Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
tam diyecektim lafı ağzımdan aldın.

hakan_710

hakan_710

Üye

Başaramazsak kaldırılır ki başaracağımızı düşünüyorum :naughty: Sen eve geçtinmi?Telefon gelmedimi?

Ben evdeyim şuan arkadaşta işten çıktı sanırım birazdan gelir. gelir gelmez işe koyuluyoruz

TeAmo42

TeAmo42

Üye
tamam arkadaşlar benim tek istediğim bunu yapınca belle gelmemesi :D emekler boşa gitmesin

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
gelecek yüzde yüz

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
ama fw yapabilirsek..

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
baron anlayışlı olalım biraz.

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Post deleted

sorgut

Üye
evdeyim şimdi geldim arkadaşta yolda geliyor bize . Yamuk yok tekrar tekrar yazıyorum. Yoksa benim bir kazancım mı var ki burdan atıp tutucam . Ayıp arkadaşlar bir iş yapıyoruz yapmaya çalışıyoruz sadece biraz daha anlayışlı biraz daha sabırlı olalım . Bende isterim hemen atmayı ama elimden geldiğince hızlandırıyorum. Adamı arayıp hala gelmedin mi nerdesin sen diye fırça kayamam ki ??? Geliyor oda bize temiz temiz halledicez işi sabır sadece sabır

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
sabahtan beri bakıyorum foruma gözlerim bozulacak

hakan_710

hakan_710

Üye
tekrar sağol kardeş. Baron'a en son vericez yazılımı böyle giderse :) adam şimdi yeniden aradı utanın

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
ben biraz ara veriyorum 15 dk sonra burdayım

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
evdeyim şimdi geldim arkadaşta yolda geliyor bize . Yamuk yok tekrar tekrar yazıyorum. Yoksa benim bir kazancım mı var ki burdan atıp tutucam . Ayıp arkadaşlar bir iş yapıyoruz yapmaya çalışıyoruz sadece biraz daha anlayışlı biraz daha sabırlı olalım . Bende isterim hemen atmayı ama elimden geldiğince hızlandırıyorum. Adamı arayıp hala gelmedin mi nerdesin sen diye fırça kayamam ki ??? Geliyor oda bize temiz temiz halledicez işi sabır sadece sabır
Kusura bakma kardeş heyecandan oldu biraz tekrardan özür dilerim:sarıl:

Üst Alt