çok temiz bianchi rcx 202

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zaom

Üye
    Konu Sahibi
çok temiz bianchi rcx 202
Merhaba çok sevdiğim bisikletim ORJİNAL JAPON BİANCHİ RCX 202 bisikletimi satıyorum.herşeyi orjinaldir.21 vites olup vites kutusu orjinal shimano dur.bırakın parça değişmesini lastiği bile patlamadı.ön dişli korumalığı ve arka vites göstergesi yoktur.ama ikisinin toplam fiyatı 10tl dir.ben gerek duymadığımdan yaptırmadım.satma nedenim ise kullanmadığımdan ve nakit paraya ihtiyacım olduğundandır.PAZARLIK YOKTUR.acil paraya ihtiyacım olduğundan fiyatı böyle tuttum ipod touch ile takas olur...

FİYAT:250 VE PAZARLIKSIZDIR(ÖNCEDEN 300TL İDİ ACİL NAKİT İHTİYACINDAN FİYATI DÜŞÜRDÜM)
SİTEDE YENİ OLDUĞUMDAN NERDEN FOTOĞRAF EKLEYECEĞİMİ BİLMİYORUM :D

FOTOĞRAFLARI İÇİN:
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-cok-temiz-orjinal-japon-bianchi-rcx-202-72829478/detay/

USAForever

USAForever

Üye
dostum ben bu tarz bisikletleri severim ama resim varmı

zaom

Üye
    Konu Sahibi
evet var isterseniz emailden gönderebilirim...

zaom

Üye
    Konu Sahibi
tamam ama daha once ben upload felan da yapmadım kı bır sıteye sen ozaman tel. Ver fotoları gondereyım

----------Eklendi @ 12:58:14 ---------- Yazıldı @ 12:54:06 ----------

ya da yarın sahibinden de ilan yayınlanıcak orda fotografları bol bol var ordan bakabilirsin :)

USAForever

USAForever

Üye
resimler çok güzel , neresi orası öyle kar kış berbat , Akdenizde deniz güneş var şimdi =D

zaom

Üye
    Konu Sahibi
oh ne rahat burası kar kıyamet Allahtan kar durdu.ama karda kaymanın zevkine de diyecek yok hani =D

USAForever

USAForever

Üye
hmm =) Mersindeym ben Bir taraf deniz , , biraz yukarısı toros dağları , kayak merkezleri =D

2si bi arada burda ortak

zaom

Üye
    Konu Sahibi
valla çok iyi arkadasim öyle bir yerde yasayip daha ne isterim.istanbul un iyice vicigi cikti

USAForever

USAForever

Üye
valla çok iyi arkadasim öyle bir yerde yasayip daha ne isterim.istanbul un iyice vicigi cikti

istanbul mu ney ? Büeh , geldik gördük o neydi öyle yav.. Korkunç pis biryer

zaom

Üye
    Konu Sahibi
evet gercekten artik cok igrenc oldu

zaom

Üye
    Konu Sahibi
satış sona erdi
SİLİNEBİLİR...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt