EVET arkadaşlar birazcık kurcaladım;
Önceki mesajımmda da belirttiğim gibi tam 32 Dk.'da kurulum bitti, akabinde kurcalamaya başladım veeee, uyku sersemliği ile birlikte tel sapıttı

, resetledim açılışta yine kafayı yedi. Şarjda bitmek üzereydi, en son şarja takıp "ne halin varsa gör" diyip uyudum. Sabah baktığımda ise çok ilginçtir tel herşeyiyle birlikte NORMAL'di

, Bugün fırsat buldukça az biraz karıştırdım ve bulduklarımı aşağıya sıraladım;
Öncelikle Mail For Exchange'de bazı değişiklikler oldu, sanırım sürüm yükseltti ki bazı ek seçenekler gelmiş, hoşuma gitti

, One Note için Microsoft Windows Live Skydrive hesabı ile (Windows Live ID'niz varsa onu kullanabilirsiniz) senkronize ederek, not oluşturup, anında resim ekleyip, tipik office özelliklerini (koyu ve eğik yazı, madde imli, numaralı liste, vurgulanmış vs.) kullanarak saklayabiliyoruz. Broadcast için Powerpoint yayını için davetiye gerekiyor, henüz davet edilmediğimden bunu kullanamadım. Doc Connect telefondaki Quickoffice'i kullanarak yine senkronizasyon yolu ile her yerden erişim sağlıyor ...
Şimdilik uğraşamadığım Microsoft Apps. içerisinde Microsoft Lync ve Microsoft Sharepoint ile ilgili şimdilik araştırma yapamadım, sonuçları sonra yazarım.
ÖZET olarak bu paketi kullanmak için bir internet paketinizin olması gerek, sürekli senkronizasyon modunda çalışıyor ...