Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

mission01

mission01

Üye
rm 601 belle olsada bir işine yaramaz :)

yeauw

yeauw

Üye
ben 601 e geldi 718 ede gelmesi yakın dır dmk istedim ama arkadaşlar okadar gerilmişki :))

hakan_710

hakan_710

Üye
ben 601 e geldi 718 ede gelmesi yakın dır dmk istedim ama arkadaşlar okadar gerilmişki :))

hala aynı hataya devam ediyosun orası aylardır öyle. Madem konu hakkında bilginiz yok navifirm i kullanmaya yeni başladınız bilgi verip insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen

yeauw

yeauw

Üye
yanlış hatırlamıyorsa indir belki işimize yarar dyen sendin kardeşm :)

hakan_710

hakan_710

Üye
yanlış hatırlamıyorsa indir belki işimize yarar dyen sendin kardeşm :)

evet benim. millete yardım etmeye çalışıyoruz haberi duyunca bilgisayarı açtım boş olduğunu görünce tepem attı. Yazdığınız mesajlara lütfen dikkat edin

yeauw

yeauw

Üye
bende sana yardım etmeye çalıştım ama...

mission01

mission01

Üye
arkadaşlar konu uzamasın lutfen elınde sonunda bu zıkkım gelecek hakan c6-01 rm 601 de 111.30.609 un cıktıgını yakındada 718 e de gelecegini göstermek istedi olay bu

yeauw

yeauw

Üye
BEn hiç birşeye engel olmadım arkadaş boşyere moralini bozdu okadar

hakan_710

hakan_710

Üye
arkadaşlar konu uzamasın lutfen elınde sonunda bu zıkkım gelecek hakan c6-01 rm 601 de 111.30.609 un cıktıgını yakındada 718 e de gelecegini göstermek istedi olay bu

ne çıkması kardeşim orası aylardır öyle ve varyantlar boş tartışmayın tamam. Herkes bildiğini yapsın. Konu dışı mesaj yazmayın artık lütfen. Tartışma falan yok bitti.

• Beğen
Tepkiler: atakan_06_1994
yeauw

yeauw

Üye
ya kardeş sorunda burda zaten yemişim bellesini gelse ne gelmese ne dostluğunu bozmaya deymyor

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Arkadaslar konuyla alakasiz mesajlari temizliycem eger devam ederseniz tartismaya baslayandan baslayarak karsilik yada laf atan herkeze uyari verilcektir.
Yada ugrastiniz didindiniz konu kapatilacaktir.
Lutfen konu ile ilgili mesajlar yazin.

Tesekkurler anlayisiniz icin.

fayzteck

fayzteck

Üye
Belleye ramak kala millet sustu :)

mustyaky

mustyaky

Üye
n8 belle varyantı geri gelmişde bu sefer boş. sabah gelip gitmişti. inşallah sabah uyandığımda hepsi gelmiş olur:ehe amin.:pro:

fayzteck

fayzteck

Üye
Amin :D

Febris

Febris

Üye
yine gelmemiş :/

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar bu teknik servisin kullundıgı box diyye bi alet varmış onunla yazılım yüklüyolarmış tele onu kullanarak dosyaları direk telden kopyalayabilirmiyiz

hakan_710

hakan_710

Üye
arkadaslar bu teknik servisin kullundıgı box diyye bi alet varmış onunla yazılım yüklüyolarmış tele onu kullanarak dosyaları direk telden kopyalayabilirmiyiz

hayır yapamazsın box in kullandığı yazılım navifirmden indirilenlerin aynısı. Elinde belle li c6-01 olan ve yardım etmek isteyen kişilere ulaşabilirsek belki o zaman bişeyler yapabilir ve dosyaları ayıklayıp tekrar paket haline getirebiliriz.

cyber

cyber

Üye
şöyle olmaz mı acaba annalı telin romunu silinse sonra belleli telin romunu kopyalasak ?

Üst Alt