25.008 hakkında, bi bakar mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
efsane123

efsane123

Üye
product code değiştirirsen yurtiçinden bir farkı kalmaz
059C8T6: N8-00 RM-596 Country Variant North America US Dark Grey - MR
kodu bu.acaba bu kodu nasıl degiştiririm bilginiz var mı ?

hakan_710

hakan_710

Üye
uğraşma boşuna değiştirilse herkes değiştirir o yöntem eski tellerde çalışıyo. Nemesis yeni telleri tanımıyo dolayısıyla değiştiremezsin

efsane123

efsane123

Üye
uğraşma boşuna değiştirilse herkes değiştirir o yöntem eski tellerde çalışıyo. Nemesis yeni telleri tanımıyo dolayısıyla değiştiremezsin
neyse şunun şurasında belleye ne kaldı :D

SSnıper

SSnıper

Üye
Arkadaşlar Rm-718 için daha çıkmadı . Bir değişiklik sezdinizmi bu güncellemede ?

hakan_710

hakan_710

Üye
Arkadaşlar Rm-718 için daha çıkmadı . Bir değişiklik sezdinizmi bu güncellemede ?

25.008 güncellemesi amerika için anna güncellemesi olarak geçiyo yani bizim 25.007 ile hiçbir farkı yok. sadece içerisindeki diller ve amerika nın şebeke altyapısına uyum farkı olması gerek

• Beğen
Tepkiler: n000k ve SSnıper
haggar73

haggar73

Üye
kardeşim konuyu daha önce okusaydım keşke ama şimdi girdim foruma. 25.008 de türkçe yoktu. zaten 4-5 ülke için gelmişti. Bunlar arasında Türkiye yok zaten. Flaş biliyorsan CFW hazırladım 25.008 için atayım. fakat belle güncellemesi yakın olduğundan paylaşmadım. malüm internet kotalı.

Yada rofs2 ye türkçe dil at biliyorsan. forumda açıklamaları var. yardıma ihtiyaç duyarsan bilgi ver yardımcı olalım

orhankoc

orhankoc

Üye
arkadaslar ben afganistanda calisiyorum buradan kardesimle beraber n8 aldik onun telefonuna 25.008 guncellemesi geldi oda ovisuitten yukledi ve dil tekrar ingilizce oldu ertesi gun burdaki teknik servisden turkce yukletti ama dil pakedi 25.007 nin dil pakedi.eski surum dil yukleyince oluyor yani

hakan_710

hakan_710

Üye
arkadaslar ben afganistanda calisiyorum buradan kardesimle beraber n8 aldik onun telefonuna 25.008 guncellemesi geldi oda ovisuitten yukledi ve dil tekrar ingilizce oldu ertesi gun burdaki teknik servisden turkce yukletti ama dil pakedi 25.007 nin dil pakedi.eski surum dil yukleyince oluyor yani

1. si servisler için bunu yapmak çocuk oyuncağı çünkü gerekli malzemeler var. 2. si telefon n8. N8 e istediğiniz yazılımı yükleyebilirsiniz istersen ilk çıkan sürümü yükle :)

----------Eklendi @ 00:30:31 ---------- Yazıldı @ 00:29:49 ----------

1. si servisler için bunu yapmak çocuk oyuncağı çünkü gerekli malzemeler var. 2. si telefon n8. N8 e istediğiniz yazılımı yükleyebilirsiniz istersen ilk çıkan sürümü yükle :)

diğer telefonlarda yazılım düşürmeyi kendiniz denemeyin telefon açılmaz

• Beğen
Tepkiler: n000k
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt