N95 8GB 3 Aylık Temiz Garantili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asdertys

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB 3 Aylık Temiz Garantili
Arkadaşlar Telefon 3 Ay Önce Yurtdışından Geldi, Buraya Pasaportla Kayıt Ettirildi.
Acil Paraya İhtiyacım Olduğu İçin Satıyorum, Telefon Çok Temiz Kullanıldı, Hiçbir yerinde çizik vs. yoktur.
Benim Fiyatım 700TL Teklife Açığım.

Resimlerde de Görüldüğü gibi Telefonun Her Aksesuarı tam ve sorunsuz çalışmaktadır.Aksesuarlar:
1:Orjinal Kulaklık
2:Orjinal Nokia Şarj
3:Orjinal Usb Kablosu
4:Orjinal Tv-Out Kablosu
5:Orjinal Araç Şarjı

Bide Arkadaşlar Lütfen "O Fiyat Ne Uçmuşun Ben Kutulu 300tl ye aldım vs." Yorumlar Yazmayın lütfen Telefon çok Temiz Olduğu için fiyat yüksek.

İşte Resimler.

seyyahosman

Üye
Arkadaşım ikinci el Gitti gidiyora bakmanı tavsiye ederim. Çok yüksek fiyat söylemişsin.

Eğer Satarsan 200 $ Dolar veririm....

zx6r

zx6r

Üye
Arkadaşlar Telefon 3 Ay Önce Yurtdışından Geldi, Buraya Pasaportla Kayıt Ettirildi.
Acil Paraya İhtiyacım Olduğu İçin Satıyorum, Telefon Çok Temiz Kullanıldı, Hiçbir yerinde çizik vs. yoktur.
Benim Fiyatım 700TL Teklife Açığım.

Resimlerde de Görüldüğü gibi Telefonun Her Aksesuarı tam ve sorunsuz çalışmaktadır.Aksesuarlar:
1:Orjinal Kulaklık
2:Orjinal Nokia Şarj
3:Orjinal Usb Kablosu
4:Orjinal Tv-Out Kablosu
5:Orjinal Araç Şarjı

Bide Arkadaşlar Lütfen "O Fiyat Ne Uçmuşun Ben Kutulu 300tl ye aldım vs." Yorumlar Yazmayın lütfen Telefon çok Temiz Olduğu için fiyat yüksek.

valla anasının karnında bile olsa imkansız
700 lira bu cihaz edermi ? pardon ama altın kaplama mı ?
yada üzerinde bizim bilmediğimiz değerli taşlar falanmı var ?
aynı fiyata 2 tane aynı cihazdan almak mümkündür
hatta zorlarsan 3.yü bile alabilirsin şaka yapmıyorum piyasası 300 350 lira
hadi onuda geç tertemiz iphone 3GS alınabilir
bunlar atık takoz oldu nokia neredeyse hergün yeni bir model çıkarıyor
sen hala n95-2 ye 700 lira istiyorsun biraz piyasa araştırması yapta öyle satmaya kalk be dostum

sana teklifi veriyorum 350 nakit 1 lira dahi fazla etmez o cihaz (veren varsa söyleyecek kelime bulumam)
iyi satışlar

asdertys

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Konudada Belirttim Uçmuşun vs. yorumlar olmasın diye ama zeka seviyelerinizi ısrarla göstermeye çalışıyorsunuz...

Ayrıca o 300-350 TL dediğiniz Telefonlardan çok gördüm kızağı bozulmuş.. ekran çizik.. garanti yada kutu içeriği hiç biri yok.. alıp Allaha dua ediyosun bi yerinde bi sorun olmasın diye...

Size o 300TL lik TEMİZ cihazlarla kolay gelsin...

#okn#

#okn#

Üye
dostum ;) adam seni kandırmış yalan sölemeye hacet yok. tuş takımına dikkat et. Arab harfleri var yani kaçak. Hayırlı satışlar. 700 mü :D :D :D :D :D güül güül öl.

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
tuştakımında arap harfleri var ama kaçak değil .. yurtdışından gelmiş baya temiz telefon.350 ye vermezler bu telefonu..

asdertys

Üye
    Konu Sahibi
tuştakımında arap harfleri var ama kaçak değil .. yurtdışından gelmiş baya temiz telefon.350 ye vermezler bu telefonu..

quliz kardeşim gözlerin keskinmiş ama sanki gizli bişeyi ortaya çıkarmış gibi sevindin xD

Dediğim gibi telefon yurtdışından geldi ve evet arabistandan geldi bu yüzden arap harfleri var tuştakımında ama gelir gelmez pasaportla kayıt ettirildi alacak arkadaşa o belgeyide göndereceğim.

Telefonun sıfırdan farkı yoktur o yüzden fiyat bu kadar yüksek ve kutu veriyorum resimlerde görüldüğü gibi...

Bide bu 300TL ye N95 lafını bi türlü anlamıyorum o telefonların nasıl olduğunu iyi biiyorum. Yanında sarj cihazını alırsınız en iyi ihtimal birde kulaklık.

Ama Benim cihazım çok temiz ve her aksesuarı tam ve orjinal...

Konudada belirttiğim gibi Sadece Teklif veriniz lütfen ÇAMUR ATMAYINIZ!

Cihaz hakkında sorusu olan arkadaşlara burdan cevap verebilirim.

veliicetinn

Üye
Merhaba abicim. telefonun değeri maalesef 300-400 arası gider. BU FİYATA KESİNLİKLE SATAMAZSIN...

Arkadaşların da dediği gibi biraz piyasaya bakk....

Emre-45

Emre-45

Üye
Forum kurallarına göre isteyen kişi istediği fiyata satışı yapabilir , kimse karışamaz.Ama kurallarda öneri yapmak da serbesttir.Bende önerimi yapıyorum..

Arkadaşım değil 700 , 360-370 veren olursa hemen sat derim...Hem yurtdışı telefonu hemde tuştakımı farklı..

STaT!C

STaT!C

Üye
Ticaret amacıyla yapıyorsun herhalde yurtdışından da olsa fiyatlar 350 tl maximum ama 700 lira etmez kardeşim 2. el x6 alınır o paraya. 2 yılda bir pasaporta işlenebiliyor olmasa ben de ticaretini yapcam.:ehe

alixkandemir

Üye
ben 225 liraya aldim. 700lira huh! Yok devenin nali

ayıkol

Üye
700 mü offffffff öldüm gülmekten 700e gelin sıfırını satayım
ben n95 8gb usb felan dahil 400 e satıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...