ovi de tema yayınlamakla ilgili yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
ovi de tema yayınlamakla ilgili yardım lütfen
selam arkadaşlar. ben uzun zamandır tema yapmaya uğraşmaktayım ve bunu yapmayı başardım ovide yayınlamak istiyorum dakat publish.ovi.com dan temalarımla ilgili UID hatası diyor. bu UID tam olarak nedir tema işiyle ilgilenen arkadaşlar varsa bana bi yardımcı olurlarsa çok dua ederim... destek ekibinden gelen mail şöyle;
Dear Publisher,

Issue: Invalid UID

While processing your content we found that the application includes a UID not assigned to the publisher by Nokia. Our processes for signing content requires the UID displayed in the application to match a UID assigned to the publisher by Nokia.

The UID/SID displayed in your application is: A00000EB

google translate tercümesi;

Değerli Yayıncı,

Sorun: Geçersiz UID

Içerik işlerken uygulama yayıncı Nokia tarafından atanmış bir UID içerdiğini bulundu. Imzalanması içeriği için süreçleri, Nokia tarafından yayıncı atanmış bir UID maç uygulama görüntülenir UID gerektirir.

Uygulamasında görüntülenen UID / SID: A00000EB

ne yapmam gerektiğini bilmiyorum lütfen yardımmmmm :(

nadir_89

nadir_89

Üye
uid bildiğim kadarıyla unic id yani benzersiz id demek yani her program veya temanın kendine has id si demek bu ıd program hakkında verilerin saklanmasında saklanırkende başka programlarla karışmamasına olanak sağlıyor
bu uid yi 10 ganeli 16 tabanda bir sayı ile oluşturuluyor buda baya bir ihtimal anlamına geliyor ve oluşturduğun ıd daha önceden kullanılmış gibi bir hata alıyorsun tavsiyem uid yi random olarak hesaplatıp temanın uid sini değiştirmen
emin değilim ama bir ihtimal daha var nokia senin için uid oluşturuyor diye biliyorum her programın için yanılıyor olabilirim ama çünkü ben oviye daha önce hiç sis formatında oyun uygulama göndermedim o yüzden bende sorun olmadı

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
temayı oluştururken UID denilen kodlama otomatik oluşuyor değiştirilebilen bi kodlama bu ama manuel girdim yemedi otomatik olanda zaten sorun çıkardı bende meseleyi buraya taşımak zorunda kaldım eminim bi bilen vardır... cevap için tşk ederim nadir_89. extra bilgi iyidir :)

nadir_89

nadir_89

Üye

bide bu sayfayı incele istersen

----------Eklendi @ 20:30:56 ---------- Yazıldı @ 20:30:07 ----------

bana nadir diyebilirsin 89 a gerek yok :)

----------Eklendi @ 20:32:32 ---------- Yazıldı @ 20:30:56 ----------

kodlama oluşuyor ama o kod senin temayı veya uygulamayı denemen için oluşuyor oviye yüklediğin zaman ovideki uidlerle çakışmaması gerekiyor tahminim nokiadan benzersiz geçerli bir uid istemen gerekiyor galiba yine emin değilim ama :)

----------Eklendi @ 20:35:10 ---------- Yazıldı @ 20:32:32 ----------

tahim ettiğim gibiymiş

You have to obtain an UID for your application asking for them to Symbian. This is a very simple process: just send an email to [email protected]: I did this and I got a response after some days: they sent me 20 different UIDs I can use in my applications.

bu adrese mail atıp uid taleb edecekmişin

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi

bide bu sayfayı incele istersen

----------Eklendi @ 20:30:56 ---------- Yazıldı @ 20:30:07 ----------

bana nadir diyebilirsin 89 a gerek yok :)

----------Eklendi @ 20:32:32 ---------- Yazıldı @ 20:30:56 ----------

kodlama oluşuyor ama o kod senin temayı veya uygulamayı denemen için oluşuyor oviye yüklediğin zaman ovideki uidlerle çakışmaması gerekiyor tahminim nokiadan benzersiz geçerli bir uid istemen gerekiyor galiba yine emin değilim ama :)

----------Eklendi @ 20:35:10 ---------- Yazıldı @ 20:32:32 ----------

tahim ettiğim gibiymiş

You have to obtain an UID for your application asking for them to Symbian. This is a very simple process: just send an email to [email protected]: I did this and I got a response after some days: they sent me 20 different UIDs I can use in my applications.

bu adrese mail atıp uid taleb edecekmişin

teşekkür ederim...biliyordum mesele teknolojiyse çözüm illaki maxicep ;) (slogan gibi oldu :D )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...