Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Microsoft] Microsoft Apps v1.00(4809) Nokia Belle Signed
Sponsorlu Bağlantılar
ç.ç.iso
Üye
sağol tşk....
baran_36
Üye
programları kurduk kurmasına da bu mail ayarlarını yapamadım birde telefonda bulunan microshoft dosyalarını(word,pdf v.b) açmıyor yardımcı olurmusunuz.
polluxea♪
Üye
Konu Sahibi
dostum uygulamayı acınca net üstünden kendi yapıyo zaten ayarlarını nete baglan...office uygulamalarını acmıyo zaten bildgm kadarıyla...quickoffice dene
joe_cenk
Üye
Tşkler eline sağlık
Febris
Üye
K*e*y felan istemiyo dimi
FlaxLy
Üye
Upload edilen siteye bak bea. Başka siteye upload edermisiniz ? Mobilim şuan. Teşekkürler.
yesrip2
Üye
polluxea♪;4310484' Alıntı:
dostum uygulamayı acınca net üstünden kendi yapıyo zaten ayarlarını nete baglan...office uygulamalarını acmıyo zaten bildgm kadarıyla...quickoffice dene
ofis dosyalarını açmıyorsa ne işe yarıyor bu program öğrenebilir miyim.tşkler
omerkun
Üye
Dostum 603 de sorun çıktı.. Kendi güncellemesi geldi normalde, onu denedim olmadı.. senin paylaştığını da denedim tam yükleme biticekken " Yüklenemedi!" diye uyarı veriyor ne yapacağım bilemiyorum..
polluxea♪
Üye
Konu Sahibi
valla enteresan dostum tmm hadi bnmkini gectimde kendi buldugu güncellemeyi nye yüklemyo acaba....