Nokia Belle Geldiği Zaman Yapılması Gerekenler?

Sponsorlu Bağlantılar

JustADreamer

JustADreamer

Üye
ben söyle yapacağım hard format+ hafıza kartı biçimlendirme sonra suitle güncelleme :) en güzeli bu olur hem telefon rahatlar hemde geçmişe dair bir şey kalmaz :)

lewent2020

lewent2020

Üye
hack olmadanda sürekli sertifika sorunuyla karşılaşırsınız,bence orjinal belle şuan mevcuttaki bellelerden daha kötü olacak,annayı gördük berbat ötesiydi...

M@cros

M@cros

Üye
En azından Anna'dan daha iyi olduğu sürece hack sorunu kalmaz diye düşünüyorum.

Toros542

Toros542

Üye
Bu soft format tam olarak ne ise yarar?

M@cros

M@cros

Üye
Soft format atıldığında telefonunuzdaki ayarları fabrika ayarlarına geri döner.Telefonunuzdaki veriler silinmez.(Müzik,resim,video ve mesajlar gibi)
Soft format atmak için arama ekranına
*#7370# yazılır aramaya basılır.

man20

man20

Üye
Soft format atıldığında telefonunuzdaki ayarları fabrika ayarlarına geri döner.Telefonunuzdaki veriler silinmez.(Müzik,resim,video ve mesajlar gibi)
Soft format atmak için arama ekranına
*#7370# yazılır aramaya basılır.
uygulamalar, oyunlarda dahil mi buna silinmezler dimi? acaba güvenilirmidir bu soft format? soft format attıktan sora bişi olması gerekir ya. eksi yönleri varmı varsa neler? (örneğin mağazada sorun olur mu? vs. )

AndroidOne

AndroidOne

Üye
Kabloya kimse dokunmazsa bişey olmaz kardeşim Nokia suite ile güncellersen sıkıntı olmaz wifi ile bağlantı kesikliği olursa işlem iptal edilir pc ile güvenli daha rahat şekilde yaparsın :oke:

najanaja

najanaja

Üye
Kardeş ben tele hard format çekmek istiyorum herşeyi sıfırlamak istiyorum formatı belle güncellemesini yapmadan öncemi atayım sonramı yani önce format çekip sonra belle yimi yükleyeyim yoksa önce belle yi yükleyip sonra formatmı çekeyim bilgisi olan hangisi bana sorun yaşatmaz sizce?

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ben tele hard format çekmek istiyorum herşeyi sıfırlamak istiyorum formatı belle güncellemesini yapmadan öncemi atayım sonramı yani önce format çekip sonra belle yimi yükleyeyim yoksa önce belle yi yükleyip sonra formatmı çekeyim bilgisi olan hangisi bana sorun yaşatmaz sizce?

ilk soft format sonra belle sonra yine soft

najanaja

najanaja

Üye

ilk soft format sonra belle sonra yine soft
sen yanlış anladın ben konunun o kısmını okudum zaten soft formattan bahsetmiyorum hard formattan bahsediyorum yani herşeyi sıfırlayacam ikisi çok farklı o yüzden sordum zaten nasıl atmam gerektiğini :) soft formatın bi anlamı yok zaten tele sadece fabrika ayarlarına dönüyor onu atmanın bi anlamı yok yani bence.

marsharun

marsharun

Üye
forumda soft ve hard formatın ne olduğunu anlatan bir konu var mı ben bulamadm

gt22

gt22

Üye
hackli telefonumun başına birşey gelmez İnşallah

Febris

Febris

Üye
forumda soft ve hard formatın ne olduğunu anlatan bir konu var mı ben bulamadm

evet arkadşm bissuru konu var :)

----------Eklendi @ 13:29:14 ---------- Yazıldı @ 13:28:38 ----------

hackli telefonumun başına birşey gelmez İnşallah

benımkide hacki orjnale donucem sora belle guncellicem :)

----------Eklendi @ 13:30:28 ---------- Yazıldı @ 13:29:14 ----------

sen yanlış anladın ben konunun o kısmını okudum zaten soft formattan bahsetmiyorum hard formattan bahsediyorum yani herşeyi sıfırlayacam ikisi çok farklı o yüzden sordum zaten nasıl atmam gerektiğini :) soft formatın bi anlamı yok zaten tele sadece fabrika ayarlarına dönüyor onu atmanın bi anlamı yok yani bence.

once hard f. at sonra acılınca soft at belle guncelle en saglıklı yontemlerden bırı bu termemızz :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
AndroidOne

AndroidOne

Üye

önce hard format *#7370# çekip sonra belleyi yükle derim.:oke:

valent

valent

Üye
Tabiki önce format sonra orjin belle kusursuzca olmasını isteyenler için...

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Bugüne kadar tüm güncellemeleri kusursuzca kurdum şimdi sıra Belle'de...

Üst Alt