Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
25.008 güncellemesi amerika için anna güncellemesi olarak geçiyo yani bizim 25.007 ile hiçbir farkı yok. sadece içerisindeki diller ve amerika nın şebeke altyapısına uyum farkı olması gerek
haggar73
Üye
kardeşim konuyu daha önce okusaydım keşke ama şimdi girdim foruma. 25.008 de türkçe yoktu. zaten 4-5 ülke için gelmişti. Bunlar arasında Türkiye yok zaten. Flaş biliyorsan CFW hazırladım 25.008 için atayım. fakat belle güncellemesi yakın olduğundan paylaşmadım. malüm internet kotalı.
Yada rofs2 ye türkçe dil at biliyorsan. forumda açıklamaları var. yardıma ihtiyaç duyarsan bilgi ver yardımcı olalım
orhankoc
Üye
arkadaslar ben afganistanda calisiyorum buradan kardesimle beraber n8 aldik onun telefonuna 25.008 guncellemesi geldi oda ovisuitten yukledi ve dil tekrar ingilizce oldu ertesi gun burdaki teknik servisden turkce yukletti ama dil pakedi 25.007 nin dil pakedi.eski surum dil yukleyince oluyor yani
arkadaslar ben afganistanda calisiyorum buradan kardesimle beraber n8 aldik onun telefonuna 25.008 guncellemesi geldi oda ovisuitten yukledi ve dil tekrar ingilizce oldu ertesi gun burdaki teknik servisden turkce yukletti ama dil pakedi 25.007 nin dil pakedi.eski surum dil yukleyince oluyor yani
1. si servisler için bunu yapmak çocuk oyuncağı çünkü gerekli malzemeler var. 2. si telefon n8. N8 e istediğiniz yazılımı yükleyebilirsiniz istersen ilk çıkan sürümü yükle
1. si servisler için bunu yapmak çocuk oyuncağı çünkü gerekli malzemeler var. 2. si telefon n8. N8 e istediğiniz yazılımı yükleyebilirsiniz istersen ilk çıkan sürümü yükle