ewt bide nasıl atılıodu? unutmuşumBu soft format tam olarak ne ise yarar?
normal hack en iyisi risk flen yok![]()
uygulamalar, oyunlarda dahil mi buna silinmezler dimi? acaba güvenilirmidir bu soft format? soft format attıktan sora bişi olması gerekir ya. eksi yönleri varmı varsa neler? (örneğin mağazada sorun olur mu? vs. )Soft format atıldığında telefonunuzdaki ayarları fabrika ayarlarına geri döner.Telefonunuzdaki veriler silinmez.(Müzik,resim,video ve mesajlar gibi)
Soft format atmak için arama ekranına *#7370# yazılır aramaya basılır.
Kardeş ben tele hard format çekmek istiyorum herşeyi sıfırlamak istiyorum formatı belle güncellemesini yapmadan öncemi atayım sonramı yani önce format çekip sonra belle yimi yükleyeyim yoksa önce belle yi yükleyip sonra formatmı çekeyim bilgisi olan hangisi bana sorun yaşatmaz sizce?
sen yanlış anladın ben konunun o kısmını okudum zaten soft formattan bahsetmiyorum hard formattan bahsediyorum yani herşeyi sıfırlayacam ikisi çok farklı o yüzden sordum zaten nasıl atmam gerektiğini
ilk soft format sonra belle sonra yine soft
soft formatın bi anlamı yok zaten tele sadece fabrika ayarlarına dönüyor onu atmanın bi anlamı yok yani bence.forumda soft ve hard formatın ne olduğunu anlatan bir konu var mı ben bulamadm

hackli telefonumun başına birşey gelmez İnşallah

sen yanlış anladın ben konunun o kısmını okudum zaten soft formattan bahsetmiyorum hard formattan bahsediyorum yani herşeyi sıfırlayacam ikisi çok farklı o yüzden sordum zaten nasıl atmam gerektiğinisoft formatın bi anlamı yok zaten tele sadece fabrika ayarlarına dönüyor onu atmanın bi anlamı yok yani bence.

Kardeş ben tele hard format çekmek istiyorum herşeyi sıfırlamak istiyorum formatı belle güncellemesini yapmadan öncemi atayım sonramı yani önce format çekip sonra belle yimi yükleyeyim yoksa önce belle yi yükleyip sonra formatmı çekeyim bilgisi olan hangisi bana sorun yaşatmaz sizce?

Tabiki önce format sonra orjin belle kusursuzca olmasını isteyenler için...