Nokia Belle Geldiği Zaman Yapılması Gerekenler?

Sponsorlu Bağlantılar

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi

qsaw

qsaw

Üye
1.Öncelikle belle gibi büyük çaptaki güncellemeler suite yardımıyla yapılmalıdır.
2.Suite il güncelleme yaparken yükleme başladığından itibaren kablonun çıkmaması gerekir zaten altta uyarı veriyor eğer çıkarsa flash lazım olur.
3.Normal şartlarda suite güncelleme yaparken yedekleme alır sonra güncelleme bittikten sonra yeniden yükleme yapar ama belle içinde aynısı geçerli olur mu bilemem siz yine riske girmeyin yedeklemeyi alın ayriyetten müzik ve telefona attığınız videolerında yedeklemesini alın tam destekli olsun riske hiç girmeyin.
4.dediğim gibi riske girmemek için siz yinede yedeklemesini alın hafıza kartının.
5.Güncellemenin ne kadar süreceği mechul dosyanın boyutuna felan bağlı ama en fazla yarım saat veya 45dk da bitmişi olur.Bataryanın ise dolu(tamamen doldurmak terciğim.) olması gerekir güncelleme yapılırken şarj biterse telefona ciddi hasarlar gelebilir.
6.Güncelleme format modunda hack ın gideceğini düşünüyorum.Bir sorun olup olmayacağı hakkında bir bilgim yok.

Febris

Febris

Üye
Cfw ile hack yaptim ben orjinale dönmem gerekirmi guncellerken ?:hmmm

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
1.Öncelikle belle gibi büyük çaptaki güncellemeler suite yardımıyla yapılmalıdır.
2.Suite il güncelleme yaparken yükleme başladığından itibaren kablonun çıkmaması gerekir zaten altta uyarı veriyor eğer çıkarsa flash lazım olur.
3.Normal şartlarda suite güncelleme yaparken yedekleme alır sonra güncelleme bittikten sonra yeniden yükleme yapar ama belle içinde aynısı geçerli olur mu bilemem siz yine riske girmeyin yedeklemeyi alın ayriyetten müzik ve telefona attığınız videolerında yedeklemesini alın tam destekli olsun riske hiç girmeyin.
4.dediğim gibi riske girmemek için siz yinede yedeklemesini alın hafıza kartının.
5.Güncellemenin ne kadar süreceği mechul dosyanın boyutuna felan bağlı ama en fazla yarım saat veya 45dk da bitmişi olur.Bataryanın ise dolu(tamamen doldurmak terciğim.) olması gerekir güncelleme yapılırken şarj biterse telefona ciddi hasarlar gelebilir.
6.Güncelleme format modunda hack ın gideceğini düşünüyorum.Bir sorun olup olmayacağı hakkında bir bilgim yok.

teşekkürler arkadaşım ilk sayfaya ekledim.

FlaxLy

FlaxLy

Üye
:tşk:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben 24-001den 25-007ye güncelleme yaparken nokia teknik destek hattını aramıştım bana söylenen bu tür majör güncellemeleri yaparken mutlaka soft format atılması gerektigiydi mevcut olan yazılımın üstüne kurunca bazı sorunlar cıkıyor sonucta yükleyip kaldırdıgımız uygulamaların artıkları biyerlerde kalıyo mutlaka o yüzden mutlaka önce soft format bu arada yedek geri yüklemede sadece rehber ve smsleri yükleyin annada yüklü pro ayarlarıda geri yüklerseniz sisteminiz çökebilir

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Tabikide Suite ile güncellenir. Sonuçta büyük bi güncelleme telefonda zaten Belle geldiğinde Nokia Suite ile güncelleyin yazar.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar benim merak ettiğim antivirüs programı ile bellede hack varmı webte videoflash desteği varmı neler yeni bukadar

zenci2323

Üye
benim n8de ivo 3.1 belle yuklu guncelleme nokia suit gelince gozukur mu

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hafıza kartının yedeğini çok önceden almıştım zaten hack i de kaldırdım telefon sapıttı bugün ve 2 gün önce reset attı.daha da hacklemem belle ile herhalde. navifirm'den güncelleyecem yüksek ihtimal.

aykutozkann

aykutozkann

Üye
Kabloya kimse dokanmazsa bişey olmaz yavv :D :oke:
yaww kablo çıkması ne yaww :D ihtimaller üzerine konuşacaksak. yüklerken üstüne su dökülürse ne olur deprem olursa ne olur :D telefon çaldı ne olacak yaww biraz daha normal ve mantıklı yaklaşalım lütfen :D

Febris

Febris

Üye
yaww kablo çıkması ne yaww :D ihtimaller üzerine konuşacaksak. yüklerken üstüne su dökülürse ne olur deprem olursa ne olur :D telefon çaldı ne olacak yaww biraz daha normal ve mantıklı yaklaşalım lütfen :D

aynen :D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
suite ile güncelle bseyn kaybolmaz merak etme..yapcak baska bsey yok.

Febris

Febris

Üye
polluxea♪;4269295' Alıntı:
suite ile güncelle bseyn kaybolmaz merak etme..yapcak baska bsey yok.
Ben phoenix ile hackli cfw attim benim orjinale donmem gerekicek mi ?

atakan25

atakan25

Üye
arkadaşlar fazla uzadı amd benim tel hakli güncellemeden once soft formattan başka bişey yapılacak birşey var mı? Flashlı hack nasıl oluyor?ben flash atmadan hackledim rompatcher programını kullanarak

SilentOne

SilentOne

Üye
flashlı hack oklursa zaten cfw kullanıyon olur en iyisi normal hackleme belle gelemden once atarım soft formatı basarım güncellemeyi

atakan25

atakan25

Üye
flashlı hack oklursa zaten cfw kullanıyon olur en iyisi normal hackleme belle gelemden once atarım soft formatı basarım güncellemeyi

saol ayrıç flashlı hack nasıl yapılır flaşh atarak mı eğer öyleyse benim hack normal

SilentOne

SilentOne

Üye
normal hack en iyisi risk flen yok :D

Üst Alt