TeAmo42
Üye
Flash atmadan belle kuramıyacak mıyız biz bu hackli telefonlara![]()
telefonu flaşsız hack attıysan problem yok. Flaşlı hack ise mecbur belleyi flaş halinde atacaksın.
Flash atmadan belle kuramıyacak mıyız biz bu hackli telefonlara![]()
1.Öncelikle belle gibi büyük çaptaki güncellemeler suite yardımıyla yapılmalıdır.
2.Suite il güncelleme yaparken yükleme başladığından itibaren kablonun çıkmaması gerekir zaten altta uyarı veriyor eğer çıkarsa flash lazım olur.
3.Normal şartlarda suite güncelleme yaparken yedekleme alır sonra güncelleme bittikten sonra yeniden yükleme yapar ama belle içinde aynısı geçerli olur mu bilemem siz yine riske girmeyin yedeklemeyi alın ayriyetten müzik ve telefona attığınız videolerında yedeklemesini alın tam destekli olsun riske hiç girmeyin.
4.dediğim gibi riske girmemek için siz yinede yedeklemesini alın hafıza kartının.
5.Güncellemenin ne kadar süreceği mechul dosyanın boyutuna felan bağlı ama en fazla yarım saat veya 45dk da bitmişi olur.Bataryanın ise dolu(tamamen doldurmak terciğim.) olması gerekir güncelleme yapılırken şarj biterse telefona ciddi hasarlar gelebilir.
6.Güncelleme format modunda hack ın gideceğini düşünüyorum.Bir sorun olup olmayacağı hakkında bir bilgim yok.
Cfw ile hack yaptim ben orjinale dönmem gerekirmi guncellerken ?![]()

Arkadaşlar benim merak ettiğim antivirüs programı ile bellede hack varmı webte videoflash desteği varmı neler yeni bukadar
yaww kablo çıkması ne yawwKabloya kimse dokanmazsa bişey olmaz yavv![]()
![]()
ihtimaller üzerine konuşacaksak. yüklerken üstüne su dökülürse ne olur deprem olursa ne olur
telefon çaldı ne olacak yaww biraz daha normal ve mantıklı yaklaşalım lütfen 
yaww kablo çıkması ne yawwihtimaller üzerine konuşacaksak. yüklerken üstüne su dökülürse ne olur deprem olursa ne olur
telefon çaldı ne olacak yaww biraz daha normal ve mantıklı yaklaşalım lütfen
![]()

Ben phoenix ile hackli cfw attim benim orjinale donmem gerekicek mi ?polluxea♪;4269295' Alıntı:suite ile güncelle bseyn kaybolmaz merak etme..yapcak baska bsey yok.
flashlı hack oklursa zaten cfw kullanıyon olur en iyisi normal hackleme belle gelemden once atarım soft formatı basarım güncellemeyi