onu bnu boşwerin arkadaşlaarrben annyı pc ile yükledim hata oldu telefonum hala ingilizce nokıa shopa götürünce prasız yapacaklarını söylediler bende yakın bi nokıa shopa telefon açtım yakın dediğimde 47 km cik
nese belli bi fiyat karşılığında dediler ben hala inglzce tel kullanıyorum şmdi konuya dönelim
belleyi bilgisyarda yüklesem yine hata olurmu olursa yinemi nokıa shpa götrcem ne benim bu bilgisyardan çektiğim
??
![]()
Phoneixle tr yi flaşla pArkadaşlar xp pcden denedim ama güncelleme atamadım bağlantı kesildi hatası alıyordum son flaştada hata verdi 25.7 ye wireless le güncelledim.Şimdi uygulama güncellemesi diye 6 tane güncelleme var ovide yüklerken eksik bağımlılık yükleme başarısız çünkü güncelleme başka başarısız bir güncellemeye bağlı lütfen uygulama güncelleme sağlayıcısıyla görüşün hatasını aldım.Bu hatanın nedenini bilen varmıdır.Birde Bağlantı koptu hatasını başka bir vista pcde denesem sorun gidermi ?
Varmı benim sorunuma cevapHafıza kartı biçimlendirmesimipVarmı benim sorunuma cevap
bak ilk önce rehberini,fotoğraflarını,müziklerini kopyala bilgisayarına at (masaüstüne vs.) sora soft format atıcaksın sora e sürücüsünü biçimlendir diceksin (bunu telefondan yap pc den değil) sorada suite'ten belleyi yükliceksin (belleyi yüklerken suite'te yedekle die bi seçenek çıkıo yedekle demiceksin direk atlicaksın o kısmı zaten masaüstüne atmıştın). belleyi yükledikten sora masaüstüne attığın resimleri müzikleri filan tekrar atarsın telefonuna (uygulamaları ve oyunlarıda internette tekrar bulup indirip yüklersin telefonuna). eğer yanlış yazdığım bir yer varsa düzeltirsiniz.
eğer bunuda anlamasaydın senden şüphe ederdim çünkü benim kadar çok net ve açık yazan hiç kimse yokvallah anladık çok pis anladım dehşet anladım bu bilgi yete r eyvallah (:

ben c6-01ime cfw yüklemiştim (c6-01 için efekt konusundaki belco2 25.007 cfwsi) . hard format atarsam orijinal yani ofwye dönüşür mü ? yoksa 0dan flashlamam mı lazım ? ayrıca efekt yüklemiştim silmeme gerek var mı ?
Arkadaşlar xp pcden denedim ama güncelleme atamadım bağlantı kesildi hatası alıyordum son flaştada hata verdi 25.7 ye wireless le güncelledim.Şimdi uygulama güncellemesi diye 6 tane güncelleme var ovide yüklerken eksik bağımlılık yükleme başarısız çünkü güncelleme başka başarısız bir güncellemeye bağlı lütfen uygulama güncelleme sağlayıcısıyla görüşün hatasını aldım.Bu hatanın nedenini bilen varmıdır.Birde Bağlantı koptu hatasını başka bir vista pcde denesem sorun gidermi ?
onu bnu boşwerin arkadaşlaarrben annyı pc ile yükledim hata oldu telefonum hala ingilizce nokıa shopa götürünce prasız yapacaklarını söylediler bende yakın bi nokıa shopa telefon açtım yakın dediğimde 47 km cik
nese belli bi fiyat karşılığında dediler ben hala inglzce tel kullanıyorum şmdi konuya dönelim
belleyi bilgisyarda yüklesem yine hata olurmu olursa yinemi nokıa shpa götrcem ne benim bu bilgisyardan çektiğim
??
![]()
c sürücüsü biçimlenmio dimi?
çok iyi açıklama yapmıssın kardeşim

kardeş baştan sona her şeyi anlıyorum benim istediğim tek msj da her şeyin anlatılması zaten yarım yumalak bi işe girişmem o güveni bulmadan yapamazdım bu msj dan sonra yapabilirim eyvallah şüphe edilecek biri değilim kafa çalışıyo çok şükür (;eğer bunuda anlamasaydın senden şüphe ederdim çünkü benim kadar çok net ve açık yazan hiç kimse yok![]()

kardeş baştan sona her şeyi anlıyorum benim istediğim tek msj da her şeyin anlatılması zaten yarım yumalak bi işe girişmem o güveni bulmadan yapamazdım bu msj dan sonra yapabilirim eyvallah şüphe edilecek biri değilim kafa çalışıyo çok şükür (;
arkadaşlar tüm yorumları ve konuyu açan arkadaşın yazdıklarını okudumda bi bilgi verilmemiş yada ben görmedim belle ota üzerinden güncellenemeyecek sadece nokıa suite üzerinden güncellenecek yani *#0000# yapıp güncelleme yapılamıycak bilginize..
eyvallaaah kardeş
napayım herkese tek tek binbir çeşit soru,yetişemiyorum ki !!!
bide hep aynı sorular tekrar tekrar soruluyor,antenlerim çıkıyor,kimse kimsenin yorumunu okumuyor ki!
----------Eklendi @ 00:50:24 ---------- Yazıldı @ 00:47:17 ----------
biraz araştırılsa forumda bu soruların cevapları tonlarca
az önce ki yardımından dolayı teşekkür edemedim az meşguldüm kusura bakma lütfen ben sadece tamamen bir sefer de anlamak istedim yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim biraz fevri yaklaşıyorsun ama neyse önemli değil