şimdi beyaz parlak zemin üzerinde denedim her şeyi ama bende çıkmıyor...
Şimdi denedim ekran NOKİA yazısı çıkmadan hafif karadı o kadar ama çizgi halinde her hangi bir parlaklık fark etmedim.Telefonu açarken Nokia yazısı anında çok bell oluyor
Dostum bunuda denedim herşeyi yaptım ama yok yada gerçekten ben fark etmiyorum. Yalnız opera mobilde iken sayfa sürükleme anında hafif bir ışık oynaması oluyor onunda sebebi Amoled'ten kaynaklanıyor diye biliyorum.opera mobile da maxicep in arka planında da belli oluyo bariz bi şekilde![]()
Yok çıkmıyor.telefona iyice yakından ve ekranın tam karşısından bakar mısın sana zahmet
Vallahi ne yalan söyleyim bütün bakış açılarını denedim, cidden hiç bir şey gözükmüyor...

hakan senin için bende denedim ama bendede yok bazı arkadaşlar cbd kaynaklanıyor demişte o nedir![]()
hakan senin için bende denedim ama bendede yok bazı arkadaşlar cbd kaynaklanıyor demişte o nedir![]()
yapamadıysa tekrar götüreceksin telefon servise verırken acık ve net bir şekilde veznedeki arkadaşa söyliceksin kardeşim burda nokia suclu olabılır fakat Garanti servisinden çalışanların hatası çok senın yazdıklarına bakılırsa telefon servısden aldıgın zaman inceleyin bakın servislerde telefon için ne gibi işlemler yapmışlar sorun cihaz sizin sormak da sizin hakkınızarkadaşlar ben bu çizgi olayı için servise verdim teli başka arızalar filan da vardı 12 iş günü sonra tel yapıldı dediler hiç birşey yapmamışlar ve o çizgi ile de ilgili hiçbirşey soylememisler açıklamada içini açmışlar ekranda büyük büyük toz bırakmışlar kasayı açık bırakmış göndermişler üstelik nokia artık dalga geçiyor bizle ama o beyaz çizgiler biraz azalmış hala belli