Her şeye rağmen yine Nokia!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

takozali

Üye
    Konu Sahibi
Her şeye rağmen yine Nokia!
Herkes Nokia'yı bir ucundan tutup eleştirse de, Nokia için işler o kadar da kötü gitmiyor!
Son zamanlarda eleştirilerin hedefi olan cep devi Nokia'nın hala 1 numaralı cep telefonu üreticisi olduğu ortaya çıktı. Nokia'nın bu başarısının sırrı ise, akıllı cepler dışında kalan telefonlarda hala önemli bir oyuncu olması.
Nokia, yıldan yıla sevkiyatını yüzde 14 geliştirerek 2011'de dünya çapında 417.1 milyon cep telefonunu sevk etmeyi başardı. Böylelikle şirket, Samsung ve Apple gibi devleri kolaylıkla geçmiş oldu.Nokia, politik kararların sert olduğu yoksul ülkelerde milyonlarca müşteriye sahip bulunuyor. Bu, Nokia'nın hemen hemen rakipsiz olduğu bir alan. Şirket, Windows Phone'lu cepleriyle akıllı ceplerde tekrar önemli bir paya sahip olmak istiyor.

kaynak: ve teknoloji

cyber

cyber

Üye
”Nokia
Lumia 800 modelinin emülatör ile
üçüncü parti işletim sistemini de
çalıştırabileceği ihtimali ortaya
çıkmış oldu.” sizce olurmu böyle bi şey.Nokia herzaman birinci zaten ama birde bunu gelir olarak düşünmek lazım

uruno

uruno

Üye
Bu windows phone olayına iyice ısınmaya başladım başlarda pek bir elektirik alamamıştım aslında ama sanırım c6-01 den sonraki telim wphone(nasıl iphone varsa bizdede wphone var ingilizce silah kelimesini de çağrıştırıyor sanki wphone bu kısaltmayı sevdim) olacak.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
TheMadness

TheMadness

Üye
Bu windows phone olayına iyice ısınmaya başladım başlarda pek bir elektirik alamamıştım aslında ama sanırım c6-01 den sonraki telim wphone(nasıl iphone varsa bizdede wphone var ingilizce silah kelimesini de çağrıştırıyor sanki wphone bu kısaltmayı sevdim) olacak.

WeaPhone :kop: hem silah hem telefon böyle bir uygulama vardı store'da.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Nokianın lider olduğunu biliyordum.!!!!

• Beğen
Tepkiler: Bberkan40 ve OttomaN TigeR
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
evet nokia ucuz telefonlardan da çok kazanıyor eee avrupa dışında ülkelerde maddi sorunlar var o yüzden düşük fiyatlı telefonlar çok tutuluyo

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Ama hala diğer şirketleri geçemez.Toplam telefon kullanımına değil.Toplam akıllı telefon kullanımına bakacaksınız.

Şayet 1000 Tane 3310

Bir tane iPhone 4 etmez...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4295499]Ama hala diğer şirketleri geçemez.Toplam telefon kullanımına değil.Toplam akıllı telefon kullanımına bakacaksınız.

Şayet 1000 Tane 3310

[/QUOTE]

Peki sana bir şey soracağım ? Herkesde Iphone alacak para var mı ?

İlaveten 2011 yılında 3310 üretilmedi eskide alanlar var yani bunu düşünmek çok zor galiba senin için ...

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve OttomaN TigeR
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye

Peki sana bir şey soracağım ? Herkesde Iphone alacak para var mı ?

Zaten o yüzden Nokia lider.Demek istediğim akıllı telefon satışlarını göz önüne almak daha mantıklı olur.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu konuda Emre'ye (Paşam'a) katılıyorum herkes İphone kullanmak zorunda değil...

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
DxTR90

DxTR90

Üye
ForeverAlone";4295499][FONT="Tahoma' Alıntı:
Ama hala diğer şirketleri geçemez.Toplam telefon kullanımına değil.Toplam akıllı telefon kullanımına bakacaksınız.

Şayet 1000 Tane 3310

iPhone almayan herkes 3310 almak zorunda değilki..
.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4295536]

Zaten o yüzden Nokia lider.Demek istediğim akıllı telefon satışlarını göz önüne almak daha mantıklı olur.
[/QUOTE]

Akıllı telefon satışlarını göz önüne almak daha mantıklı olur diyorsunda sen mantıklı konuşmuyorsun ki 2011 yılında Nokia 3310 0 olarak satılıyor muydu ki o da dahil olsun ve sen bu kadar sevmiyorsun Nokia' yı burada işin ne her konuda oynadığın oyunları sayıyorsun ben gelsem İphone bölümüne Nokia kırılmıyor çok sağlam kasalı desem senin hoşuna gider mi ??

• Beğen
MoleküL1997

MoleküL1997

Üye

Akıllı telefon satışlarını göz önüne almak daha mantıklı olur diyorsunda sen mantıklı konuşmuyorsun ki 2011 yılında Nokia 3310 0 olarak satılıyor muydu ki o da dahil olsun ve sen bu kadar sevmiyorsun Nokia' yı burada işin ne her konuda oynadığın oyunları sayıyorsun ben gelsem İphone bölümüne Nokia kırılmıyor çok sağlam kasalı desem senin hoşuna gider mi ??

Katılıyorum. Biz iphone bölümüne girip FaNokia lık yapmıyoruz.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
tercih meselesi arkadaslar bende para kamyonla ama iphone almıyorum

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve OttomaN TigeR
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bu arada Forever durumu olmayanların telefonlarını toplasan Iphone etmez diyorsun ya senden 1000 tane değil 1 milyon toplasak adam etmezsin dalga geçmeye hakkın yok ! :off:

• Beğen
Tepkiler: oguzaydin, Bberkan40, CanKartaL ve 3 diğerleri
MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Bu arada Forever durumu olmayanların telefonlarını toplasan Iphone etmez diyorsun ya senden 1000 tane değil 1 milyon toplasak adam etmezsin dalga geçmeye hakkın yok ! :off:

İşte budur. Kutluyorum seni Emre paşam

uruno

uruno

Üye
la oglim sobacı önce tele bi entegre radyo koyun la. Bu devirde radyosuz telmi olur oglim da get kendi bolümüne.:)

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Admin
ama o yok bu yok demeyin arkadaslar hakkını yemeyelim mediamarkt tan alana bir adet yedek akü ve çakmak şarjı hediye veriyo adamlar ama nokia alana bişey yok

tempestshine

tempestshine

Üye
Kral Nokia :yuru

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt