man20
Üye
yani diosunki soft format at sora e sürücüsünü biçimlendir sora da belleyi yükle doru anlamışmıyım?e sürücünüde biçimlendirip uygulamalarını yeniden kurman yüzde100 tavsiyemdir
yani diosunki soft format at sora e sürücüsünü biçimlendir sora da belleyi yükle doru anlamışmıyım?e sürücünüde biçimlendirip uygulamalarını yeniden kurman yüzde100 tavsiyemdir
bişi sorcam herkese e: sürücüsünü biçimlendir deyince noluo?? neler silinio??
e: depo hafızasındaki cities,data vs. bunların hepside siliniomu?hersey siliniyo dımdızlak kalıyo
kabloya dikkat et o zaman.durduk yere kablo niye çıksın.topu topu 10 dk sürüyor.
phoenixle dead phone flashı atarak kurtarırsın
----------Eklendi @ 20:55:55 ---------- Yazıldı @ 20:52:42 ----------
ewet.bu başlı başına farklı bir yazılım.
en temizi formatlı tele kurmak.yoksa anna kalıntılarıyla kullanırsın.
e sürücünüde biçimlendirip uygulamalarını yeniden kurman yüzde100 tavsiyemdir
yani diosunki soft format at sora e sürücüsünü biçimlendir sora da belleyi yükle doru anlamışmıyım?
Teli pc ye bağla öyle biçimlendir 2 sn sürmüyor.*#7370# yaparak formatı at soft format.e sürücüsünü nasıl biçimlendircez peki hangi uygulamaları yüklücem format ı *#7370#yaparak tamamlıcaz dimi
e: depo hafızasındaki cities,data vs. bunların hepside siliniomu?
e sürücüsünü nasıl biçimlendircez peki hangi uygulamaları yüklücem format ı *#7370#yaparak tamamlıcaz dimi
Teli pc ye bağla öyle biçimlendir 2 sn sürmüyor.*#7370# yaparak formatı at soft format.
e sürücüsünü nasıl biçimlendircez peki hangi uygulamaları yüklücem format ı *#7370#yaparak tamamlıcaz dimi
citieside temizliyceksin evet.mecbursun!
sonra suitle haritaları yeniden güncelliyeceksin gps kullanıyorsan.
----------Eklendi @ 23:13:00 ---------- Yazıldı @ 23:11:01 ----------
dosya yöneticisinden e: sürücüsüne basılı tut karşına seçenekler çıkar yada seçeneklerdende çıkar.
----------Eklendi @ 23:15:04 ---------- Yazıldı @ 23:13:00 ----------
teli kendi biçimine göre biçimlendirmek daha doğru.kendine göre dosyaları klasörleri sistemine göre yapılandırıyor çünkü.
----------Eklendi @ 23:19:01 ---------- Yazıldı @ 23:15:04 ----------
ewet.bugüne kadar hangi uygulamaları kullanıyorsan oyun,tema,program giibi onları yeniden yükleyeceksin ama bazı temalar uyumsuzluk sağlayabilir,Belleye uygun yeni temalar yüklersin.
hersey siliniyo dımdızlak kalıyo
kardeş şimdi biçimlendirsem her şey silinir mi?
normalde olsa biçimlendir yapmazdım da şimdi mecbur hissediyorum çünkü benim e sürücümde 2 tane cities dosyası var 25.007 güncellemesine geçerken sanırım yanlış bişi yapmışım o yüzden 2 tane çıktı biri küçük yazıyla cities, diğeride büyük yazıyla CITIES yazıo. silmeye kalktım bi tanesini ama silinmemişti. o yüzden biçimlendir yapcam belle geldiği zaman.
resimlerinizi videolarınızı müziklerinizi kopyalayın-rehberinizi yer imlerinizi,mesajlarınızı yedekleyin suitle,geri kalan gitsin.
----------Eklendi @ 23:25:43 ---------- Yazıldı @ 23:25:08 ----------
silinir,sıfırlanır
biçimlendirdikten sonra*#7780#mi yapmam gerek şimdi*#7370#bunu yapmayacak mıyız??
----------Eklendi @ 00:51:04 ---------- Yazıldı @ 00:41:37 ----------
tel den yedekleme yapmaya gerek yok o zaman pc ye başlıcazyedekledikten sonra tel pc ded bağlıyken biçimdirme yapabilirmiyiz
bak ilk önce rehberini,fotoğraflarını,müziklerini kopyala bilgisayarına at (masaüstüne vs.) sora soft format atıcaksın sora e sürücüsünü biçimlendir diceksin (bunu telefondan yap pc den değil) sorada suite'ten belleyi yükliceksin (belleyi yüklerken suite'te yedekle die bi seçenek çıkıo yedekle demiceksin direk atlicaksın o kısmı zaten masaüstüne atmıştın). belleyi yükledikten sora masaüstüne attığın resimleri müzikleri filan tekrar atarsın telefonuna (uygulamaları ve oyunlarıda internette tekrar bulup indirip yüklersin telefonuna). eğer yanlış yazdığım bir yer varsa düzeltirsiniz.tel den yedekleme yapmaya gerek yok o zaman pc ye başlıcaz yedekledikten sonra tel pc de bağlıyken biçimdirme yapabilirmiyiz
ben annyı pc ile yükledim hata oldu telefonum hala ingilizce nokıa shopa götürünce prasız yapacaklarını söylediler bende yakın bi nokıa shopa telefon açtım yakın dediğimde 47 km cik
nese belli bi fiyat karşılığında dediler ben hala inglzce tel kullanıyorum şmdi konuya dönelim
belleyi bilgisyarda yüklesem yine hata olurmu olursa yinemi nokıa shpa götrcem ne benim bu bilgisyardan çektiğim
??