hakan_710
Üye
şöyle olmaz mı acaba annalı telin romunu silinse sonra belleli telin romunu kopyalasak ?
zaten biz de bunu yapacağız fakat sorun şurada belleli c6-01 romu yok elimizde. Işte yardım eden olursa olacak
şöyle olmaz mı acaba annalı telin romunu silinse sonra belleli telin romunu kopyalasak ?
hayır yapamazsın box in kullandığı yazılım navifirmden indirilenlerin aynısı. Elinde belle li c6-01 olan ve yardım etmek isteyen kişilere ulaşabilirsek belki o zaman bişeyler yapabilir ve dosyaları ayıklayıp tekrar paket haline getirebiliriz.
arkadaslar bu teknik servisin kullundıgı box diyye bi alet varmış onunla yazılım yüklüyolarmış tele onu kullanarak dosyaları direk telden kopyalayabilirmiyiz
aynen varsa tanıdıklarınızda falan haber verin deneyelim. Bu belle yüzünden telefonu günde 4 kez şarj etmeye başladım böyle giderse belle gelene kadar bataryayı bozacaz![]()
Neden dolduruyorsunuz bataryayı?
şarj bitiyorda ondan
dosyalar daha gelmedi 
USB ile aynı mantık çalışması. Flash atıyor. Ama Z: içindekileri repacklemek lazım.
ben bu işlerden pek anlamam sadece yardımım dokunurmu diye düşündüm box olan bir arkadsım bar zaten benim tel n8
Siz hala arıyormusunuz![]()

Gösterim: 5.517 postlar 413 olmuş 11 kişi şuan okuyor konuyu
Mesela ne yapmam lazım ne gerek tam olarak yazarsanız yapmaya çalışayım yada en güzel ben c6yı pcye bağlayayım tüm dosyaları kopyalayıp rarlayıp size atayım 
ben bugün arkadaşın yanına gidip yapıcam ama ne istiyorsunuz tam olarak arkadaşlar ? Şunuda belirteyim istedikleriniz çok karışıksa yapamam arkadaşlarMesela ne yapmam lazım ne gerek tam olarak yazarsanız yapmaya çalışayım yada en güzel ben c6yı pcye bağlayayım tüm dosyaları kopyalayıp rarlayıp size atayım
![]()
ben bugün arkadaşın yanına gidip yapıcam ama ne istiyorsunuz tam olarak arkadaşlar ? Şunuda belirteyim istedikleriniz çok karışıksa yapamam arkadaşlarMesela ne yapmam lazım ne gerek tam olarak yazarsanız yapmaya çalışayım yada en güzel ben c6yı pcye bağlayayım tüm dosyaları kopyalayıp rarlayıp size atayım
![]()