kimbilir_01
Üye
ovi de tema yayınlamakla ilgili yardım lütfen
selam arkadaşlar. ben uzun zamandır tema yapmaya uğraşmaktayım ve bunu yapmayı başardım ovide yayınlamak istiyorum dakat publish.ovi.com dan temalarımla ilgili UID hatası diyor. bu UID tam olarak nedir tema işiyle ilgilenen arkadaşlar varsa bana bi yardımcı olurlarsa çok dua ederim... destek ekibinden gelen mail şöyle;
Dear Publisher,
Issue: Invalid UID
While processing your content we found that the application includes a UID not assigned to the publisher by Nokia. Our processes for signing content requires the UID displayed in the application to match a UID assigned to the publisher by Nokia.
The UID/SID displayed in your application is: A00000EB
google translate tercümesi;
Değerli Yayıncı,
Sorun: Geçersiz UID
Içerik işlerken uygulama yayıncı Nokia tarafından atanmış bir UID içerdiğini bulundu. Imzalanması içeriği için süreçleri, Nokia tarafından yayıncı atanmış bir UID maç uygulama görüntülenir UID gerektirir.
Uygulamasında görüntülenen UID / SID: A00000EB
ne yapmam gerektiğini bilmiyorum lütfen yardımmmmm
Dear Publisher,
Issue: Invalid UID
While processing your content we found that the application includes a UID not assigned to the publisher by Nokia. Our processes for signing content requires the UID displayed in the application to match a UID assigned to the publisher by Nokia.
The UID/SID displayed in your application is: A00000EB
google translate tercümesi;
Değerli Yayıncı,
Sorun: Geçersiz UID
Içerik işlerken uygulama yayıncı Nokia tarafından atanmış bir UID içerdiğini bulundu. Imzalanması içeriği için süreçleri, Nokia tarafından yayıncı atanmış bir UID maç uygulama görüntülenir UID gerektirir.
Uygulamasında görüntülenen UID / SID: A00000EB
ne yapmam gerektiğini bilmiyorum lütfen yardımmmmm

)