Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
şöyle olmaz mı acaba annalı telin romunu silinse sonra belleli telin romunu kopyalasak ?

zaten biz de bunu yapacağız fakat sorun şurada belleli c6-01 romu yok elimizde. Işte yardım eden olursa olacak

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayır yapamazsın box in kullandığı yazılım navifirmden indirilenlerin aynısı. Elinde belle li c6-01 olan ve yardım etmek isteyen kişilere ulaşabilirsek belki o zaman bişeyler yapabilir ve dosyaları ayıklayıp tekrar paket haline getirebiliriz.

o zaman aramaya devam diyosun yani

hakan_710

hakan_710

Üye
aynen varsa tanıdıklarınızda falan haber verin deneyelim. Bu belle yüzünden telefonu günde 4 kez şarj etmeye başladım böyle giderse belle gelene kadar bataryayı bozacaz :)

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bu teknik servisin kullundıgı box diyye bi alet varmış onunla yazılım yüklüyolarmış tele onu kullanarak dosyaları direk telden kopyalayabilirmiyiz

USB ile aynı mantık çalışması. Flash atıyor. Ama Z: içindekileri repacklemek lazım.

cyber

cyber

Üye
aynen varsa tanıdıklarınızda falan haber verin deneyelim. Bu belle yüzünden telefonu günde 4 kez şarj etmeye başladım böyle giderse belle gelene kadar bataryayı bozacaz :)

ben 4saat de bir doldurur oldum netten hiç çıkmıyorum daha yüksek kapasiteli bir pil alsak olmaz mı 1200 falan

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Neden dolduruyorsunuz bataryayı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

USB ile aynı mantık çalışması. Flash atıyor. Ama Z: içindekileri repacklemek lazım.

ben bu işlerden pek anlamam sadece yardımım dokunurmu diye düşündüm box olan bir arkadsım bar zaten benim tel n8

hakan_710

hakan_710

Üye
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Siz hala arıyormusunuz :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Bulsam hemen gönderirdim beklermiyim sanıyosunuz :D

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Gösterim: 5.517 postlar 413 olmuş 11 kişi şuan okuyor konuyu

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
hakan_710

hakan_710

Üye
Gösterim: 5.517 postlar 413 olmuş 11 kişi şuan okuyor konuyu

silinenler hariç. Neyse konuyu dağıtmayalım şu arkadaşların profilini kontrol edin bakalım ne zaman girmişler en son

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Dosyalar gelse de hazırlasak :pc:

sorgut

Üye
ben bugün arkadaşın yanına gidip yapıcam ama ne istiyorsunuz tam olarak arkadaşlar ? Şunuda belirteyim istedikleriniz çok karışıksa yapamam arkadaşlar :) Mesela ne yapmam lazım ne gerek tam olarak yazarsanız yapmaya çalışayım yada en güzel ben c6yı pcye bağlayayım tüm dosyaları kopyalayıp rarlayıp size atayım :)

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
ben bugün arkadaşın yanına gidip yapıcam ama ne istiyorsunuz tam olarak arkadaşlar ? Şunuda belirteyim istedikleriniz çok karışıksa yapamam arkadaşlar :) Mesela ne yapmam lazım ne gerek tam olarak yazarsanız yapmaya çalışayım yada en güzel ben c6yı pcye bağlayayım tüm dosyaları kopyalayıp rarlayıp size atayım :)

Telefonu hackleyeceksin. C: ve Z: deki dosyaları ayrı ayrı klasörlere atacaksın E: ye. Ondan sonra onları rarlayıp bize atacaksın.

----------Eklendi @ 11:09:00 ---------- Yazıldı @ 11:08:43 ----------

Open4ALL falan açmayı unutma.

hakan_710

hakan_710

Üye

çok şükür cevap verdin şimdi ben tel numarami özel mesaj atıyorum sana arkadaşının yanına gidince bana çağrı at hepsini tek tek adım adım anlatıcam ben sana. Gerçekten ihtiyacımız var buna umarım yardım edersin

sorgut

Üye
hackleme olayına giremem ne yazık ki çünkü arkadaş kabul etmeyecektir. Yok mudur başka yöntem ? Ayrıca msj kutumda 1 msj var dolu değil arkadaşlar yazmış msj atılmıyor diye ama ben değilimdir o :D

Üst Alt