Her şeye rağmen yine Nokia!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheMadness

TheMadness

Üye
Siri'nin babası: 3310
Şu anda sıfırı 80 tl ediyor dikkatinizi çekerim.

TheMadness

TheMadness

Üye

Üstad 0 ' ımı kaldı bunun ya ?

Hindistanda stoklarda kalmış galiba. Satıyorlar internette.

----------Eklendi @ 16:16:39 ---------- Yazıldı @ 16:16:21 ----------

Türkler satıyor.

pRime.

pRime.

Üye
Bu arada Forever durumu olmayanların telefonlarını toplasan Iphone etmez diyorsun ya senden 1000 tane değil 1 milyon toplasak adam etmezsin dalga geçmeye hakkın yok ! :off:

:oke: helal olsun.

Emre-45

Emre-45

Üye
Alt segmentteki telefonlarından çok kazanıyor Nokia.Bende de alt segment olarak 1203 var ve kullanıyorum.Bir daha olsa bir daha Nokia alırım. Fakat üst segmentte adını duymak bile istemem.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Alt segmentteki telefonlarından çok kazanıyor Nokia.Bende de alt segment olarak 1203 var ve kullanıyorum.Bir daha olsa bir daha Nokia alırım. Fakat üst segmentte adını duymak bile istemem.
Şimdi cidden bir düşüşte ama bu Wp ' de iş var .

joe_cenk

joe_cenk

Üye
ForeverAlone";4295499][FONT="Tahoma' Alıntı:
Ama hala diğer şirketleri geçemez.Toplam telefon kullanımına değil.Toplam akıllı telefon kullanımına bakacaksınız.

Şayet 1000 Tane 3310

Bir tane iPhone 4 etmez...

İyi Hoş Konuşuyorsunda bi sazın eksik be kardeşim sazınıda al tam olursun :D

gogis

gogis

Üye
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Nokia zaten S40 ile Dünyayı telefon kullanıcısı yapmış 1,5 milyar S40 kullanan telefon satmıştı sanırım
zaten 6300 5310 gibi birçok S40 telefon çevrenizde de mevcuttur ;)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sıkıntı yok emre bizden

Apit"

Apit"

Üye
Emre gardaş sende mecaz anlam sıkıntısı mı var? yok yok sormam hata kesinlikle var ki anlayamamışsın. Arkadaş 3310 u genllemiş ama sen anlamadan yoksun birşekilde gerçek anlama gitmişsin. Türkçede var ya bu gerçeği söyleyip başka alamı kastetme deniyor! arkadaşın dediği doğru. Düşük sekmentli tel satılsa ne olur satılmasa ne olur. Haa siz kesin o dandik telefonlra (hani soruyorlarya n8 e android yükleniyormu) da android uygulama yüklemeye çalışırsınız o renksiz ekranlara. Nokia gönüllerin sultanı tamam ama arkadaşlar kabul etmek gerek ki nokia kendi ipini çekti. Yıllar önce symbianı ios dan önce açık hale getirseydi kolaylaştırsaydı hala tek liderdi akıllı piyasasında. Eee artık wphone mudur nedir bakacağız...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Apit";4296249' Alıntı:
Emre gardaş sende mecaz anlam sıkıntısı mı var? yok yok sormam hata kesinlikle var ki anlayamamışsın. Arkadaş 3310 u genllemiş ama sen anlamadan yoksun birşekilde gerçek anlama gitmişsin. Türkçede var ya bu gerçeği söyleyip başka alamı kastetme deniyor! arkadaşın dediği doğru. Düşük sekmentli tel satılsa ne olur satılmasa ne olur. Haa siz kesin o dandik telefonlra (hani soruyorlarya n8 e android yükleniyormu) da android uygulama yüklemeye çalışırsınız o renksiz ekranlara. Nokia gönüllerin sultanı tamam ama arkadaşlar kabul etmek gerek ki nokia kendi ipini çekti. Yıllar önce symbianı ios dan önce açık hale getirseydi kolaylaştırsaydı hala tek liderdi akıllı piyasasında. Eee artık wphone mudur nedir bakacağız...
Herkes anladığını anladı kardeşim ama sen anlamamışsın ben şu sözüne kızdım :
-1000 tane 3310 toplasan 1 tane Iphone 4 etmez .
Bunu demeye ne hakkı var ? Herkes onun gibi baba parasıyla geçinmiyor . Herkes alın teriyle parasını biriktirip 3310 , 1280 yetiyorsada 2700 , 5130 alıyor yani alt segment kullananları aşağılamasına gerek yok .

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Apit";4296249' Alıntı:
Hayır ben yanlış anladım onun şuçu yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt