Siri'nin babası: 3310
Şu anda sıfırı 80 tl ediyor dikkatinizi çekerim.
Üstad 0 ' ımı kaldı bunun ya ?
Bu arada Forever durumu olmayanların telefonlarını toplasan Iphone etmez diyorsun ya senden 1000 tane değil 1 milyon toplasak adam etmezsin dalga geçmeye hakkın yok !![]()
helal olsun.Şimdi cidden bir düşüşte ama bu Wp ' de iş var .Alt segmentteki telefonlarından çok kazanıyor Nokia.Bende de alt segment olarak 1203 var ve kullanıyorum.Bir daha olsa bir daha Nokia alırım. Fakat üst segmentte adını duymak bile istemem.
ForeverAlone";4295499][FONT="Tahoma' Alıntı:Ama hala diğer şirketleri geçemez.Toplam telefon kullanımına değil.Toplam akıllı telefon kullanımına bakacaksınız.
Şayet 1000 Tane 3310
Bir tane iPhone 4 etmez...

Konuşsun o Iphone almakla adam olunmuyor .
İyi Hoş Konuşuyorsunda bi sazın eksik be kardeşim sazınıda al tam olursun![]()
tercih meselesi arkadaslar bende para kamyonla ama iphone almıyorum
Benim bittiğim andır helal.Bu arada Forever durumu olmayanların telefonlarını toplasan Iphone etmez diyorsun ya senden 1000 tane değil 1 milyon toplasak adam etmezsin dalga geçmeye hakkın yok !![]()
Benim bittiğim andır helal.
Çift okey Emre-07'de yalnız haberin olsun.bitme dostum okeye dön daha yeni basladık
Çift okey Emre-07'de yalnız haberin olsun.
Vuhhh rüzgarının esintisi bile başka paşam.Ben okey nedir bilmem , Iphone nedir bilmem ben anca 3310 nedir bilirim parayla adam olunmayacağını bilirim .
Konuşsun o Iphone almakla adam olunmuyor .
Herkes anladığını anladı kardeşim ama sen anlamamışsın ben şu sözüne kızdım :Apit";4296249' Alıntı:Emre gardaş sende mecaz anlam sıkıntısı mı var? yok yok sormam hata kesinlikle var ki anlayamamışsın. Arkadaş 3310 u genllemiş ama sen anlamadan yoksun birşekilde gerçek anlama gitmişsin. Türkçede var ya bu gerçeği söyleyip başka alamı kastetme deniyor! arkadaşın dediği doğru. Düşük sekmentli tel satılsa ne olur satılmasa ne olur. Haa siz kesin o dandik telefonlra (hani soruyorlarya n8 e android yükleniyormu) da android uygulama yüklemeye çalışırsınız o renksiz ekranlara. Nokia gönüllerin sultanı tamam ama arkadaşlar kabul etmek gerek ki nokia kendi ipini çekti. Yıllar önce symbianı ios dan önce açık hale getirseydi kolaylaştırsaydı hala tek liderdi akıllı piyasasında. Eee artık wphone mudur nedir bakacağız...
Hayır ben yanlış anladım onun şuçu yok...Apit";4296249' Alıntı:Emre gardaş sende mecaz anlam sıkıntısı mı var? yok yok sormam hata kesinlikle var ki anlayamamışsın. Arkadaş 3310 u genllemiş ama sen anlamadan yoksun birşekilde gerçek anlama gitmişsin. Türkçede var ya bu gerçeği söyleyip başka alamı kastetme deniyor! arkadaşın dediği doğru. Düşük sekmentli tel satılsa ne olur satılmasa ne olur. Haa siz kesin o dandik telefonlra (hani soruyorlarya n8 e android yükleniyormu) da android uygulama yüklemeye çalışırsınız o renksiz ekranlara. Nokia gönüllerin sultanı tamam ama arkadaşlar kabul etmek gerek ki nokia kendi ipini çekti. Yıllar önce symbianı ios dan önce açık hale getirseydi kolaylaştırsaydı hala tek liderdi akıllı piyasasında. Eee artık wphone mudur nedir bakacağız...