kolaylıklarını katıp ondan sonra symbına demenız gerekıyorkı olay bole dusunnce sıd anlıyorum NOKIA BIZIM VAZGECILMEZIMIZ... nokıa kullanan kullanmaya alısan bır ınsan, hangı telefonu elıne alırsa alsın elbet bırgun tekrar symbıana donecektır..

Arkadaşlar bu kendi görüşüm bunu belirteyim.
Symbian muazzam güzel bi işletim sistemi neden?
1-Symbian çok düşük sistem ile çalışabilen ve boyundan büyük işlemleri başarıyla yerine getiren bir platform. Bunu diğer işletim sistemleriyle kıyaslarsak kendi boyunu asla aşamayan işlemler ile android başı çeker. Bu yüzden hep çift çekirdekli işlemciler ile çalışıyor çünkü kendine ancak yetiyor.
2-Hangi os de tema yüklenebiliyor. Symbian da at hafıza kartına yükle sonra ayarlardan seç telefonun başkalaşsın.(android de iphone de tema motoru yok bildiğim kadarıyla)
3-Hangi işletim sistemi symbian gibi kişiselleştirilebilir. İphone, android, bada? Ben söyleyeyim hiçbiri nasıl alırsanız öyle kullanıyosun.(yazımı okuyanlar diyecekki şimdi iPhone de androide de tema vs yükleyebiliyoruz ama nasıl yüklüyorsunu binbir dereden su getirerek)
Şimdi konunun asıl amacına gelelim hata ne nokia nerde hata yaptı.
1-O CEO denilecek arkadaş başa geçti iş zıvanadan çıktı.
2-Nokia işletim sistemini kullanmayı beceremedi. Koy oraya çift çekirdekli bi işlemci koy 1gb Ram'i koy flash player 10.1 desteğini bide kasmayan web tarayıcı bak o zaman en değerli sistem hangisi oluyor.
3-Bu sistemin değerini bilemedi. Bilseydi neler olurdu neler.
Oh bee sonunda içimi döktüm rahatladım walla yaa haksızmıyım kankalar yoksa haa![]()
kesinlikle katılıyorum.arkadaşlar suan iphone 3gs kullansamda kısa bır sure oncesıne kadar bır n8 kullanıcısıydım.. aklımın yettiği kadarıyla size sadece sunları solemek ıstıyorum.. bu 3gs i (nişanlıma hediye aldıgım tel kısa surelıgıne bende) kullanmadan oncesınde ıos bana hep ucuk gelırdı.. sankı telefonu elıme aldıgımda herseyı yapabılecekmısım gıbı dusunurdum.. hersey mumkun olacak hıc sıkıntı yasamayacak ve dertsız kullanım saglayacak.. ama elıe aldıgımda anladımkı ıphone jaılbreak( symbıanın hackı) olmadan bır halta yaramazmıs.. butun uygulamalar paralı.. bedava olan kısmı sadece demosu.. jaılbreak olayı ıse bızdekı hack kadar basıt ve tehlıkesız degıl.. gcık ve telı tamamıyle oldurebılen bır sey.. sadece bunlarla kalmamakta bır cok sıkıntı ıphone la bırlıkte sızı beklemekte.. bluetooht yok, pc olmadan ıphone kocaman bır hıc resmen.. ben symbıan konusunda eskıden asırı yetersız olarak dusunurdum.. ama elıme ıos gecınce symbıanın kıymetını anladım.. ayrıca sunu da belırteyım.. bunu sadece symbıan olarak dusunemezsınız.. nokıa deyıp bunun ıcıne saglamlılıgını dayanıklılıgını katıp ondan sonra kullanım kolaylıklarını katıp ondan sonra symbına demenız gerekıyorkı olay bole dusunnce sıd anlıyorum NOKIA BIZIM VAZGECILMEZIMIZ... nokıa kullanan kullanmaya alısan bır ınsan, hangı telefonu elıne alırsa alsın elbet bırgun tekrar symbıana donecektır..
androide tema yuklenebiliyor.
ayrica kisisellestirme konusunda tekrar dusun derim.
Zahmetli ama adamlar ürettikleri telefonun arkasında duruyor.Güncelleme çıktı mı 4S ten tut 3G e kadar uzanıyor.Bu yüzden ben Iphone,ipod touch ya da ipad diyorum.![]()