eline sağlık![]()

1000. mesajını bu konuya atman gurur verici![]()

Kardeşim forumdaki bütün cfw'lere ve editlere göz gezdirdim 3 aşağı 5 yukarı hepsi aynı ztn, ben orjinallikten yana biri olarak en çok senin N8 ikonlu modlu orjinal core edit cfw'ni beğendim ama senden bikaç isteğim olacak müsadenle: ProXpress v2.0 N8 iconlu modlu v60.0.003 OFW [Core edit] gerçekten çok iyi görünüyor ama henüz flashlamadım çünkü tuş kilidini sürükleyerek değilde c5 tarzı basarak açmak çok daha kullanışlı geliyor bana, onu düzeltebilir misin acaba bunun dışında herşey tamam gibi ztn ayrıca fw de yer varsa pythonu da gömebilirsin içine
----------Eklendi @ 20:21:15 ---------- Yazıldı @ 20:17:30 ----------
Şuanki kullandığım cfw 5800 Elegant v52 ve şuana kadar gayet memnundum ama sanırım c60 yüklemediğim için ovi mağazadaki bazı uygulamalar yüklenmiyor, hata veriyor o yüzden büyük ihtimalle dediğim tuş kilidi olayını ayarlayabilirsen hemen sen cfw'ye geçecem
olmazsa olmaz bişey değil ztn ama önceki cfw lerde arama geldiğinde de cevaplamak için sürüklemek gerekiyordu o olayı sevmiyordum bunda nasıl oluyor bilmiyorum ama yarın flashlayıp bir deneyecem eline emeğine sağlık![]()

Altta bar yok Samsung ev ekranını kullanınca ama. Arama ekranına ulaşamazsınrehberden ararsın ya da dialpad diye bir program var autoinstaller yükleyince geliyor. Onu kullanırsın
----------Eklendi @ 23:11:20 ---------- Yazıldı @ 23:08:03 ----------
Flash ev ekranını istemeyen olursa kaldırıp, haftasonuna daha temiz bir yazılım yapabilirim. Şimdi bunu kullanın da. 1 kişi bile isterse yapıcamSes komutları üzerinde de çalışırım o zaman haftasonu bir gelsin de.
O açılış ta beyaz ekran olayı da olmazdı biraz test etseydim ama aceleye getirdiniz bana test edemeden upload yaptımtester siz oldunuz bu arada. görüşleriniz benim için önemli şimdi.
karikaturizma flash ev ekranını çıkarıp versen bu sürümü adamın dibisin