Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Ben mobildeyim. Dosyalar gelir gelmez indirip repacklemeye başlarım.

hakan_710

hakan_710

Üye
c6 nın 2 gb dahili hafızası mi var?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

Öyle biliyorum ben.

----------Eklendi @ 16:25:47 ---------- Yazıldı @ 16:25:27 ----------

Yanlış olabilir.
Yok o 2 değildi şimdi hatırladım yanında verdikleri hafıza 2 ' ydi ondan 4 gb bir şey olmaz gibi kesin diyemem .

hakan_710

hakan_710

Üye

Öyle biliyorum ben.

----------Eklendi @ 16:25:47 ---------- Yazıldı @ 16:25:27 ----------

Yanlış olabilir.

o 2gb 4gb hafıza kartı farklılığından kaynaklanıyo. Büyük ihtimal oradaki sürümlerde 4gb kart var. Neyse ne ışte. Akşam yaklaştı ortam gergin :)

yolla74

Üye
dünden bu yana şimdi bende belle manyakı oldum

cyber

cyber

Üye
twitter nokiatürkiye de işine gelene cevap veriyo işine gelene yok

sawserez

sawserez

Üye
Şimdi neden böyle bişey sordun ortam belleye adapte olmuş diyen olabilir ben flash atarken kart içeriği ile flashlıyorum orjinal ilk alınmış gibi oluyor 2 gb içinde resimler ve haritalar var bir kaç adatte video ama 4 gb içeriği 2.4 gb içinde ne var merak ettim :d şimdi iniyor ne olduğunu görücem :d saatler başka geçmiyor :D

hakan_710

hakan_710

Üye
Şimdi neden böyle bişey sordun ortam belleye adapte olmuş diyen olabilir ben flash atarken kart içeriği ile flashlıyorum orjinal ilk alınmış gibi oluyor 2 gb içinde resimler ve haritalar var bir kaç adatte video ama 4 gb içeriği 2.4 gb içinde ne var merak ettim :d şimdi iniyor ne olduğunu görücem :d saatler başka geçmiyor :D

başına gelecekleri bilen bir üye kardeşim seni tebrik ediyorum :):) bu cesaretinden dolayı da kutluyorum :D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
joe_cenk

joe_cenk

Üye
Bu Belle Adamın Uykusunu Kaçırtıyor walla :D

• Beğen
Tepkiler: Febris

sorgut

Üye
şimdi benim pc'ye indirmem gereken programların linkini verin arkadaşlar onları indireyim eve gidince telden görüşerek yapıcaz zaten .

Üst Alt