Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
bozacaksınız telefonları şunun şurasında ne kaldı bekleyin azıcık

bozulursa benim tel bozulur ve bunu göze aldım zaten. Arkadaşın tele zerre kadar zarar gelmeyecek garanti veriyorum.

----------Eklendi @ 18:02:40 ---------- Yazıldı @ 18:01:19 ----------

ama olursa herkesin teline olur

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

sorgut

Üye
bozulursa benim tek bozulur ve bunu göze aldım zaten. Arkadaşın tele zerre kadar zarar gelmeyecek garanti veriyorum.

Tamam kusura bakmayın sürekli belirttim bunu da anlamadığım iş olduğu için söyledim. Sonun da arkadaşa mahcup olmak var :)

hakan_710

hakan_710

Üye
Çok guzel hayırlı olsun bakalım:-) peki rm 718 değil heralde ama.

----------Eklendi @ 18:00:09 ---------- Yazıldı @ 17:59:10 ----------

Ha bu arada bu cfw yi yapmak icin ugras veren herkese çok teşekkür ederim umarım mutlu sona ulaşırsınız yani ulaşırız hep beraber:-)

rm-718 olacak

marsharun

marsharun

Üye
bozulursa benim tel bozulur ve bunu göze aldım zaten. Arkadaşın tele zerre kadar zarar gelmeyecek garanti veriyorum.

----------Eklendi @ 18:02:40 ---------- Yazıldı @ 18:01:19 ----------

ama olursa herkesin teline olur

Allah razı olsun gerçekten. Hem bellenin bi iki haftaya gelmesi önemli degil. Adamlar tarihe gecicek olursa inşallah

sorgut

Üye
son bir işim kaldı onuda yapayım çıkıyorum . Beklettim herkezi biliyorum

hakan_710

hakan_710

Üye
son bir işim kaldı onuda yapayım çıkıyorum . Beklettim herkezi biliyorum

önemli deil kardeşim. Aceleye gerek yok bu saatten sonra. dosyaları alalım da gerisi mühim değil

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Ow yeah gelecek bugün belle inşallah :D Şu dosyalarıda MediaFire'ye yükleyin,gidipte hotfile'a filan kurmayın hemen siliniyor

hakan_710

hakan_710

Üye
Ow yeah gelecek bugün belle inşallah :D Şu dosyalarıda MediaFire'ye yükleyin,gidipte hotfile'a filan kurmayın hemen siliniyor

hotfile mı istedin tamam kardeşim emrin olur sen iste yeter ki :)

salihk

salihk

Emekli Yönetici
hadi hayırlısı :)

hakan_710

hakan_710

Üye
arkadaşlar biz sizin mağdur olmamanız için gerekli herşeyi düşünüyoruz zaten fakat bazı arkadaşlar ya anlamamazliktan geliyo ya da kaale almıyolar bu sözüm sana değil baran onlar kendilerini biliyo. Beklemede kalıp konuyu takip etmenizi tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
omer.1310

omer.1310

Üye
bence bu konu arkadaşların yoğun gayretlerinden dolayı sabitlenmeli hatta başarılı olunursa kesin sabitlenmeli....:)

cyber

cyber

Üye
takipteyiz

Dampierre

Dampierre

Üye
umarım başarırsınız, tarihte ilk olabilir, telefondan alınma dosya ile firmware :D 4gözle bekliyorum

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
arkadaşlar biz sizin mağdur olmamanız için gerekli herşeyi düşünüyoruz zaten fakat bazı arkadaşlar ya anlamamazliktan geliyo ya da kaale almıyolar bu sözüm sana değil baran onlar kendilerini biliyo. Beklemede kalıp konuyu takip etmenizi tavsiye ederim.
Her zaman takipteyim,aslında kurtuluş abimizle konuşayımda şu konuyu sabitlesin :good:

cyber

cyber

Üye
15 tatil boyunca belle bekledim ya inş yaparsınız

TeAmo42

TeAmo42

Üye
s.a arkadaşlar ben geldim,kolay gelsin nasıl gidiyor var mı problem?

hakan_710

hakan_710

Üye
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
eğer başarırsak sabitlenebilir şuan için gerekli değil sonuçta başaramamak da var
Başaramazsak kaldırılır ki başaracağımızı düşünüyorum :naughty: Sen eve geçtinmi?Telefon gelmedimi?

TeAmo42

TeAmo42

Üye
eğer başarırsak sabitlenebilir şuan için gerekli değil sonuçta başaramamak da var
evet haklı.Başarılı olursa sabitlenir.

----------Eklendi @ 18:43:48 ---------- Yazıldı @ 18:43:18 ----------

Başaramazsak kaldırılır ki başaracağımızı düşünüyorum :naughty: Sen eve geçtinmi?Telefon gelmedimi?
arkadaşlar belleli cihaz ne oldu aldınız mı dosyaları takip edemedim ben?

Üst Alt