arkadaşlar bana şunu anlatın ben telefonu bellelediğim zaman unsigned uygulamaları nasıl yükleyecem![]()
tamamen katılıyorum olması gerekende bu bazı arkadaşlar bunu yanlış anlıyorlar tam tersinebelleyi kurmadan hard format atın ama belle kurduktan sonra format falan atmayın
phoenix kullanarak yazılm atmalısın hele bi yazılım çıksın yapamazsan bana ulaş müsait bi zamanda teamviewer dan hallederizbenim telefonum yurtdışı çıkışlı ovi suiteyle anna yüklediğmde dili ingilizce olmuştu servise götürdüm türkçe yapmışlardı belle dede aynı şey olursa ben kendim nasl dilini türkçe yapabilirim?
neden kardeşim açıklarsan daha iyi olur? Bide onda kablo çıkma gibi bir durum var eğer çıkarsa nasıl kurtulur?
Wifi ile sakın yapma tehlikeli,bağlantı bi kesildimi (ki kesilme ihtimali çok yüksek)kalırsın öyle,tahminim 20 dkya tamamdır bu işHackleyerek

neden kardeşim açıklarsan daha iyi olur? Bide onda kablo çıkma gibi bir durum var eğer çıkarsa nasıl kurtulur?
arkadaşlar kafam karıştı iyice anlamadığım şey anna geldiğinde ovi suit ten güncelleyerek yaptım belle geldiğinde bu işlemi yapmak için hard format atmak şart mı? şart ise*#7370# bunu tuşlayarak mı gerçekleştiricez