Telefon Tavsiyesi iPhone 3Gs mi Nokia 603'mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 3Gs mi Nokia 603'mü?
Beyler ikisi arasında kaldım c7'yi verip bunlardan birini almak istiyorum :naughty: Biraz açgözlüyümdür :D Hangisi almalıyım neden?Özelliklerini biliyorum her ikisininde ama yinede bin bilsende bir bilene danış demişler :D

• Beğen
Tepkiler: ShimSegh

Türe

Türe

Üye
iphone 3gs

M@cros

M@cros

Üye
Benim c7-00 im olsaydı eğer Belle için veya hız için 603 almazdım.Belle gelmesine fazla birşey kalmadı.Zaten hız olarak ta uygulama olarak ta çok bir farkları yok.Ben olsaydım İphone 3Gs alırdım.Ama seçim yine senin.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Benim c7-00 im olsaydı eğer Belle için veya hız için 603 almazdım.Belle gelmesine fazla birşey kalmadı.Zaten hız olarak ta uygulama olarak ta çok bir farkları yok.Ben olsaydım İphone 3Gs alırdım.Ama seçim yine senin.
Belle için değil,uygulamalar ve performansı için zaten.uygulama olarak 603 önde olacak gibi diye sordum.Tenten Symbian ^3'lere gelmedi mesala.Devamı gelebilir diye dedim.Beyler 3gs'te neden 3gs?

• Beğen
_ardaa

_ardaa

Üye
Bu saatten sonra 3gs alınmaz iPhone istiyorsan 4 almalısın ikisi arasında kaldıysan 603 elbette ki

M@cros

M@cros

Üye
Devamı gelebilir ama ben olsaydım bir olasılık için oyun beklemezdim.İphone 3Gs garanti iyi uygulamalar var.Bu zamandan sonra Nokia için uygulama açısından birşeyler değişir veya değişmez bilemem ama uygulama için İphone 3Gs alırdım.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Devamı gelebilir ama ben olsaydım bir olasılık için oyun beklemezdim.İphone 3Gs garanti iyi uygulamalar var.Bu zamandan sonra Nokia için uygulama açısından birşeyler değişir veya değişmez bilemem ama uygulama için İphone 3Gs alırdım.
Açıkcası ben uygulama ile yatıp kalkan biri değilim ama az da olsa hoşuma gider tabii.özellik olarak 603 çok iyi bir telefon ama uygulamalar acaba gelecekmi?Biraz beklesem öyle mi davransam?

• Beğen
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

Açıkcası ben uygulama ile yatıp kalkan biri değilim ama az da olsa hoşuma gider tabii.özellik olarak 603 çok iyi bir telefon ama uygulamalar acaba gelecekmi?Biraz beklesem öyle mi davransam?

603 annemde var güzel telefon ama C7 ' den sonra oyuncak gibi geliyor biraz bekle zamanla görürüz .

• Beğen
M@cros

M@cros

Üye

603 annemde var güzel telefon ama C7 ' den sonra oyuncak gibi geliyor biraz bekle zamanla görürüz .

Evet c7-00 dan daha küçük.Bence de beklemen daha garanti olur.Hem belki c7-00 daha iyi gelebilir.Ama 603 üm olsun mutlaka diyorsan seçim senin.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

Evet c7-00 dan daha küçük.Bence de beklemen daha garanti olur.Hem belki c7-00 daha iyi gelebilir.Ama 603 üm olsun mutlaka diyorsan seçim senin.

Küçüklük anlamında değil plastik gibi birşey C7 metal ondan oyuncak gibi dedim .

Türe

Türe

Üye
Bu saatten sonra 3gs alınmaz iPhone istiyorsan 4 almalısın ikisi arasında kaldıysan 603 elbette ki

pardon hocam nicin alinmaz ?? arkasinda hala ios destegi var ve ios5 3gs ye de gelecek.

İncİnat

İncİnat

Üye
3gs nin grafik işlemcisi çok düşük ancak yeni nesil symbian 3 lerde (603,700,701) ipad 2 ye eşdeğer grafik kartı var oyun istiyorsan 3gs al ama oyundan zevk almazsın 603 kesinlikle daha iyi

----------Eklendi @ 15:53:43 ---------- Yazıldı @ 15:52:40 ----------

ayrıca 603 ün işlemcisi 1 ghz bayağı hızlı bir telefon nfc de var 3gs de nfc yok bildiğim kadarıyla

Del Rey

Del Rey

Üye
pardon hocam nicin alinmaz ?? arkasinda hala ios destegi var ve ios5 3gs ye de gelecek.

Fakat diğer konularda 603 daha güçlü. 3GS'in ekranında pikseller insanın gözüne batıyor. Kamerası da daha kötü. GPU da daha kötü.

sonerrap

sonerrap

Üye
603

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
3gs oyun ve uygulama olarak önde ama 603 diğer her konuda daha iyi. Bu arada ben 603 kullanıcısıyım telefonumdan memnunum ama birde hd oyunlar vs. artsa çok güzel olur.

atakan25

atakan25

Üye
603 bana bayan telefonu gibi geliyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt